Beyler benim masaüstü PC var 4-5 yıllık 1 gb ram falan fistan pek iyi değil sadece internet için işime yarıyor. Pc yi değiştirmek istiyorum eğer masaüstü toplarsam aylık 200-300 TL yada (1-2-3 PARÇA) bütçem var sizde masaüstümü yapayım yoksa LAPTOP alıp yer tasarrufumu yapayım. ? yardımınız için tşklerr
Evdeysen, sık sık yer değiştirmiyorsan masaüstü. Aynı özelliklerde bir laptopa 2500 tl, masaüstüne 1500 tl verirsin.
Bu Senin İhtiyacına Göre Değişir, Şayet Yurtta Falan Kalıyorsan, Düşünmeden Al Laptop'u Derim...
Profilinden gördüğüm kadarıyla yaş 20 olmuş. Bu saatten sonra evde durmazsın bence. Al bir laptop istediğin yere götür. http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=29644 Bu linke bak. Benim 2 sene önce 1500TL'ye topladığım masaüstü aletin %25 daha performanslısı. Şu günlerde laptop'un alınabilirliği artmaya başladı. Elimdeki bilgisayarı satabilsem direk alacağım bunu.
CASPER NİRVANA P8700 4EVER ARKADAŞLAR İNTERNETTEN ÖZELLİKLERİNE BAKIN 1500 E ALDIM İSTESENİZDE BULAMASZINIZ BEDAVAYA ALDIM TÜRK MALI
dizüstü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme