Şimdi Ara

PC Oyunculuğu için koltuk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben gün içinde bazen 5-6 saat hiç kalkmadan oyun oynuyorum. Geçenlerde oturduğum koltuğun çok dandik olduğunu farkettim, belimi tam olarak desteklemiyor.
    Bana bu ihtiyaçlarımı karşılayabilecek birşeyler önerirseniz çok iyi olur, birde belirtmek isterim ki birinci öncelik rahatlık yani hapörlürlü veya subwoofer'lı oyun koltukları aramıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yarsin

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhandurgun

Merhaba,
    Ben gün içinde bazen 5-6 saat hiç kalkmadan oyun oynuyorum. Geçenlerde oturduğum koltuğun çok dandik olduğunu farkettim, belimi tam olarak desteklemiyor.
    Bana bu ihtiyaçlarımı karşılayabilecek birşeyler önerirseniz çok iyi olur, birde belirtmek isterim ki birinci öncelik rahatlık yani hapörlürlü veya subwoofer'lı oyun koltukları aramıyorum.

5 6 saat oyun oynuyacagına az ders çalışta bu ülkeye biraz katkın dokunsun. Adamlar okuyacak kitap bulamıyo sen koltuk derdinemi düştün

Haklısın valla nede olsa çok çalışkansın... Adamın dediğine cevap ver yada başkasına laf sokacağına bas git buradan. Adamı sinir ediyorsunuz ya.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: krgzcn25

quote:

quote:

Merhaba,

5 6 saat oyun oynuyacagına az ders çalışta bu ülkeye biraz katkın dokunsun. Adamlar okuyacak kitap bulamıyo sen koltuk derdinemi düştün

Haklısın valla nede olsa çok çalışkansın... Adamın dediğine cevap ver yada başkasına laf sokacağına bas git buradan. Adamı sinir ediyorsunuz ya.

bu iş çalışkanlıkla olmuyo ben okadarda çalışkan deyilim ama görünüşe göre sen vasatsın

Senın gıbı boş konuşacağıma susup vasat olurum daha iyi. Neyse ,Senle tartışmayacağım. O an sert çıkıştım . yine de özür diliyorum. Ama yaptığın doğru bir davranış değildi. Başkasının ayıbını yüzününe vurmak ne bana ne sana ne harhangi birine düşer. Hiç kimseye düşmez.

• dogru git ders çalış
  • quote:

Merhaba,

Hiç kalkmadan 5-6 saat oynuyorsan ve birinci öncelik rahatlık ise masajlı koltukları terch etmelisin.

PC Oyunculuğu için koltuk

• Benim anlamadığım insanlar yukarıda yazdığım cümleden nasıl oluyor da bu kadar kolay bir şekilde hiç ders çalışmadığım yargısına varıyor? Yazdığım birkaç kelime ile hayatıma dair çok yorum yapıyorsunuz.
    Şuanda üniversiteye gidiyorum, haftasonuda rahatlamak için saatlerce oyun oynuyorum. İnsanların kişisel tercihlerini eleştirmektense lütfen forumun gereğini yerine getirin ve öneri sunun yada sonsuza kadar kapayın çenenizi!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhandurgun -- 7 Mart 2014; 17:20:08 >
  • Bencede Masaj Koltukları Sayesinde Rahatlarsınız Ancak , Benim 150 TL'lik Normal Bir PC Koltuğum Var Arkam mı Alıştı Ne Hiç Sıkıntı Yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.