Şuan skynet kullanıyorum.Offline download için bu daha sorunsuz gibi geldi bana,sizinde tavsiye edebileceğiniz program varmı ermanpac arkadaşım...Saygılar
Benim ss2'nin hotbird'i görürken türksatı,türksatı görürkende hotbird'i görmeme gibi bir sorunu var.Şöle izah edeyim daha önce kullandığım swith diseqc markasız idi.Buna rağmen uydu recevierda %80,ss2 tv kartımda ise %60lardaydı sinyal oranı vardı.Fakat çift çanakla uydu receiverimde seyredebilirken tüm kanalları,ss2 tv kartımda seyredemiyordum.Daha doğrusu türksat'ı izleyebilirken hotbird'i izleyemiyordum.SS2 tv kartlarının diseqc seçtiğini birçok forumdan okudum.ve aklıma ilk olarak marka bir diseqc almak geldi.Sağolsun ERMANPAC arkadaşımın tavsiyeleriylede bir tane 4lü goldmaster switch diseqc aldım.sinyal seviyesi SS2 kartımda %80'lere uydu receiverde %90-95'lere çıkmasına rağmen yine türksat2ı seyredebilirken Hotbird'i seyredemiyorum.İşin ilginç yanıda lnb1'e bağladığım ilk uydu hangisi ise o gösteriyor.Ama diğer lnb diseqc girişlerine taktığım uydu göstermiyor.Aklıma diseqc bozuk olabilme ihtimalide geldi.Uydu receiverle denedim onda sorunsuz çalışıyor.Ama gel gelelim SS2 tv kartımda her 2uyduyuda seyredemiyorum.Açıkçası buna epey bir kafa yordum.ve epey sinirlendim.Diseqc'in lnb bğalntılarında bütün farklı kombinasyonlarını denedim olmuyor olmuyor...BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VE BENLE AYNI SORUNU OLUPTA ÇÖZÜM BULAN ARKADAŞLARIN DEĞERLİ YORUM VE TAVSİYELERİNİ BEKLİYORUM.ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme