Şimdi Ara

pc me hangisini kurmalıyım ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Özellikler
    4GB Ram
    1GB Ekran Kartı Nvidia Geforce Cuda 310M
    İntel core i3 2.40 ghz

pc me home basic kuruyorum çok sade geliyor windows 7 ultimate kur diyolar bazen format atıldında ilk pc açıldında win 7 ulti varken pc aradabi donuyor ama çok nadir
    ne kurmalıyım professional,enterprise ,starter bu üçünü hiç kurmadım kullanmadım home basic , home premium , ultimate kullandım starter hariç enterprise veya professional sürümünü denemelimiyim ? ben mw2 counter stirke age of empires 3 cod 4 minecraft falan oynuyorum ram i çok fazla yemicek bi sürüm varmı

• 64 BİT HOME PREMİUM VEYA ULTİMATE
  • home premium
  • win 7 ultimate 64bit kurmanızı tavsiye ederim...pc nin genel ve programsal bakımını yaparsanız ve gereksiz arka plan uygulamalarını kapatırsanız herhangi bir donma yaşamazsınız...aşağıdaki linktekileri de yapmanız tavsiye olunur...
    link
  • bencede ultimate 64 bt, sisteminizde kaldıracak güçte zaten
  • Merhabalar,

Windows 7 Ultimate sürümünün çok fazla ve gereksiz özelliği olduğunu düşündüğümden dolayı, Windows 7 Home Premium'dan devam etmenizi veya Home Basic üzerinden devam etmenizi öneririm. Bu arada, sorununuz büyük ihtimâlle Windows 7 sürümünden değil, başka bir sebepten dolayı tekerrür etmiştir. Kişisel görüşüm budur.

İyi günler.
  • bende acer aspire 5735z var....
    donanımı :
    dual-core 2.0 ghz 667 mhz 1mb cache
    mobile intel graphics media accelerator 4500m
    2 gb ddr2
    250 gb hdd
    ben bu notebook a win 7 kurabilir miyim? sağlıklı kasmadan çalışır mı acaba?
    bir de acer ın driver sitesine baktığımda bu seri için win 7 driver ları göstermiyor sadece vista ve xp için gösteriyor....
    yardımcı olursanız sewinirim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: tncy84

bende acer aspire 5735z var....
    donanımı :
    2 gb ddr2
    250 gb hdd
    bir de acer ın driver sitesine baktığımda bu seri için win 7 driver ları göstermiyor sadece vista ve xp için gösteriyor....

Merhabalar,

Windows 7'nin 32-bit olan herhangi bir sürümünü kurabilirsiniz. Rahatlıkla çalıştıracaktır zannımca.

İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geschichte

quote:

Orijinalden alıntı: tncy84

bende acer aspire 5735z var....
    donanımı :
    2 gb ddr2
    250 gb hdd

Merhabalar,

Windows 7'nin 32-bit olan herhangi bir sürümünü kurabilirsiniz. Rahatlıkla çalıştıracaktır zannımca.

İyi günler.

peki acer sitesinde win 7 driver larının olmaması neden? veya 64 bit olanı kasar mı pc yi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.