Şimdi Ara

PC mde ilginç bir sorun var.. local area cable .......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar pc me sanırım bi spyware trojan bulaştı belirli aralıklarla "local area cable is unplugged" diyip duruyor..
    network bağlantım devamlı kesiliyor. ilk başlarda yarım saatte bir aralıklarla oluyordu. sonraları dahada sıklaştı. ve en son olarak bugün artık hiç bağlanamaz oldum nete.. tam ağ bağlantım oluşuyor internete gireceğim, pat diye ağ bağlantısı gidiyor..
    bu ne lanet bir trojan yada spyware.. anlamadm..
    sorunun modemimde veya ethernet kartımda oldugunu düşünmüyorum çünkü her ikiside çalışıyor.
    hatta bu yazıyı da aynı modemi kullanarak laptopdan yazıyorum..

lütfen varsa bir bilginiz bana bi çare gösterin.. formatlamak istemiyorum pc mi...

• avast ve AVG antispyware ilr tarattım bişey bulamadı sorun devam ediyor..
  • sorun sandığının aksine modeminde de olabilir çünkü benim modemimde de benzer bir sorun olmuştu(Linksys WAG54-G)..ağ bağlantılarına gir ve orada hangi ethernet kartını kullanıyosan onun üstüne gelip sağ tıkla ve özellikler'e gir..orada ilk açılan yerde ethernet kartının modelinin yazdığı yerin sağındaki yapılandır a tıkla ve gelişmiş sekmesine gel,orada media type,speed ve benzeri bir seçenek olacak onu 10mbps "half duplex" yap eğer bağlanabiliyorsa öyle yapınca sorun modemindedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tayfun Arıkan

sorun sandığının aksine modeminde de olabilir çünkü benim modemimde de benzer bir sorun olmuştu(Linksys WAG54-G)..ağ bağlantılarına gir ve orada hangi ethernet kartını kullanıyosan onun üstüne gelip sağ tıkla ve özellikler'e gir..orada ilk açılan yerde ethernet kartının modelinin yazdığı yerin sağındaki yapılandır a tıkla ve gelişmiş sekmesine gel,orada media type,speed ve benzeri bir seçenek olacak onu 10mbps "half duplex" yap eğer bağlanabiliyorsa öyle yapınca sorun modemindedir

dostum sen benimle aynı sorunları yaşamışa benziyorsun.. benimde modemim linksys wag54g ...
    dediklerini yaptım..
    bir süre baglandı ama sonra gene aynı sorun oldu..

ne yapabilirim?? sorun modemde sanırım..

• Garantisi varsa gönder hemen.
    Bende d-link vardı , o da kopuyordu gönderdim değiştirdiler.
  • garantisi yok sanırım. faturasını da bulamıyorum zaten..
    ne güzel taş gibi çalışıyordu durduk yere oldu yaw..

çok bi masraf çıkarmıki. onu da bilmiyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.