Şimdi Ara

|PC| Medal of Honor Warfighter Online Oyuncuları |PC| ÇIKTI (22 Kişi) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
4
Favori
27.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zerosoap

ben alabilirim mümkünse

pm attım..

bende meksika delux edition aldım fakat onda uluslar arası ingilizce var dimi

listeye ekleyebilirsin
    Origin ID: profiteerTR eklemeleri battlelog üzerinden yapın arkadaşlar lütfen origin üzerinden yapmayın liste dolu
  • yüzde 50 indirim hala devam ediyormu ??
  • single oynadım bikaç bölüm mw2 deki breaching olayını biraz süsleyip oyuna koymuşlar, grafikler harbi 10 numara olmuş, oynanış da güzel, single olarak bf3 den iyi gibi duruyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTurk61

single oynadım bikaç bölüm mw2 deki breaching olayını biraz süsleyip oyuna koymuşlar, grafikler harbi 10 numara olmuş, oynanış da güzel, single olarak bf3 den iyi gibi duruyo

Dimi ya, İşleri Güçleri yok Gitmişler Mw2 dekini süslemişler. LOL
  • quote:

Orijinalden alıntı: FighterFlanker

quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

Bende sonunda girmeyi başardım hala giremeyen varsa vpn one click programını indirsin singaporu seçip bağlansın daha sonra oyuna dalsın sıgnle sorunsuz ama multide bazı yerlere giriyor bazı yerlere girmiyor.

Çok teşekkür ederim, dediğin yol ile yaptım ve serverların çoğuna girebiliyorum oynayabiliyorum yani
    teşekkürler tekrar

Yardımcı olabildiğime sevindim iyi oyunlar.

•  |PC| Medal of Honor Warfighter Online Oyuncuları |PC| ÇIKTI (22 Kişi)

FOR DONANIM HABER
  • kovalamaca sahnesini de oynadım, sonra şu price çakması adamla biraz takıldım gram zevk alamadım tabi ilerleyen bölümler ne gösterir bilemem ama acayip derecede mw özentisi olmuş bence
  • Oynayan arkadaşlar mümkünse Hard Core deneyebilirler mi, şu adamların tepesinde ki yazı gidiyor mu bir bakabilir misiniz?
  • Önce ki Oyun çok renksizdi. Atmosfer '0' idi adeta. Bu da öyle olmamalı.
  • beyler izninizle bir şey soracağım..

oyun tam olarak çıktımı ?? ben bu oyunu çok önceden ön sipariş ile alacaktım orjinal olarak fakat sistemime güvenemedim...

şu an bazı zorrentt sitelerinde medal of honor warfighter deluxe edition isimli yaklaşık 16 gb lık bir dosya var..Geçerli olan bumudur ?? Bunu indirsem single player oynamak mümkünmü ?? Oyunu single player oynayacağım eğer bu bahsettiğim dosyada single player varsa sadece 3-5 dakika oynayıp sistemin kaldırıp kaldırmadığına bakacağım iyi performans verirse aral game den sipariş vereceğim hemen....
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

beyler izninizle bir şey soracağım..

oyun tam olarak çıktımı ?? ben bu oyunu çok önceden ön sipariş ile alacaktım orjinal olarak fakat sistemime güvenemedim...

şu an bazı zorrentt sitelerinde medal of honor warfighter deluxe edition isimli yaklaşık 16 gb lık bir dosya var..Geçerli olan bumudur ?? Bunu indirsem single player oynamak mümkünmü ?? Oyunu single player oynayacağım eğer bu bahsettiğim dosyada single player varsa sadece 3-5 dakika oynayıp sistemin kaldırıp kaldırmadığına bakacağım iyi performans verirse aral game den sipariş vereceğim hemen....

pc yi denemek için ordan indirip single oynayabilirsin.
  • quote:

İllegal yollarla çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EknCn -- 23 Ekim 2012; 14:27:17 >
  • quote:

evet mümkün

• teşekkürler cevaplar için... bakalım sistem sonucu iyi olursa düşünüyorum orjinal ...ama denemeden cesaret edemem 100 lira boru değil :)
  • En ucuz nerden alabilirim oyunu beyler
  • Hikaye modu için ana konu olmadığı için ben açtım online harici single konuları içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_67225555/tm.htm buraya bekleriz
  • Oyunu VPN ile aktifleştirdim 1 kere, daha sonra VPN programını kapattım, şimdi VPN olmadan oynayabiliyorum lag durumu felanda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahz3N

En ucuz nerden alabilirim oyunu beyler

bu şekilde alabilirsin ben öyle aldım 70 TL ye geldi bugün ki kurla..

http://forum.donanimhaber.com/m_67114115/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

yaz benide dostum yeni aldım meksikadan 68 tl ye dijital deluxe edition

|PC| Medal of Honor Warfighter Online Oyuncuları |PC| ÇIKTI (22 Kişi)

Ekledim

• quote:

Orijinalden alıntı: RoachTr19o5

Ekledim

az önce battlelogdan da ekleştik
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.