Şimdi Ara

PC Osiloskop Projesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu tür yazılımları kullanan arkadaşlar programı deneyip eğer olursa karşılaştıkları sorunları ya da
    buldukları bugları bildirerek bana çok yardımcı olabilirler. Lütfen ses kartınızın marka ve modelini de belirtin.

Yazılımın Özellikleri:
    2 Fiziksel Kanal (Mic ve Line-In ile ilişkilendirilmiş.)
    1 Özel Fonksiyon Kanalı (K1+K2, K1-K2, K2-K1, -K1, -K2)
    Bmp, png ve jpg formatlarında görüntü kaydetme.
    Örnekleme devam ederken görüntü kaydedebilme.
    Otomatik dosya adı ile hızlı ve seri görüntü kadetme imkanı.
    Dahili resim gezgini.
    50ms/Div - 2ms/Div aralığında Zaman ölçeği (Time/Div).
    Birden fazla ses kartı olan sistemlerde istenen kartla çalışabilme.

www.saymantek.com/azeskop_setup.exe
     PC Osiloskop Projesi

• mikrafon girişinden max 20khz gibi bir sinyal ölçülüyor en fazla ama elimde bulunan ltp osilaskop devresi 700khz e kadar ölçüm yapabiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezer1247

mikrafon girişinden max 20khz gibi bir sinyal ölçülüyor en fazla ama elimde bulunan ltp osilaskop devresi 700khz e kadar ölçüm yapabiliyor

LTP scope devresinde ram kullanılıyor dimi? şematiği paylaşırmısın? merak ettim...
  • EKLEYEYİM HOCAM İKİ DEVRE VARDI ELİMDE

hocam devreye baktım tekrar şuan upload ediyorum bitince yeni başlık altında açarım konuyu devrede ram kullanılmamış adc kullanılarak yapılmış iki devre var birde 18f2550 ile usb osilaskop var onuda ekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerkıran -- 2 Şubat 2008; 0:43:08 >
  • @sezer1247, bu yazılımı esasen henüz tamalanmamış harici bir donanım için geliştiriyorum. Programın test sürecinin hemen başlayabilmesi için ses kartının konvertörünü kullacak şekilde değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azeymur -- 2 Şubat 2008; 1:47:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezer1247

EKLEYEYİM HOCAM İKİ DEVRE VARDI ELİMDE

hocam devreye baktım tekrar şuan upload ediyorum bitince yeni başlık altında açarım konuyu devrede ram kullanılmamış adc kullanılarak yapılmış iki devre var birde 18f2550 ile usb osilaskop var onuda ekliyorum

Ben de tam soracaktım.USB bağlantılı çalışnaları var mı diyecektim ,siz önce davranmışssınız. Merakla bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.