Şimdi Ara

PC Mİ PS Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum. Foruma başlayalı 2 gün olmadı. Fakat bir sorum var. Bende 1600 TL gibi bir para vererek konsol alabilirim. Ama şunu anlayamadım. Bazıları türkçe dublajlı, pcden önce, pcden fazla oyun oynatabilen ps4 1600TL filan iken bir pc ekran kartı bu kadarı buluyor. PS4 alsak herseyi çözemezmiyim. Her oyunu fps kaybı filan olmadan rahat rahat ? Ne yapılmalı düşüncelerinizi merak ettim.

• Pc'de 2k-4k ile oyun oynaya bilirsin, ps4'de oynayamazsın. Pc'de internette gezine bilirsin, ps4'de kısmen gezinirsin. Pc'de ultrada oynayacağın oyunu ps4'de low-medium arası oynarsın
    Pc'de 120 fps'de oynarsın ps4'de 30-60 fps arası oynarsın.
    Ama bütçe meselesi. 2500tl ve üstü paran varsa kesinlikle pc. 1500tl paran varsa kesinlikle ps4. Birde ps4 oyunları pahalı. Ben steam'dan 25tl'ye indirimde cod ghosts gold edituon aldım. Ps4'de arkadaş 210tl ye aldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu bana msi laptop ile konsolu karşılaştıran reklamcı DH editörlerini getirdi

bu arada konu yanlış yerde
  • Konsolların oyun türleri sınırlıdır bunlar sana yetiyorsa konsol alabilirsin ama pc de daha çok özgürlük var. Aslında bu ikisini karşılaştırmak yanlış çünkü oyun deneyimleri farklı.
  • Gayet açıklayıcı yorumlar için teşekkürler. Pcnin değerini anladım

• Kesinlikle pc almalısın Türkiye gibi bir ülkede konsol almak her yiğidin harcı değil oyunlar en az 150 lira ve hep oyun çıkıyor 1600 liraya sistem dizsen 100 liraya steamden çok sağlam oyunlar alırsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 mi pc mi
    geçen ay açıldı
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    Pc mi Xbox mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.