Şimdi Ara

pc m ps3 mü (oyun için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk önce ben isteğim birgisayarı söylemek istiyorum... intel i5 680-m işlemcili, ddr3 anakartlı, geforce 1 gb ddr5 ekran kartlı bir kasa yaptırmak istiyorum yaklaşık 1.500 tl (oyun için) fakat aklımda şöyle bir soru var ps3 oyun performansında bu bilgisayarı geçebilir mi? bu özellikli bilgisayarın kasasını mı almak gerekir yoksa ps3 slim model m i bu iki soruyu yanıtlarsanız çok sevinirim şimdiden tşkkürler...

• sana tavsiyem pc yönünden sony zaten ps4 çıkartıcak. ayrıca bu cihazlarda upgrade yapamıyosun toplamak istediğinn sistem iyi intelin yeni çıkıcak işlemcilerine destek veren bi ana kart al sadece işlemci değiştirmeden 3 sene rahat kullanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twisted_tlh

sana tavsiyem pc yönünden sony zaten ps4 çıkartıcak. ayrıca bu cihazlarda upgrade yapamıyosun toplamak istediğinn sistem iyi intelin yeni çıkıcak işlemcilerine destek veren bi ana kart al sadece işlemci değiştirmeden 3 sene rahat kullanırsın.
    Konunun Yeri Yanlış Ama Pc Diyorum Ben Şayet 3.000 TL Pc Topladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pesidelphia

Aynen yeri yanlış konunun ama bende alayına gider pc diyorum ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağatay26

quote:

Orijinalden alıntı: Pesidelphia

Aynen yeri yanlış konunun ama bende alayına gider pc diyorum ....

Alıntıları Göster
    PC arkadaşlar lütfen... Neyle neyi kıyaslıyosunuz soru mu bu allaseniz Geliştirme olanağı, diğer işler için de kullanabilme esnekliği, vs vs... PC ayrı bir klasmandır, "kaslı bir atariden" fazlasıdır...

• Tabiki PC. pc3 nedir hocam yapma allah aşkına .)
  • quote:

Orijinalden alıntı: J'aime le gâteau

Tabiki PC. pc3 nedir hocam yapma allah aşkına .)
    İyi Donanımlar altında tabiki PC,Bende PS3'de var oyun için aldım boşuna param verdim demiyeyimde şu HDMI Kablo fena yaa.Neyse konuyu değiştirmeyelim,PC'de hertürlü esneklik var plazma al pc'ye bağla kol al falan filan herşey elinin altında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA V PC için gamepad önerisi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uskgrim

İyi Donanımlar altında tabiki PC,Bende PS3'de var oyun için aldım boşuna param verdim demiyeyimde şu HDMI Kablo fena yaa.Neyse konuyu değiştirmeyelim,PC'de hertürlü esneklik var plazma al pc'ye bağla kol al falan filan herşey elinin altında

• Pc alttan girer üstten çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Romanoviç

Pc alttan girer üstten çıkar
    Playstation a sürekli oyun parası vereceğine birkere sağlam bi sistem topla oyunları internetten beleşe indir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killforyou_gfb

Playstation a sürekli oyun parası vereceğine birkere sağlam bi sistem topla oyunları internetten beleşe indir

Alıntıları Göster
    Kardeş beleşe indir diyosunda kota yiyo.Haberin yok galiba :) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmcena

Sende kotasız al gardaş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killforyou_gfb

quote:

Orijinalden alıntı: mmcena

Sende kotasız al gardaş :)

Alıntıları Göster
    1. konu yeri yanlış...

2. beni büyük ihitmalle ezeceksiniz fakat gene de fikrimi söyleyeceğim...

Bence ps3 al... sony uzun süre ps4 çıkarmayacağız ps3 ü geliştireceğiz tarzı bir açıklma yaptı fakat geçenlerde gene bir açıklama yaptı ps3 ün en son bir modeli çıkacak , başka gelmeyecek diye... ama en azından 1-1.5 yıla çıkar ps4 (oyun yapımcıları her ne derse desin... ) ... kolda oyun oynamanın ayrı bir tadı var pc de de kolla oynanabiliyor fakat bir gta 4 deki otomatik nişanlanma olamıyor kaldı ki gta 4 üde iyi oynayamayabilirsin ( gta 4 örnekti ... eski oyun ama güzel oyun bence bitirilmeli ) diğer oyunlarda da ya kola optimizasyon yapacaksın yada pinacle indirip oradan uğraşacaksın... oyun sorununa gelince ... sanırım bilmiyorsunu ps3 kırıldı beyler istersen sahte oyun yükletebiliyorsun ki tanesini 1 tl den yükleyenler bile var ve internettende bulabilirsin... ama ben orjinal destekçisiyim oyunları orjinal almaktada ayrı bir olay var oyunu bitiresin geliyor ( en azından bende var ) pc de aldım ps3 de ... pc ye 1500 tl verdim(ekran dahil) 1.5 sene önce , aldığım dönemkilerde 20-30 fps ile oynuyordum şuan çıkanları falan hiç oynayamıyorum... ama ps3 de şu ana kadar çıkmış olanlar + çıkacak olanları oynayabiliyorsun ...

bence kesinlikle zevkini alman gereken oyunlar var ... uncharted serisi - kill zone 3 - god of war serisi - infamous serisi ... bunlarında zevkini almalısın bence çünkü hepside çok güzel oyunlar...

bence ps3 al... oyun için konsol derim ben daima...

4 çıkıncada 3 ü satıp 4 alabilirsin ( üstüne eklersin tabi ) ... 4 çıktı diye 3 ün 2. el piyasası bitmeyecek ... hani 3 çıktıda ne oldu ? hala 2 bol bol satılıyor ...

• quote:

Orijinalden alıntı: 96kbpsilegireninsan

1. konu yeri yanlış...

2. beni büyük ihitmalle ezeceksiniz fakat gene de fikrimi söyleyeceğim...

Bence ps3 al... sony uzun süre ps4 çıkarmayacağız ps3 ü geliştireceğiz tarzı bir açıklma yaptı fakat geçenlerde gene bir açıklama yaptı ps3 ün en son bir modeli çıkacak , başka gelmeyecek diye... ama en azından 1-1.5 yıla çıkar ps4 (oyun yapımcıları her ne derse desin... ) ... kolda oyun oynamanın ayrı bir tadı var pc de de kolla oynanabiliyor fakat bir gta 4 deki otomatik nişanlanma olamıyor kaldı ki gta 4 üde iyi oynayamayabilirsin ( gta 4 örnekti ... eski oyun ama güzel oyun bence bitirilmeli ) diğer oyunlarda da ya kola optimizasyon yapacaksın yada pinacle indirip oradan uğraşacaksın... oyun sorununa gelince ... sanırım bilmiyorsunu ps3 kırıldı beyler istersen sahte oyun yükletebiliyorsun ki tanesini 1 tl den yükleyenler bile var ve internettende bulabilirsin... ama ben orjinal destekçisiyim oyunları orjinal almaktada ayrı bir olay var oyunu bitiresin geliyor ( en azından bende var ) pc de aldım ps3 de ... pc ye 1500 tl verdim(ekran dahil) 1.5 sene önce , aldığım dönemkilerde 20-30 fps ile oynuyordum şuan çıkanları falan hiç oynayamıyorum... ama ps3 de şu ana kadar çıkmış olanlar + çıkacak olanları oynayabiliyorsun ...

bence kesinlikle zevkini alman gereken oyunlar var ... uncharted serisi - kill zone 3 - god of war serisi - infamous serisi ... bunlarında zevkini almalısın bence çünkü hepside çok güzel oyunlar...

bence ps3 al... oyun için konsol derim ben daima...

4 çıkıncada 3 ü satıp 4 alabilirsin ( üstüne eklersin tabi ) ... 4 çıktı diye 3 ün 2. el piyasası bitmeyecek ... hani 3 çıktıda ne oldu ? hala 2 bol bol satılıyor ...

Alıntıları Göster
    Personal Computer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris_55 -- 6 Temmuz 2011; 8:53:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baris_55

Personal Computer

Alıntıları Göster
    PS3 lükstür, candır, canandır / Ancak PC zevki başkadır der burdan çıkar giderim

• quote:

Orijinalden alıntı: Julies

Tabiki PC. pc3 nedir hocam yapma allah aşkına .)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uskgrim

+1
  • exclusive oyunlar icin kesinlikle ps3..bir god of war in pc de karsiligi yok yada uncharted in.ee o zaman iki kel kor oyun icin ps3 mu almaliyim dersen para biriktirip her ikisindende alinmali
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

exclusive oyunlar icin kesinlikle ps3..bir god of war in pc de karsiligi yok yada uncharted in.ee o zaman iki kel kor oyun icin ps3 mu almaliyim dersen para biriktirip her ikisindende alinmali
    Ekonomik olmasını istiyorsan PC alman daha mantıklı ve esneklik açısından çok daha iyi PC olması ama tabi oynamak istediğin oyunlara ve oyun türünede bağlı bu seçenek PS3 Grafik hızını pcde alman zor tabi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsormagec

Ekonomik olmasını istiyorsan PC alman daha mantıklı ve esneklik açısından çok daha iyi PC olması ama tabi oynamak istediğin oyunlara ve oyun türünede bağlı bu seçenek PS3 Grafik hızını pcde alman zor tabi..

Alıntıları Göster
    Oyun için iyi bir bilgisayar grafikte Playstation 3'ü rahatlıkla geçer.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.