Arkadaşlar benim uzun yıllardan beri kullandığım casper neo (eski) masaüstü bilgisayarımı upgrade etmek istiyorum. Oynayacağım oyunlar: Skyrim, Gta 4 ve 5, Assassins Creed Serisi (Ve özellikle 4 ) vb. Benim için ultrada oynamak önemli değil fakat beni uzun süre idare edicek birşey olsa süper olur. Sistemim ile ilgili detaylı bilgiyi koyuyorum. (Bilgisayar aldığımda vista idi şimdi 8 enterprise yükledim)
Anakart:
Asus P5G41T-M LX
İşlemci:
Intel Core 2 Quad Q8200 @ 2.33GHz
Ram:
DDR3 2GB 533.5 MHz (ben 3 gb diye hatırlıyorum ama belki oynamıştır yerinden birazcık ittirince olur )
Ve ekran kartı:
ATI Radeon HD 3450 512MB Bellek
Bana sistemime ve isteğime uygun parçalar (özellikle ekran kartı) önerirseniz çok memnun olurum bu arada değişmesi gereken herşeyi söyleyebilirsiniz.
Bütün yazacağınız yorumlar için şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var lütfen bilgisi olan arkadaşlar yorumlarını eksik etmesin
psu nuda değiştirmen gerekir iyi bir ekran kartı için birde bütçen lazım
Bu 240 TL lik kart güzel gözüküyor ama AMD hakkında hiçbir fikrim yok zaten bu pcyi aldığımda da bu işlerle uğraşmıyordum. Peki bu ekran kartı iyimi? istediğim oyunları çalıştırırmı? Birde psu yu değiştirmeden önce bilmem gerekenler nelerdir? yani kaç W alacağımı neyle belirleyeceğim?
Arkadaşlar peki ram alırken bilgisayarıma uyumlu olduğunu nasıl anlıycam?
Aslında ben başından beri beni 4-5 sene götürecek bir oyun laptopu arıyodum. Sonra bu konuyu masaüstü pcmi değerlendirmek istesem neler gerekir düşüncesiyle açtım. O dell pc 4-5 sene sonra oyunları açabileceğini sanmıyorum. ama y500 yada ge60 ucuzladığında düşünebilirim. bütçem maksimum 2500TL ge60ın 2oe si ucuz olursa süper olur (hiç sanmıyorum) en azından o çıkınca eskisi ucuzlar diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: S3A1R2P
quote:
Orijinalden alıntı: TheThroner
quote:
Orijinalden alıntı: S3A1R2P
İşlemci işini sonraya bırakmaya karar verdim. Zaten İlerleyen zamanlarda bir oyun laptopu almayı düşünüyorum.
Aslında ben başından beri beni 4-5 sene götürecek bir oyun laptopu arıyodum. Sonra bu konuyu masaüstü pcmi değerlendirmek istesem neler gerekir düşüncesiyle açtım. O dell pc 4-5 sene sonra oyunları açabileceğini sanmıyorum. ama y500 yada ge60 ucuzladığında düşünebilirim. bütçem maksimum 2500TL ge60ın 2oe si ucuz olursa süper olur (hiç sanmıyorum) en azından o çıkınca eskisi ucuzlar diye düşünüyorum.