Şimdi Ara

PC ÖNERİSİ LÜTFEN ACİL YARDIM EDİN. (ASUS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar forumda yeniyim..Bu formunda baya yararlı olduğunu duydum.Bi konuda yardıma ihtiyacım var yardımlarınız için şimdiden tşk edrm.

ben bi pc alcaktımda limit 3500 ileride profesyonel olarakta kullanmak istiyorum aradada cok aşırı sistem gereksinimli oyunlar değilde normal olanları oyanamak istiyorum..ADobe proğramlarında veya yazılım konusunda bana sorun cıkarmayacak hızlı bi pc arıyorum...baya araştırdım asus iyi diyorlar ama hangi serisi daha iyi mesela şu ürünü cok begendim ama x serisi nasıl ürün yeni geldi türkiyeye ama özellikleri hakkında veya serisi hakkında bi görüşünüz varmı?

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x550vx-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-ram-1tb-hdd-gtx950m-4gb-15-6-w10-notebook.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nmtd-42 -- 22 Mayıs 2016; 15:52:44 >

• Laertes34 kullanıcısına yanıt
    NİYE.. COZUNURLUK BU KADAR ONEMLİMİ.ASLINA BAKARSANIZ BU SORU BNIM KAFAMIDA KARIŞTIRIYORDU AMA.

• acıkcası delden korkuyorum ya suankı kullandıgım marka dell fazla memnum degilim.asus ta önerebileceğin varmı krdeş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.