Arkadaşlar yeni sistem aldımda farklı farklı magazalardan nerde montajını yaptırtabilirim...Aldıgım yerlere sordum her parca bizden olmadıgı surece montaj yapamayız dediler...Kadıkoy,Kozyatagı civarı var mı önerebileceginiz yer?
montajını kendinde yapabilirsin istersen internetten araştırırsan biraz kolay iş. bence montaj parası vermene gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: onyxmustafa
montajını kendinde yapabilirsin istersen internetten araştırırsan biraz kolay iş. bence montaj parası vermene gerek yok.
Biliyorumda anakartı kasya monte etme ve işlemci takma denemelerimde(önceki ) başarısız olmustum,tam becerememiştim boyle garanti veren bir firmaya azda olsa birşeyler verip yaptırmak istiyorum...
Garanti veren firma bulamazsın geralde hocam. Anakartı kasaya takmadan önce vida yerlerini ayarla karta bakıp işlemciyide anakartı kasaya takmadan tak slotuna zaten yerleri bellidir aman hırpalama işlemcinin soğutucusunuda tak öyle kasaya monte et gerisi kolay zaten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme