Şimdi Ara

PC OLARAK hangisini almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar, malum bayram geldi harçlıklar yavaş yavaş toplanmaya başlıyor, stajyerim staj maaşım ve harçlıklar bütünü olarak PC almayi düşünüyorum

İlk önce hazır Nova Apu düşündüm R5 5600G APU İŞLEMCİ A520M anakart 8x2 3600 mhz ram , ileride ekran kartı alicak olursam diye 650 watt 80+ lı bir kasa ile özelleştirdim yaklaşık 15 bin Tl ye tekabül etti.

Lakin sarı sitede bulunduğum ilde bulunan bir ilana denk geldim Ryzen 7 2700x + 2060 Super a320m anakart 16 gb 3200 mhz ram li kasa fiyatı ise 10000 TL(pazarlıklı) 9000 TL ye direttim ama vermedi sizce ne yapmam gerekir? Hangisini almalıyım?

Kısaca oynayacağım oyunlar(GTA V, GTA V FİVEM, ETS 2, CS2, VALORANT, ASETTO CORSA,THE FOREST GİBİ HİKAYELİ OYUNLAR ARA SIRA)

Bu arada 2k monitör almayı düşünüyorum sizce bu sistemlere düşünür müsünüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• torm3nt T kullanıcısına yanıt
    İkinci kasa makul gibi duruyor ama güncelliğini yitirdi. Ekran kartının üstüne 3. Nesil geldi ve bazı yeni rtx özellikleri 2000 serisinde yok diye biliyorum. İşlemci zamanının üst seviyesi olsa da o da 3 ya da 4 nesil eskiye düştü. Bence işe girene kadar idarelik 2. Sistemi al, okulun bitip işe girince 0 ve daha güncel bir şey alırsın. Şu an zaten iyi bir sistem anlamayacaksın 0 olarak. genelde rekabetçi oyunlar oynuyormuşsun yeter o sistem sana

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt

Peki 2k monitör alacağım sence gereklimi yoksa onuda işe girince mi alayım diğer sistemle beraber(amacım kura yakalanmamak malum ekonomi zam gelirse)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torm3nt T kullanıcısına yanıt

monitörler uzun süre gidiyor bence ona erkenden yatırım yapabilirsin

https://www.youtube.com/watch?v=Arssl2_tvh4&feature=youtu.be

yeni oyunlar 60 fps sınırında geziyor, seneye çıkacak oyunları 60 fps 2k oynayamasan da 2025e kadar çıkan oyunları sorunsuz oynatıyor, ilerideki sisteminde de 2k oynarsın zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi MacBook'u Almalıyım?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.