Eyvallah be, baştan sona okudum, ellerin dert görmesin...
slm arkadaşlar bişi sorcam size..format atıcam bu hafta pc ye..ama aklıma takılan bir soru var..şuan hard diskim bölünmüş olarak duruyor..yani c sürücüsü 40 gb, d sürücüsüde 40 gb duruo.. d sürücüsünde belgelerim var.. bn şunu sormak istiorum size..format attıgımda d sürücüsündeki belgelerim silinirmi?? çnkü önemli belgelerim silinmemesi lazm..sizce silinirmi d sürüsücündeki belgelerim..bna anlatırsanız çok sevinirim..tşkkrler
D sürücüsünü silmezsen hiç birşey olmaz. Sana Zaten kurarken soruyor.
Ben Boot ayarını yaptım CD yide koydum başladı iyi güzel bilgisayar sonra Cd den önyükleme yapılıyo dedikten sonra tuşa muşa basmadım önce beni Bilgisayar Nasıl Açılsın Moduna attı sonrada enter a felan bastım yanda bişiler yazdı direk pc yi açtı. Bu konuda bişi bilen varmı ?
ya tam bir kitap olmuş teşekkürler
ekran kartım fx 8700 256 mb bizim oyun oynarken kasma sebebi 256 mb ın düşük olmasından mı yoksa fx 8700 yerine baska tercih yapmamamdan mı kaynaklanıyor yani 256 yı 512 ye cıkartsam sorun ortadan kalkar mı?
quote:
Orjinalden alıntı: siyahgözlübezelye
ekran kartım fx 8700 256 mb bizim oyun oynarken kasma sebebi 256 mb ın düşük olmasından mı yoksa fx 8700 yerine baska tercih yapmamamdan mı kaynaklanıyor yani 256 yı 512 ye cıkartsam sorun ortadan kalkar mı?
fx değerini artırmak sadece görüntü kaliteni artırır ram değerini artırmaksa hem görüntü kaliteni hemde performansını artırır
Baştan sona sıkılmadan okudum :)
Çok faydalı bir konu olmuş, emek için teşekkürler.
Güzel Bir ÇAlışma .Bilgisayara Yeni başlayanlar için yararlı olaacakdır.EMEĞE SAYGI!!
Süper konu olmuş Benim pc reset atıp duruyo onu nasıl halledicem ö.m atarsanız sevinirim
Seni şamanking ilan ediyom spr bi paylasım saol
Benim pc'de reset atıo bazen oyun ortasında donup kalıo.Bazende mavi ekran çıkıo.Sorun kaynaı nedir acaba?
Teşekkürler, güzel çalışma...
Arkadaşlar benım pc vista burda anlatılan şekilde xp cd si ile format atsam xp olur mu ayrıyetten bi şeyde yapmam gerekıyo mu?
Bravo tebrik ederim. GErçekten de yeni başlayanlar için güzel bir çalışma olmuş. Emeğine sağlık.
quote:
Orjinalden alıntı: orcasas
Arkadaşlar benım pc vista burda anlatılan şekilde xp cd si ile format atsam xp olur mu ayrıyetten bi şeyde yapmam gerekıyo mu?
Yok başka birşey yapmanıza gerek yok. Fotoğraflarda yapılanları takip ederseniz Xp işletim sistemine sahip olursunuz.
Reset ve mavi ekranın çok çeşitli sebepleri olabilir. YAzılımsal yani işletim sistemi kaynaklı sebeplerde vardır. Donanım kaynaklı sebeplerde vardır. İşletim sisteminizin sorunsuzluğundan eminseniz. Ramlerden başlayarak, anakarta kadar olan bileşenleri deneme yanılma yöntemiyle bulabilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: Deviilll
Benim pc'de reset atıo bazen oyun ortasında donup kalıo.Bazende mavi ekran çıkıo.Sorun kaynaı nedir acaba?
sistemin kaldırmıyordur pc de kendini zorlayınca rest atabilir.
Çok faydalı bir konu emeğinize sağlık. Bakın benim sorularımı cevaplamak çok eğlenceli olur çünkü çok basit ve komik :)
Ben yeni bilg toplattım internetten. birinci sorunum, bilgisayarı açar açmaz system disc istedi ben de windows cdsini taktım kurdu (aslında kurmuşlar ama neden böye oldu anlamadım). Fakat içinde 2 tane 500 gb harddisk olmasına rağmen bilgisayarımda C var sadece ve 500 gb görünüyor. xp kurulurken benim bir şey mi yapmam gerekiyordu acaba? İkincisi, şeffaf kasanın yan tarafında "panjurları" varmış :) üzeri de streç kaplı şeffaf olduğu için görmemişim. Bilg. bir kaç saat çalıştıktan sonra çok ısındı ve kapandı. yarım saat sonra açtım, tabii streçi çıkarıp. bu sorun tamamen benim onu çıkarmamamdan mı kaynaklanır yoksa başka bir problem olabilir mi. öyleyse geri göndereceğim çünkü bakmaları için.
Bu harddiski 1 TB yapmamın yolunu açık olarak yazarsanız çok memnun olurum. Teşekkürler şimdiden.
eline sağlık
Çok Guzel bi paylaşım işime yaradı çok tskler ... emege saygı !!!