Şimdi Ara

pc kendini resetliyo. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya arkadaşlar herkes ısı ısı diyorda 30 derece çok mu yüksek.,. normal değilmi bu sıcaklık.
  • Son derece normal kardeş ben hala anlamış değilim sorunun kaynağı nedir?Tek şey windows sanırım
  • galiba. bide 400 lük power deniyecem. olmadı düşünecez artık bişiler.
  • Bende 400 watlık psu var ama yine aynı
  • arkadaşım bu durumda yapılması gereken ilk işlem işletim sistemini yeniden kurmaktır eger aynı sorunla tekrar karşılaşırsan donanım için gerekli denemeli yapmanı öneriirim.
  • 1

cpu ısısı normal düzeyde. ama hala reset atma olayı devam ediyor.

2

başka ftp programı da kullandım. flashFXP programını kullanırkende aynı problem devam ediyor.

3

pc yi formatladım. tertemiz bilgisayarla tekrar denedim. aynı şey tekrar başıma geldi. yine resettedi kendini. yani windowstan veya virüsten de olamaz..

4

ramlerde problem olsa başka programları kullanırken oyun oynarken, film izlerken, açılışta, vs başka problemler de çıkması gerekmezmi yani ramler bozuksa niye sadece ftp programıyla dosya yollarken oluyo..

nfs falan oynarken de makine zorlanır ancak kapanma falan gibi sorun başka zaman hiç başıma gelmedi.
  • reset sorunun muhtemel nedenlerini herkes söylemiş zaten sende bakmışsın ama benimm başıma ilginç bir şey gelmişti..

kablo modemde usp den bağlandığım zaman ve nete yüklendiğimde reset atıyordu pc.
    bilmiyorum kablo mu kullanıyorsun ama usp kullanıyorsan ıstersen bır ethernetten dene..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.