Şimdi Ara

|PC| Medal of Honor Warfighter Online Oyuncuları |PC| ÇIKTI (22 Kişi) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
4
Favori
27.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eros12

biz oyunu orjinal aldıgımız icin skidrowun craki pek işimize yaramaz gibi

en sonunda bende key alıcam boyle olursa suanda baktım 69 tl fıyatı var elım gıdıp gelıyor ama sorun neden olabılır sizce ayrıca sıngle playerda traınıg gecen yok mu
  • valla cogu kısı su an oynayamadıgı ıcın zor bulursun cozumu ama youtube videolara bi bak derim
  • quote:

valla cogu kısı su an oynayamadıgı ıcın zor bulursun cozumu ama youtube videolara bi bak derim

bakmadıgım video kalmadı ki ama orada da training videosu koyan yada anlatan yok :))
  • Beyler oyun nasıl?Güzelmi?Güzelse alıcağım sanırım
  • 7'den beri oynuyorum oyunu singleplayer bitmek üzere çok iyi olmuş efektler vs çok şahane grafikler
    Oyunu kapatmadım biraz soluklanıyım dedim

|PC| Medal of Honor Warfighter Online Oyuncuları |PC| ÇIKTI (22 Kişi)

Fazla resim koyamıyorum upload hızı çok düşük.

Multiplayer saç baş yoldurur. Çok kolay ölüyorsunuz , nerden ne oluyor anlamak zor biraz. CoD'dan bile daha hızlı multisi yada yıllardır cod oynamadığım için bana öyle geldi
    Battlelog tamamen oyuna entegre edilmiş. Oyun içinde herşey görüyorsunuz , server browser vs herşey var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archangel™ -- 22 Ekim 2012; 23:05:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

7'den beri oynuyorum oyunu singleplayer bitmek üzere çok iyi olmuş efektler vs çok şahane grafikler

Multiplayer saç baş yoldurur. Çok kolay ölüyorsunuz , nerden ne oluyor anlamak zor biraz. CoD'dan bile daha hızlı multisi yada yıllardır cod oynamadığım için bana öyle geldi
    Battlelog tamamen oyuna entegre edilmiş. Oyun içinde herşey görüyorsunuz , server browser vs herşey var

dostum bende sıngle playerde tranıng bolumunu gecemedım daha sen oyunu bıtıreceksın :9 soylermısın nasıl gecıyoruz bırde oyun fullscreen olmuyor pencere de kalıyor

• Oyun resmi olarak çıkmadan ortalıkda update1 update 2 falan dolaşıyor nedir bu iş doğrumu çalıştıran varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

7'den beri oynuyorum oyunu singleplayer bitmek üzere çok iyi olmuş efektler vs çok şahane grafikler

kardes iyi guzel de nasıl gırdınız fıtık etmeyın adamı bı

• Eu keyler 29 da gelecekmiş canım sıkıldı şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoachTr19o5

Eu keyler 29 da gelecekmiş canım sıkıldı şimdi

baslatma keyine incele sunu http://forum.donanimhaber.com/m_67114115/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67209805
  • adamın biri album bile yapmış

http://imgur.com/a/QLeI5

işte burada, resimlerin sağ üst köşesinde full görülebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoRaXiN

adamın biri album bile yapmış

http://imgur.com/a/QLeI5

işte burada, resimlerin sağ üst köşesinde full görülebiliyor

millet oyuna başlamış bitirmiş albüm yapmış biz de bakıyoruz
  • quote:

arkadaslar orjinal alanlar da oyuna girebilmek icin skidrowun crackini indirip oyuna girebilirler denedim oldu peh

yanlız tavsiye etmem. steam ve originde oyunun core dosyalarına müdahalede bulunmak ban sebebidir, sözleşmede geçiyor. olmaz olmaz sana denk gelir bir şekilde sıkıntıya düşme sonra.
  • Nasil girdiniz bi anlatan olsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun bır tek bende mı Çince bunun cozumunu bılen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Xelforia hocam kod lazımsa vereyim :)) Oyunu oynayım almayacam, ama BF3 Premiumdan gelen kodumu istiyorsan verebilirim, PM at.
    Veya referans vereceğin birine de verilebilir ;)

Premium bide :) nasıl vericen bıktınmı hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IzzeT T. -- 28 Haziran 2013; 2:16:10 >
  • 3d performansını merak ediyorum ,, 9 saat sonra cevabını alabilmek için can atıyorum.internet de 3mbit e inecek zamanı buldu tam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel37

quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Xelforia hocam kod lazımsa vereyim :)) Oyunu oynayım almayacam, ama BF3 Premiumdan gelen kodumu istiyorsan verebilirim, PM at.
    Veya referans vereceğin birine de verilebilir ;)

Premium bide :) nasıl vericen bıktınmı hocam.

Onu verdim bile. BF3 Premiumu değil, premium sahiplerine verilen MOHW 50% indirim kodundan bahsediyordum.

• Millet serverlar'da Kore VPN ile oynuyor, hatta birileri Live Chat ile görüşmüş ban riski var mı diye? EA çalışanı hayır bir sorun olmaz demiş, hesabınızın ban
    yeme gibi bir olasılığı yok demiş.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.