Şimdi Ara

pc m ps3 mü (oyun için) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2-3 yıl önce sorulsa gözüm kapalı ps3 derdim ancak artık ps4 dedikoduları iyice güçlendi ve artık son dönemine girdi ps3 bu sebeple ps3'e yatırım yapmak bence yanlış olur, kuvvetle muhtemel ps4 geriye dönük oyunlarıda açar diye düşünüyorum bu sebeple bence ps için ps4 beklenmeli

pc'nin artılarına gelirsek, hangi konsol olursa olsun multi platform oyunlarda pc en iyi sonucu verir(istisnalar hariç), rts oyunlarına merakı olan bi insanı sadece pc tatmin eder, pc'ye iyi optimize edilmiş oyunlarda konsol versiyonlarına bakıp gururlanırsın :):)

pc'nin eksilerine gelirsek, Oyunların ezici çoğunluğu konsol versiyonlarından pc'ye portlanır ve o canım donanımlar kıvranır, konsol exc veya markaya özel exc oyunlardan mahrum kalırsın ki bunların sayıları her geçen gün artmakta, bazı oyunlar pc'ye çok geç gelir, ps3 veya x360 donanımından 5 kat daha iyi bi sistemin vardır ama buna rağmen fifa'da gerçek next gen'i görebilmek için fifa 12'yi beklemek zorunda kalırsın, kısacası pc'de oyun yelpazesi konsola göre çok dardır...

• Bu zamandan sonra ps3 alınmaz.
  • bence cok.basit dusunuyorsunuz.mihabbet sanki suna benzedi.bulldozer cikicak hic bir sey alma bekleeee.yada iphone 5 cikcak 4 u napcan ha?

hersey yerinde ve zamaninda guzel.bugunku sartlar eger almana imkan verecejse ps3 alonir catir catir oyun oynanir.imkanin yoksa zaten sorun yok pc yeter
  • ağırlıgın first person shooterlar, roleplaying gameler, stratejiler ise ve ps3 icin orjinal oyunlara multi oynamak icin 100 tl civarı veremiyeceksen ps3 alma sakın
    grafik kalitesi olarak pc öndedir
    büyük lcd tviniz varsa ağırlıgın spor ve aksiyon oyunları ise ps3 alabilirsin
  • Pc al ayda birde güzel bi orjinal oyun alırsın online da oynarsın hem pc daha yararlı olur senin için ama ps3 ün yeride ayrı
  • pc den aldığın grafikleri,detayları, ps3 den alamazsın multi platform oyunlarda,

misal ben dün akşam crysis2 yi ps3 ile açtım 42" led tv de ,sonra geforce 570gtx ile açtım aynı anda,,,

ps3 çamur gibi geldi direk kapattım.

ama birazda bütçe meselesi şimdi böyle sağlam bir pc 2000 tl yi geçer.

ps3 ü 600-700 tl ye alırsın..

ama ben çok grafik delisi detay delisi değilim oynumu oynayım bana yeter diyorsan ,ps3 al zaten artık kopya yükleniyor oynar gidersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fruko07

Oyun için iyi bir bilgisayar grafikte Playstation 3'ü rahatlıkla geçer.

Benim dediğim ps3 e verdiği parayla iyi bi pc alamaz diyorum sadece çünkü ps3 ün grafik işlemcisi kadar güçlü pek fazla ekran kartı yok piyasada olanlarında fiyatı belli :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.