arkadaşlar benim pc asus k52jc series Özellikler 4GB Ram 1GB Ekran Kartı Nvidia Geforce Cuda 310M İntel core i3 2.40 ghz
pc me home basic kuruyorum çok sade geliyor windows 7 ultimate kur diyolar bazen format atıldında ilk pc açıldında win 7 ulti varken pc aradabi donuyor ama çok nadir ne kurmalıyım professional,enterprise ,starter bu üçünü hiç kurmadım kullanmadım home basic , home premium , ultimate kullandım starter hariç enterprise veya professional sürümünü denemelimiyim ? ben mw2 counter stirke age of empires 3 cod 4 minecraft falan oynuyorum ram i çok fazla yemicek bi sürüm varmı
64 BİT HOME PREMİUM VEYA ULTİMATE
home premium
win 7 ultimate 64bit kurmanızı tavsiye ederim...pc nin genel ve programsal bakımını yaparsanız ve gereksiz arka plan uygulamalarını kapatırsanız herhangi bir donma yaşamazsınız...aşağıdaki linktekileri de yapmanız tavsiye olunur... link
bencede ultimate 64 bt, sisteminizde kaldıracak güçte zaten
Merhabalar,
Windows 7 Ultimate sürümünün çok fazla ve gereksiz özelliği olduğunu düşündüğümden dolayı, Windows 7 Home Premium'dan devam etmenizi veya Home Basic üzerinden devam etmenizi öneririm. Bu arada, sorununuz büyük ihtimâlle Windows 7 sürümünden değil, başka bir sebepten dolayı tekerrür etmiştir. Kişisel görüşüm budur.
İyi günler.
bende acer aspire 5735z var.... donanımı : dual-core 2.0 ghz 667 mhz 1mb cache mobile intel graphics media accelerator 4500m 2 gb ddr2 250 gb hdd ben bu notebook a win 7 kurabilir miyim? sağlıklı kasmadan çalışır mı acaba? bir de acer ın driver sitesine baktığımda bu seri için win 7 driver ları göstermiyor sadece vista ve xp için gösteriyor.... yardımcı olursanız sewinirim....
quote:
Orijinalden alıntı: tncy84
bende acer aspire 5735z var.... donanımı : dual-core 2.0 ghz 667 mhz 1mb cache mobile intel graphics media accelerator 4500m 2 gb ddr2 250 gb hdd ben bu notebook a win 7 kurabilir miyim? sağlıklı kasmadan çalışır mı acaba? bir de acer ın driver sitesine baktığımda bu seri için win 7 driver ları göstermiyor sadece vista ve xp için gösteriyor.... yardımcı olursanız sewinirim....
Merhabalar,
Windows 7'nin 32-bit olan herhangi bir sürümünü kurabilirsiniz. Rahatlıkla çalıştıracaktır zannımca.
İyi günler.
quote:
Orijinalden alıntı: Geschichte
quote:
Orijinalden alıntı: tncy84
Merhabalar,
Windows 7'nin 32-bit olan herhangi bir sürümünü kurabilirsiniz. Rahatlıkla çalıştıracaktır zannımca.
İyi günler.
peki acer sitesinde win 7 driver larının olmaması neden? veya 64 bit olanı kasar mı pc yi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme