Şimdi Ara

Pc modifikasyon ve sese duyarlı neon hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar cooler master rc 690 kasam var bunun için sese duyarlı neon arıyorum nerden temin edebilirim.

Bu arada zevkime göre kasamı modladım yorumlarınızı bekliyorum.
    İnş yakında birde Cm musketeer alacagım siyah bulabilirsem

Bu üründen alsam güç kaynagından baglantısını yapabilirmiyim acaba? Kasa kapagımdaki pencere kısmına uygulamayı düşünüyorum

http://www.hepsiburada.com/Liste/neon-sese-duyarli-15-mt-neon-kablo-371182/ProductDetails.aspx?productId=otm371182&categoryId=20024667

yardımlarınızı ve yorumlarınızı esirgemeyin ltfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilg.servisi -- 28 Mayıs 2011; 23:28:11 >

• http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-coolmaster-aurora-ultra-dual-kasa-ici-led-2-si-tek-i-fiyatina-49900021/detay/?

Buraya bakmanı tavsiye ederim ama tek satmıyor malesef ama zaten harici bir aydınlatma lazm o yüzden tavsiye ediyorum. pm den linki atarım isterseniz.
  • güzel olmuş ama kasanın kendi rengi çok kötü.
  • elimde kırmızı sese duyarlı bi neon var ilgilenirsen PM
    CPU sogutucunun fiyatı nedir arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NanOSilencE -- 29 Mayıs 2011; 11:00:19 >
  • Eline sağlık güzel olmuşda kasa içi sönük almış kırmızı ışık pek iyi durmuyo kasanın içinide boyarsan daha iyi olabilir .
  • Nanosilence

Birazdan sana pm atacagım ayrıca işlemci sogutucusu satılık degildir. modeli ise cooler master v6 dır. zamanında 134 liraya almıştım.

Çoşkun şahin önerin için sagol fakat inan kasayı boyıycak zamanım yok .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.