Şimdi Ara

SİZCE BU DİJİTAL TV KARTLARINDAN HANGİSİNİ ALMALIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SİZCE BU DİJİTAL TV KARTLARINDAN HANGİSİNİ ALMALIYIM?Açıkcası çok kararsızım.Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

1)SKYSTAR2 TV/PVR DIGITAL TV KARTI 2.6D VERSIYONU(hepsi burada:125ytl)http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=1129&ProductID=bd5938
    2)SKYVISION DİJİTAL TV KARTI(hepsi burada:118ytl)http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=88034&ProductID=bd90224
    3)KWORLD DIGITAL VIDEO UYDU PCI TV KARTI (DVB-S100)(hepsi burada:104ytl)http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=90562&ProductID=bd46505
    4)INCA PREMIUM USB 2.0 EXTERNAL TV KARTI(hepsi burada:125ytl)http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=872&ProductID=bd7542
    5)AVERMEDIA DVB-S PRO PCI DİJİTAL TV KARTI(hepsi burada:106ytl)http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=266&productid=bd48539

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 19 Şubat 2007; 1:34:27 >

• TV kartı almak isteyenler için açtığım bir konu var, oradan bilgi alabilirsiniz.
  • skystar2 ve skyvision arasında kaldım.sanırım skyvisionu seçicem.sistemi daha az yorması açısından.Peki erman bey size bir sorum olacak anakartım onboard yani ekran kartım onboard üzerinde,aynı şekilde ses kartımda. donanımsal olarak bir sorun teşkil edermi?
    işlemcim:p4 2.8ghz ht
    ram:256+256=512mb
    ekran kartı:anakart üzerinde max:128mb
    Yorumlarınız için teşekkürler...
  • Son olarak 1440*900 çözünürlüğünde wide screen lcd monitörümle izleyeceğim uyduyu.Tam ekran olarak izleyebilirmiyim,yani kenarlarda boşluk filan olurmu dersiniz.
  • Bir sorun olacağını sanmam donanımsal olarak. Yazılımsal kısmı da zaten kullanacağınız driver ve yazılımlara bağlı. Skyvision sistemi az yorma açısından iyi olur. Kenarlarda boşluk olma olayı da codeclere ve filtrelere bağlı yine sizin kullanacağınız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Bir sorun olacağını sanmam donanımsal olarak. Yazılımsal kısmı da zaten kullanacağınız driver ve yazılımlara bağlı. Skyvision sistemi az yorma açısından iyi olur. Kenarlarda boşluk olma olayı da codeclere ve filtrelere bağlı yine sizin kullanacağınız..

Tavsiyelerin için teşekkürler...
  • Rica ederim, umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabiki Skystar2 almanı tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: engin1975

Tabiki Skystar2 almanı tavsiye ederim

Bildiğim kadarıyla skyvision'da kısa devre koruması var.Peki skystar 2'dede varmı?En güzel görüntüyü hangi tv kartından elde ederim acaba bu 2sinden.vede birçok yere sordum.skystar2 satan yer çok ama skyvision satan yer internet hariç göremedim.
  • elvis1505, en güzel görüntü diye birşey yok. Bütün kartlarda aynı görüntüyü elde edersin, bu kullanacağın yazılımlara bağlı çünkü.

Skystar2 2.6d revizyonunda kısa devre koruması var.
  • quote:

elvis1505, en güzel görüntü diye birşey yok. Bütün kartlarda aynı görüntüyü elde edersin, bu kullanacağın yazılımlara bağlı çünkü.

Skystar2 2.6d revizyonunda kısa devre koruması var.

Ya aslında skyvision almaya karar verdim.Epey bir yerede sordum.Genelde hep skystar2 var.Gerçi internettende sipariş verebilirim ama,şimdiye kadar netten sadece tansiyon cihazı almışlığım var.Oda kapıda ödeme şeklindeydi.Hem netten yapılan alışverişe güvenmiyorum.(tercih meselesi bir yerde)Hemde değişimlerde sorun yaratabilir.yeniden geri kargo filan yapcam oem bir parça sonuçta.Neyse bu skyvision'u nerden bulabilirim ist. içi.Son olarak ERMANPAC arkadaşım gerçekten arkadaşların sorunlarıyla çok ilgilisin ve bir klavuz gibi yol göstericisin.Eminim benle birlikte birçok DH Forumu kullanıcıları sana bu konuda minnettardır.Değerli yorumların,ilgi ve alakan için tekrar tşkrlr.

• Rica ederim. Umarım yardımcı olabildim.

Piyasada Skystar2'yi daha çok bulursun, Skyvision'u alanlar genelde ya online alışveriş sitelerinden ya da kendi web sitesinde yazan satış noktalarından alıyorlar. Ama kararını verdikten sonra her türlü alırsın, sorun değil. Sadece kargo parası için 5-6 YTL fazla ödersin..
  • skyvision almayı düşünürsen kara geçersin arkadaşım.. daha yeni açılmamış kutusunda iki tane aldım tanesi 75 ytl den :) gittigidiyor a skyvision yaz yeter böylece seni 40 ytl kara sokmuş oldum
  • skystar tek geçerim 3 senedir tık demedi maşallah
  • skyvison da tık demez be kardeş ikisi bu alemin lideri, bende uzun zamandır araştırıyorum hangisini alsam diye. skyvision aldım fiyatı daha uygun (normalde değil ama ben uygun buldum die bunu aldım)
  • Tüm arkadaşların yorumları için teşekkürler.Yarın mecidiyeköy'den alıyorum inşallah.Uydu+lnb v.s. her şey hazır.sadece aldıktan sonra pc'me monte etmem kalacak.İşin entereasan tarafı kararımı alırken vericem skyvision yada skysyar2 olacağını.Bildiğim kadarıyla A.B.D.'nin %80'ini karasal yayın olarak izliyormuş tv'yi.Buda demek oluyorki gelecekte karasal:İN uydu:AUT.Skyvision'un karasal yayını desteklediğini biliyorum.Skystarda destekliyormuş sanırım ama kendi sitesinde dahil bu belirtilmemiş.Neyse aldığım zaman size düşüncelerimi aktarırım...
  • Ve sonunda nihayet skystar 2 tv kartımı aldım.Şuan için sorunsuz izliyorum.yalnız kanal geçişleri çok yavaş dijital bir uydu receiver ile karşılaştırıldığında.Ama mpeg2 formatında çok kaliteli kayıtlar yapıyor,boyutları biraz büyük oluyor kaliteli olduğu için fazla yer kaplıyor tabii ama media dönüştürücülerle küçültmek kolay.Söylenenlerin aksine sistemi kasma gibi bir sorun yaşamadım.yalnız tüm diseq+çanak+lnb ayarlarını yapmama rağmen türksat'ı izleyebilirken hotbird'i izleyemiyorum.Evimdeki diğer uydu receiver'de böyle bir sorun yaşamazken sizce neden skystar2'de böyle oluyor
  • DiseqC seçtiği için.

Hayırlı olsun, bir tane Goldmaster switch bulup takarsan sorun kalmayacaktır..
  • quote:

DiseqC seçtiği için.

Hayırlı olsun, bir tane Goldmaster switch bulup takarsan sorun kalmayacaktır..

teşekkürler...SKYgrabber programı ile offline download'ıda hallettik.Ama nedense inen dosyalar hep %80-90'larda takılı kalıyor.Yani tamamı inmiyor.Bu hep böylemidir,yoksa eksik bişiler var yapacak.Neyse şu kumanda olayıda hallettikten sonra tamamdır cihaz(ss2)

• Bir başka yazılım dene, offline download için farklı bir eklenti yani..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.