Şimdi Ara

|PC| Medal of Honor Warfighter Online Oyuncuları |PC| ÇIKTI (22 Kişi) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
4
Favori
27.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ben bile giremiyorum, hide ip ile tayvan yaptım play geldi ama hide ip aşamıyor kilidi. vpn şart yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

evet ben bile giremiyorum, hide ip ile tayvan yaptım play geldi ama hide ip aşamıyor kilidi. vpn şart yani.

Sıngle girmiye çalıştığımda oyun açılıp kapanıyor bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

quote:

evet ben bile giremiyorum, hide ip ile tayvan yaptım play geldi ama hide ip aşamıyor kilidi. vpn şart yani.

açılıp kapanıyor derken siyah ekran gelip sonra kapanıyorm u
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

quote:

açılıp kapanıyor derken siyah ekran gelip sonra kapanıyorm u

Aynen
  • http://i.imgur.com/qaKxj.jpg Birazdan Akıcam, Hotspot Shield de yardimcim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DewiLMatraK

http://i.imgur.com/qaKxj.jpg Birazdan Akıcam, Hotspot Shield de yardimcim

sadece hotspot ile mi giriceksin ve tarih saat dilimini flan nasıl arayladın soyler mısın ?
  • quote:

sadece hotspot ile mi hallediyoruz ? bir de saat dilimini hangisine ayarladın
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros12

quote:

hotspot shield açık bile değil. hide ip platinium ile kilidi açtım sanmış ama playe bastıktan sonra hala kilitli uyarısı alacak
  • VPN bulana kadar halledemeyiz bu işi
  • quote:

quote:

quote:

hotspot shield açık bile değil. hide ip platinium ile kilidi açtım sanmış ama playe bastıktan sonra hala kilitli uyarısı alacak

peki bizim kesin girebilmemiz icin tam olarak saat kaçı beklememız lazım

• quote:

quote:

quote:

quote:

peki bizim kesin girebilmemiz icin tam olarak saat kaçı beklememız lazım

ya vpn ile girebilmemiz lazım ama ben vpne bağlanamadım bile yoğunluktan, sende açılıp kapanıyor diyorsun. acaba senden mi kaynaklı yoksa vpnle denediğimiz için mi öyle oluyor. ama en kötü ihtimal yarın sabah 7de hotspot shield ile oynarız o kesin çalışıyor. bu fly vpni ilk defa görüyorum kullanıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: abraham48

arkadaşlar bende d&r den aldım oyunu.1 hafta sonra gelir sanırım banada.benide dahil edin ekibinize origin id: fpsmacirr

quote:

Orijinalden alıntı: raadadam

arkadaşlar bu ea gaza getirme konusunda gerçekten başarılı.Origin üzerinde %50 indirim+limited editionla ücretsiz gelen harita paketine dayanamadım ben de aranıza katıldım.umarım pişman olmayız
    Battlelog'da arkadaş listesi eğer halen 100 sayısıyla sınırlı değilse beni ekleyebilirsiniz.Battelog nickim=raadadam

İkinizide ekledim

• quote:

Orijinalden alıntı: RoachTr19o5

quote:

Orijinalden alıntı: abraham48

arkadaşlar bende d&r den aldım oyunu.1 hafta sonra gelir sanırım banada.benide dahil edin ekibinize origin id: fpsmacirr

quote:

Orijinalden alıntı: raadadam

arkadaşlar bu ea gaza getirme konusunda gerçekten başarılı.Origin üzerinde %50 indirim+limited editionla ücretsiz gelen harita paketine dayanamadım ben de aranıza katıldım.umarım pişman olmayız
    Battlelog'da arkadaş listesi eğer halen 100 sayısıyla sınırlı değilse beni ekleyebilirsiniz.Battelog nickim=raadadam

İkinizide ekledim

beni de ekle ID:BeathszuLL

• erosun dediğinden sonra çalışacağını bilsem vpn alıcam bi tane.
  • arkadaslar battlelog acılmıs ve serverlarda kanada ve singapur serverlarında oynamaya baslamıslar

hatta singapurda 20/20 oyun cevırıyo adamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros12 -- 22 Ekim 2012; 18:44:42 >
  • beyler oyunu açabildim. flyvpn i zorlayın bağlandıktan sonra yoğunluğu az olan honkkongu seçin. play dediktesn sonra gelen pencerede launch campaing deyin. daha başka bişey yazamam vpn çok yavaşlatıyor neti
  • quote:

beyler oyunu açabildim. flyvpn i zorlayın bağlandıktan sonra yoğunluğu az olan honkkongu seçin. play dediktesn sonra gelen pencerede launch campaing deyin. daha başka bişey yazamam vpn çok yavaşlatıyor neti

bende flyvpn ile baglanınca en sonda bi hata verıyo baglanamıyorum
  • Oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

Oynuyorum

nasıl yaptıgını anlatır mısın guzel kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.