Şimdi Ara

pc nın ses cıkıslarında parazit var nasıl önleriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
17.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ses cıkıslarında parazıt var fılm zılıcem cızırtıdan duramıyorum hersey kapalı sıstemde sadece sesı azıcık acmama ramen o ses hep var sorunu nasıl çözerım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 87akin-izmir -- 3 Mart 2008; 0:51:57 >

• Öncelikle ses jaklarının uçlarını çıkartıp temizle.Belki kablo içinden kırık olabilir sadece kulaklık vs ile denedinmi?
    Mutlaka ses sisteminde şase temassızlğı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anıl_35

Öncelikle ses jaklarının uçlarını çıkartıp temizle.Belki kablo içinden kırık olabilir sadece kulaklık vs ile denedinmi?
    Mutlaka ses sisteminde şase temassızlğı var.
    kardesım jaclarda sorun yok cıkarıp taktım son bıtanesını cıkarana kadar cızırtı yapıyo cıkartınca hepsını cızırtıyok kulaklıkla denıyorum yıne cızırtı var nasıl çözerım bu sorunu sence
  • quote:

Orijinalden alıntı: 87akin-izmir

kardesım jaclarda sorun yok cıkarıp taktım son bıtanesını cıkarana kadar cızırtı yapıyo cıkartınca hepsını cızırtıyok kulaklıkla denıyorum yıne cızırtı var nasıl çözerım bu sorunu sence

Alıntıları Göster
    Bunun için pek çok neden olabilir kardeş.Mesela pc yakınında parazit yayan cıhaz varsa ondan olabilir veya ses kartı üzerindeki smd elemanlar kopmuş olabilir.Fayda edeceğini sanmam ama driveri tamamen kaldırıp kurmayı dene ama sorun donanımsal olarak gorunuyo...

• quote:

Orijinalden alıntı: Anıl_35

Bunun için pek çok neden olabilir kardeş.Mesela pc yakınında parazit yayan cıhaz varsa ondan olabilir veya ses kartı üzerindeki smd elemanlar kopmuş olabilir.Fayda edeceğini sanmam ama driveri tamamen kaldırıp kurmayı dene ama sorun donanımsal olarak gorunuyo...

Alıntıları Göster
    pc nin yanında masa lambası tarzı bir cihaz warsa busesi çok duyarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BİLÂL85

pc nin yanında masa lambası tarzı bir cihaz warsa busesi çok duyarsın

Alıntıları Göster
    Masanın etrafındaki kablolar çok karışık mı?Birbirine dolaşık bir sürü kablo olunca bilgisayarın arkasında,olabiliyor bazen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: @volki@

Masanın etrafındaki kablolar çok karışık mı?Birbirine dolaşık bir sürü kablo olunca bilgisayarın arkasında,olabiliyor bazen...

Alıntıları Göster
    ses karti yanmis olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkin88

ses karti yanmis olabilir

Alıntıları Göster
    yok ana kartı yanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: BİLÂL85

yok ana kartı yanmış

Alıntıları Göster
    kullandıgın haparlörlerin amfisi varmı..
    varsa tamamen pc den ayırarak dene sorun pc demi haparlörlerdemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meymet

kullandıgın haparlörlerin amfisi varmı..
    varsa tamamen pc den ayırarak dene sorun pc demi haparlörlerdemi

Alıntıları Göster
    ses kartının sürücü yazılımını güncellemeyi denedin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi_büdü

ses kartının sürücü yazılımını güncellemeyi denedin mi ?

Alıntıları Göster
    Sesi az açtığın için duyuyo olabilirsin o paraziti,her zaman bilgisayardan sesi maximum seviyede tutmaya çalış,kullandığın ses sisteminden kıs sesi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Sesi az açtığın için duyuyo olabilirsin o paraziti,her zaman bilgisayardan sesi maximum seviyede tutmaya çalış,kullandığın ses sisteminden kıs sesi...

Alıntıları Göster
    benim eski masaüstü bilgisayara directx7 yükleyince ses çıkışında cızırtılar meydana geliyordu. bende mecburen directx6.1 kullanıyordum. sürücüler ile alakalı bir problem olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: controller_

benim eski masaüstü bilgisayara directx7 yükleyince ses çıkışında cızırtılar meydana geliyordu. bende mecburen directx6.1 kullanıyordum. sürücüler ile alakalı bir problem olabilir.

Alıntıları Göster
    beyler olay su öncelıkle modem -hap- kasa- monıtör-6.1 baglı pırıze
    harıcınde hıc bısey baglı degıl odada kasa ıcınde neon var 12v luk 6.1 cıkartıgımda jacları son seste bıle sorun yok cızırdama yok w810i baglıyorum yıne sorun yok ama pcye taktıgımda cızırtı var ordanda ses full acık kulaklık taktıgımdada duyabılıyorum o cızırtıyı realtek hd audıo ıste herkezınkınden ankarttakı drıver kurulu ah ulen ah mıs gıbı x-fi extreme audıom vardı bır zamanlar neyse bakın beyler suan kendım bıle ınanamadım ama cızırtı yok yanı kesın pazarazıt var bıyerde ama nerde sızceodada elektrıge baglı baska bısey yok kı hatta evde hatta bınada bıle yok yanı matkap motor vs turu seyler den yapardıye bılıyorum ya cok önemlı bı sorun cıdden yaa gece yattıgım yerden fılm ızlıyemıyorum kafam sısıyo suan sorun yok ama ya yıne yaparsaaa

• quote:

beyler olay su öncelıkle modem -hap- kasa- monıtör-6.1 baglı pırıze
    harıcınde hıc bısey baglı degıl odada kasa ıcınde neon var 12v luk 6.1 cıkartıgımda jacları son seste bıle sorun yok cızırdama yok w810i baglıyorum yıne sorun yok ama pcye taktıgımda cızırtı var ordanda ses full acık kulaklık taktıgımdada duyabılıyorum o cızırtıyı realtek hd audıo ıste herkezınkınden ankarttakı drıver kurulu ah ulen ah mıs gıbı x-fi extreme audıom vardı bır zamanlar neyse bakın beyler suan kendım bıle ınanamadım ama cızırtı yok yanı kesın pazarazıt var bıyerde ama nerde sızceodada elektrıge baglı baska bısey yok kı hatta evde hatta bınada bıle yok yanı matkap motor vs turu seyler den yapardıye bılıyorum ya cok önemlı bı sorun cıdden yaa gece yattıgım yerden fılm ızlıyemıyorum kafam sısıyo suan sorun yok ama ya yıne yaparsaaa

Alıntıları Göster
    arkadaşım son sürüm driver ını indir dener misin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: edi_büdü

arkadaşım son sürüm driver ını indir dener misin ?

Alıntıları Göster
    ses denetiminde dengeyi sonuna kadar açtıysan onuda indir o hışırtıya neden olur.ses sistemi haricinde başka bir ses üreteci ile deneyip yine aynı sorunu aldıysan.bilgisayarı bağladığın prizde toprak hattı varmı yokmu ona bak.topraklama nedeniyle bu sorunla çok karşılaşılır

• quote:

Orijinalden alıntı: sezerkıran

ses denetiminde dengeyi sonuna kadar açtıysan onuda indir o hışırtıya neden olur.ses sistemi haricinde başka bir ses üreteci ile deneyip yine aynı sorunu aldıysan.bilgisayarı bağladığın prizde toprak hattı varmı yokmu ona bak.topraklama nedeniyle bu sorunla çok karşılaşılır

Alıntıları Göster
    bencede topraklama olabılır ama topraklama hattımız yanı bı elektrıkcı olaraktan bılıyorum her sey yazdıgım gıbı cızırtı bı oluyo bı olmuyo ıdare etcez artık

• quote:

bencede topraklama olabılır ama topraklama hattımız yanı bı elektrıkcı olaraktan bılıyorum her sey yazdıgım gıbı cızırtı bı oluyo bı olmuyo ıdare etcez artık

Alıntıları Göster
    Neon yüksek frekanslı gürültü yaymazmıydı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sse

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sse

beyler neon yuzunden olabılırmı gece gec saatte denıcem bakalım fark etcekmı
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sse

beyler neon yuzunden olabılırmı gece gec saatte denıcem bakalım fark etcekmı

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sorun şu:
    şebeke elektriğiğinin frekans sesi geliyor.
    Yani hoparlörlerin beslemesini tam yapmak lazım yani tam doğrultma olması lazım.
    Ben de oluyordu bu içindeki beslemeden kaynaklanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yucelnet

arkadaşlar sorun şu:
    şebeke elektriğiğinin frekans sesi geliyor.
    Yani hoparlörlerin beslemesini tam yapmak lazım yani tam doğrultma olması lazım.
    Ben de oluyordu bu içindeki beslemeden kaynaklanıyor.

Alıntıları Göster
    Bencede kardesım yaa kendı trafosu sorun cıkartıyo ama neden kulaklık takıncada aynı durum oluyo en ıyısı bı 12v luk akuyle denıcen sonucu görcende aku yok pcde var bısey aslında ama ne

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.