Şimdi Ara

Pc kurmak zor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela parçaların hepsini en ucuzunu bulup aldık veyahut elimizde bir ürün var onun üstüne kuracağız bu zor bir olay mı hepsini birleştirmek filan herhangi bir sıkıntı çıkabilir mi

Bir de kendi pc mden hdd i çıkarıp aldığım pc ye takarsam direk windows gelir mi tekrar kurma işlemi yapmamız gerekir mi

• Pc kurmak zor değil ne yapacağını bildikten sonra. Elinizdeki hdd'de win xp kuruluysa farklı çipsete geçiş yapınca windows gelmez ama windows 7 veya daha üst sürümü kuruluysa direkt windows gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

Pc kurmak zor değil ne yapacağını bildikten sonra. Elinizdeki hdd'de win xp kuruluysa farklı çipsete geçiş yapınca windows gelmez ama windows 7 veya daha üst sürümü kuruluysa direkt windows gelir.

Bu işlere genel olarak yatkınlığım olsada sakar olduğum için korkuyorum bir şeyi yamulturum oturtamam filan diye korkuyorum
  • Pc toplamak çok dikkat isteyen bir iş değil, zor da değil, ben ilk defa 13 yaşında toplamıştım tek başıma. Neyin nereye takılacağını bildikten sonra sıkıntı yok
    Yeni anakartlarda çok kolay zaten her şeyi kitapçığa yazıyorlar. İnternette de çok video var izleyebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kerem5466 K kullanıcısına yanıt
    Kendine güvenemiyorsan güvendiğin bir bilgisayarcıya taktırıp bir de windowsu kurdurabilirsin.
  • youtubedan ne nasıl takılıyor diye izlersen yaparsın bence okadarda zor değil
  • elinde eski pc varsa sök tüm parçaları baştan topla tecrübe kazanırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 de oynamak bi başka oluyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

Pc kurmak zor değil ne yapacağını bildikten sonra. Elinizdeki hdd'de win xp kuruluysa farklı çipsete geçiş yapınca windows gelmez ama windows 7 veya daha üst sürümü kuruluysa direkt windows gelir.

Windows 8 ve uzeri ise acilir diye biliyorum.Hatta kendim test etmisligim de var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oblayabilirsiniz çok zor değidir aslında zevklide oluyor kabloları saklamak tekrar tekrar kontrol etmek internne bilgisar toplama ile ilgili bir sürü video var onlara bakarak yapabilirsiniz
  • Hiçbirimiz annemizin karnından çıkıp ilk iş pc toplamadık Merak en büyük öğretmendir dostum , merakın ve hevesin varsa zaten kimse demeden kendin araştırır zamanla tecrübe kazanırsın , yukarıda ki bir arkadaşın yazdığı gibi bende eski sistemimi (7 yıl kullandıktan sonra kasa içeriğini ilk defa net olarak görmüştüm ve öğrendiklerimle ilk defa eski kasamı tamamen anakart dahil söküp takmıştım yeni sistemimi dizmeye birkaç hafta kala) söke taka pratikte de kendimi hazırlamıştım.

Öncesinde de aynen bir dizi,film izler gibi zevkle açıp sistem toplama videolarını arada takip ederdim , hiç bilmeyen ve merakı yeni uyanan için film tadında dır sistem videoları ve ne yalan söyliyim Technopat bu konuda bir numara benim "kendi görüşüm".

Heves ve merakın varsa , araştırıp edindiğin teorik bilgini bir şeyleri (varsa eski sistemin mesela) kurcalayıp,söküp takarak pratikle de pekiştirirsen yeni sistemini de sanki yıllardır o işi yapıyormuş gibi rahatça toplar,kurarsın kendi kablolamanı senden özenli hiçbir firma yapmaz , her aşamasını incelikle kendin halledersin , sistemi çalışır durumda görmek ise paha biçilemez zaten toplayan arkadaşlar daha iyi bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Provisioner

Hiçbirimiz annemizin karnından çıkıp ilk iş pc toplamadık Merak en büyük öğretmendir dostum , merakın ve hevesin varsa zaten kimse demeden kendin araştırır zamanla tecrübe kazanırsın , yukarıda ki bir arkadaşın yazdığı gibi bende eski sistemimi (7 yıl kullandıktan sonra kasa içeriğini ilk defa net olarak görmüştüm ve öğrendiklerimle ilk defa eski kasamı tamamen anakart dahil söküp takmıştım yeni sistemimi dizmeye birkaç hafta kala) söke taka pratikte de kendimi hazırlamıştım.

Öncesinde de aynen bir dizi,film izler gibi zevkle açıp sistem toplama videolarını arada takip ederdim , hiç bilmeyen ve merakı yeni uyanan için film tadında dır sistem videoları ve ne yalan söyliyim Technopat bu konuda bir numara benim "kendi görüşüm".

Heves ve merakın varsa , araştırıp edindiğin teorik bilgini bir şeyleri (varsa eski sistemin mesela) kurcalayıp,söküp takarak pratikle de pekiştirirsen yeni sistemini de sanki yıllardır o işi yapıyormuş gibi rahatça toplar,kurarsın kendi kablolamanı senden özenli hiçbir firma yapmaz , her aşamasını incelikle kendin halledersin , sistemi çalışır durumda görmek ise paha biçilemez zaten toplayan arkadaşlar daha iyi bilir.

Pc yi temizle.ekiçin bir kaç kez sökmüştüm ram ekran kartını filan ama hepsini sökmedim deneyeceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.