Şimdi Ara

Pc'mi 32 bit den 64 bite çevirmek istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm arkadaşlar , başlıkta da belirttiğim gibi 31 biti 64 bite çevirmek istiyorum. Pc eskiden 64 bitti fakat babamın bi arkadaşı format attı ve sonra 32 bit oldu açıkcası ben daha dün farkettim , farketme sebebim de 64 bite çevirme sebebimle aynı : Far cry 4 indirdim ve sadece 64 bitte çalıştığını ima eden bi mesaj geldi. 2 güne y akın süredir 64 bite çevirmeye çalışıyorum. RemoveWAT ile yapmaya çalıştım bişey değişmedi , şuanda "Windows 7 SP1 Ultimate (64 bit)" ismindeki iso dosyası barındıran birşeyler indirdim. iso dosyasını çıkartıp içindeki setup dosyasına tıkladığımda far cry 4 ü tıkladığımda gelen uyarı mesajı aynı oldu. Benim anladığım kadarıyla ben 64 bitlik pc için paket gibi bişey indirmişim , benim amacım bu indirdiğim şeyi usb ye atıp pcye format veya benzeri bişey atarak 64 bit yapmayı umuyordum. SS leri sizlerle paylaşacağım ondan önce bir kaç sorum var ;
    1- Bu indirdiğim şey benim yapmaya çalıştığım şeyle alakası varmı yani bi işlemler yaparak amacıma ulaşırmıyım?
    2- Eğer olmuyorsa nasıl yapabilirim ?
    3- Far Cry 4 ü açmanın farklı bir yolu varmı ?
    Şimdiden teşekkürler inşallah sorunu çözebilirim Düşüncelerinizi bekliyorum.
     Pc'mi 32 bit den 64 bite çevirmek istiyorum. Pc'mi 32 bit den 64 bite çevirmek istiyorum. Pc'mi 32 bit den 64 bite çevirmek istiyorum.

• Velocityx V kullanıcısına yanıt
    Maalesef sadece format atarak 64 bit yapabilirsiniz. 64 bit Windows 7 iso dosyası ile halledersiniz.
  • Cevabın için teşekkürler şuan usb ile format atmaya çalışıyorum
    Rica ederim. Bu arada hızlı cevap yerine cevapla seçeneğine tıklarsan iyi olur. Yoksa benim haberim olmaz.
  • Söylediğin için teşekkürler , bilmiyodum. 2-3 gündür yapmaya çalışıyorum yapamadım. Herşeyi internette anlatılan gibi yaptım ama olmadı. iso dosyasını usbye yazdım. Reset atıp f2 ye bastım flash belleği en üste getirdim kaydedip çıktım f12 ye basıp flashı seçtim ama setup gelmedi normal şekilde başlattı bilgisayarı zannedersem yanlış dosyayı yazdım usbye ama düzgün bi iso dosyasıda bulamıyorum ve bana lazım olanın ne olduğunu bilmiyorum yardımcı olabilirsen mutlu olurum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Velocityx -- 8 Temmuz 2015; 13:18:39 >
    Tabi yardımcı olurum. Sadece istediğiniz Windows 7 sürümünü söyleyin yeter
  • Ultimate 64 bit
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    P.M. attım. Kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.