Şimdi Ara

laptobumdaki harici ekran kartı çalışıyor mu acaba neren öğrenebilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadasşlar samsung laptop kullanıyorum ikici el aldım oyunlarda kasma yapıyor ekran kartı driverini baştan kurdum yükledim hd 7600m serisi. aygıt yöneticisinde düzgün çalışıyor diyor ama güvenemiyorum intel 4000

• Gpu etkinliği simgesi olması lazım, ben nvidia kullanıyorum. Amd de varmı bilmiyorum denetim masasına bir bak.
  • laptoplarda ekran kartı geçişleri ihtiyaca göre otomatik yapılır.
    genelde masaüstünde intel oyunlarda harici kart kullanılır.
    bazı modellerde ekrn kartı değişikliği panelde bi ışık ile belirtilir.
    ama en sağlamı oyunu açıp sonra klavyedeki windows tuşu ile alta atıp dxdiag dan bakmak.
    orada harici kart görünüyorsa sorun yok.
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    oyundayken dxdiag yaptım intel görünür
  • quote:

Orijinalden alıntı: erginsevdi

oyundayken dxdiag yaptım intel görünür

şunu dene

https://www.technopat.net/2014/09/12/oyunlari-harici-ekran-karti-ile-calistirma/
    zeki bey ekran kartı çalışıyor nerden anladınız derseniz gta5 oynadım bilgisayarımda 25-35fps arası 40 dk falan sonra kapatayım dedim kapattım masaüstünde acayip kastı işlemci 82 dereceyi görmüş bende pc yi kapattım yeniden aşkım aygıt yöneticisinde ekran kartım görünmüyordu sonra birdaha kapattım bekledim açtım busefer yerine geldi bunun sebebi nedir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: erginsevdi

zeki bey ekran kartı çalışıyor nerden anladınız derseniz gta5 oynadım bilgisayarımda 25-35fps arası 40 dk falan sonra kapatayım dedim kapattım masaüstünde acayip kastı işlemci 82 dereceyi görmüş bende pc yi kapattım yeniden aşkım aygıt yöneticisinde ekran kartım görünmüyordu sonra birdaha kapattım bekledim açtım busefer yerine geldi bunun sebebi nedir acaba

harici kart aşırı ısınınca kendini korumaya alıyor olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bugün macun değiştirttim ama ya. Bu sıcaklığı nerden öğrenebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı oyunlarda harici ekran kartı kendini devreye sokmuyor olabilir eğer nvidia bir ekran kartına sahipsen Nvidia Denetim Masası-->Masaüstü--->Bildirim Alanında GPU Etkinliği Simgesini Gösteri işaretler ve oyun açık iken bakarsan kontrol edebilirsen eğer aktif gözükmüyor ise tekrar nvidia denetim masası kısmından ayar yapman gerekecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.