Şimdi Ara

|PC| Medal of Honor Warfighter Online Oyuncuları |PC| ÇIKTI (22 Kişi) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
4
Favori
27.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün arkadaşlarla biraz takıldık multide de bf3 le arasında çok fark var.Çok renkli ve etrafda çok nesne var düşmanı seçmekte sıkıntı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.C.g

Dün arkadaşlarla biraz takıldık multide de bf3 le arasında çok fark var.Çok renkli ve etrafda çok nesne var düşmanı seçmekte sıkıntı oluyor.

hocam bi anlatsanız nasıl girdiğinizi ben de bi yol denedim ama olmadı bi türlü
  • en uygun nerden alabiliriz alan ve keyi gelen ingilizce olan bir yer tavsiye edin alayım oyunu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTurk61

quote:

Orijinalden alıntı: y.C.g

Dün arkadaşlarla biraz takıldık multide de bf3 le arasında çok fark var.Çok renkli ve etrafda çok nesne var düşmanı seçmekte sıkıntı oluyor.

hocam bi anlatsanız nasıl girdiğinizi ben de bi yol denedim ama olmadı bi türlü

ekstra bişey yapmadım kürekledikten sonra multiplayer bölümünden girdik.Bir ayarı felan yok yani
  • Mp grafikleri ve efektleri nasıl oyunda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 23 Ekim 2012; 10:10:57 >
  • Şu ssleri [simage][/simage] tagleri arasına alın
  • Medal of Honor: Warfighter Deluxe Edition | PC-RIP

İndirek mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 23 Ekim 2012; 10:48:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

|PC| Medal of Honor Warfighter Online Oyuncuları |PC| ÇIKTI (22 Kişi)

Alsammı yoksa rus keymi beklesem bilemedim.Nuclear bile 73 Tl gibi fiyata satıyor şu an.

bu origin mi ? nereden sipariş geçiyon acaba baya ucuzmuş
  • yaz benide dostum yeni aldım meksikadan 68 tl ye dijital deluxe edition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 23 Ekim 2012; 11:21:19 >
  • Siz nasıl girdiniz VPN ile lütfen bir yardımcı olun bana denedim olmadı yada ben yapamadım birileri söylese lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Alsammı yoksa rus keymi beklesem bilemedim.Nuclear bile 73 Tl gibi fiyata satıyor şu an.

bu origin mi ? nereden sipariş geçiyon acaba baya ucuzmuş

Normal Origin..

Premium BF3 sahiplerine %50 indirimli.

• quote:

Normal Origin..

premium sahibiyim fakat bende indirim uygulamadı.. bende meksika üzerinden deluxe aldım
  • quote:

quote:

Normal Origin..

premium sahibiyim fakat bende indirim uygulamadı.. bende meksika üzerinden deluxe aldım

İlk sayfada yazıyordu nasıl yapacağın

Burdan giriyorsun
    https://offer.medalofhonor.com/index.php?lang=en

BF3 mailini ve şifreni yazıyorsun sana bir kod veriyor.

Daha sonra originden oyunu ekliyorsun.Promo code bölümüne aldığın kodu yazıyorsun %50 indiriyor fiyatı.

EDİT: Bugün itibari ile çalışmıyor bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 23 Ekim 2012; 11:48:20 >

• quote:

Burdan giriyorsun

Daha sonra originden oyunu ekliyorsun.Promo code bölümüne aldığın kodu yazıyorsun %50 indiriyor fiyatı.

bende denedim bende de çalışmıyor ama sitesinde hala reklamı duruyor acaba aldık diye mi ?

kişiye özel değilse almak isteyen arkadaşlara %50 indirim kodunu verebilirim..

• Bende sonunda girmeyi başardım hala giremeyen varsa vpn one click programını indirsin singaporu seçip bağlansın daha sonra oyuna dalsın sıgnle sorunsuz ama multide bazı yerlere giriyor bazı yerlere girmiyor.
  •  |PC| Medal of Honor Warfighter Online Oyuncuları |PC| ÇIKTI (22 Kişi)

İyi Oyun ya :D

• quote:

Orijinalden alıntı: FighterFlanker

Siz nasıl girdiniz VPN ile lütfen bir yardımcı olun bana denedim olmadı yada ben yapamadım birileri söylese lütfen.

boşuna yalvarma,kimse sölemez burda herkez kendine müslüman
  • Beyler İsteyen Varsa Olayi Anlatırım. For Honor For Turkey
  • quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

Bende sonunda girmeyi başardım hala giremeyen varsa vpn one click programını indirsin singaporu seçip bağlansın daha sonra oyuna dalsın sıgnle sorunsuz ama multide bazı yerlere giriyor bazı yerlere girmiyor.

Çok teşekkür ederim, dediğin yol ile yaptım ve serverların çoğuna girebiliyorum oynayabiliyorum yani
    teşekkürler tekrar
  • quote:

quote:

Burdan giriyorsun

bende denedim bende de çalışmıyor ama sitesinde hala reklamı duruyor acaba aldık diye mi ?

kişiye özel değilse almak isteyen arkadaşlara %50 indirim kodunu verebilirim..

ben alabilirim mümkünse

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.