İYİ BİR DÖKÜMAN YAZMIŞSIN KARDEŞ ELİNE AKLINA SAĞLIK
Emeğine sağlık gerçekten çok yararlı teşekkürler...
Allah razı olsun
ellerine sagglık hocam süpersin
eline sağlık güzel bir çalışma..yorumları okumadım ama eminimki onlarda olumludur..
"helal olsun" dedirten bir çalışma. ellerine sağlık.
ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş
ELİNE SAGLIK
gerçekten çok güzel bi çalışma, ellerin dert görmesin kardeş
ANA KART BİLGİSAYARIN BÜTÜN PARÇALARINI ÜZERİNDE BULUNDURDUĞU İÇİN BU KONUYA ÇOK ÖNEM VERİYORUM YALNIZ GELGELELİM PERFORMANSI İYİ VE FİYATI İİ OLAN BİR ANA KART OLARAK NASIL BİR KART ALMALIYIM KARAR VEREMEDİM DENEYİMLİ VE TECRÜBELİ BİİRİSİ BANA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM
quote:
Orjinalden alıntı: mehmeterisen
ANA KART BİLGİSAYARIN BÜTÜN PARÇALARINI ÜZERİNDE BULUNDURDUĞU İÇİN BU KONUYA ÇOK ÖNEM VERİYORUM YALNIZ GELGELELİM PERFORMANSI İYİ VE FİYATI İİ OLAN BİR ANA KART OLARAK NASIL BİR KART ALMALIYIM KARAR VEREMEDİM DENEYİMLİ VE TECRÜBELİ BİİRİSİ BANA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM
Elbetteki anakart donanımın en önemli parçalarından piyasada ucuz pahalı birçok anakart var. Sen sıfırdan mı bir sistem toplayacaksın? Eğer öyle olacaksa bilgisayarda ne gibi uygulamalar yapacaksan ona göre bir sistem toplaman daha yerinde olur. Bütçeyi ve bilgisayarla neler yapacağını yazarsan ona göre bir anakart tavsiye edebiliriz.
İKİSİ ARASINDA BİR FARK YOK SLI SİSTEMİ AYNI FAKAT BENCE SATA 2 DESTEKLİ ALMAN DAHA İYİ OLUR.
bilmeyenler icin faydasi olur mutlaka,eline saglik.
çok güzel olmuş eline sağlık...
OHOOOOOO BU ESKI ISLEMCI NEYE KALDI LGA İSLEMCİLER CIKTI
Super kaynak...
quote:
Orjinalden alıntı: duvan_5
OHOOOOOO BU ESKI ISLEMCI NEYE KALDI LGA İSLEMCİLER CIKTI
Bir ev kullanıcısı olarak tüm işlemcilerin tüm anakartlara nasıl bağlandığını resimleyemedim kusura bakma.
S775 ya da s478 ada AMD s754, s939 işlemcin ne olursa olsun anakarta bağlanması genelde birbirine benziyor. Amacın öğrenmekse bunu zaten gerçekleştirirsin....