Şimdi Ara

PC Oyuncusunun Grafik & Görüntü Ayarları Rehberi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
15
Favori
56.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz bi oyunu oynamak için, masaüstündeki bi .exe dosyasını tıklıyoruz hemen başlıyoruz oynamaya. Meğerse makinanın içinde ne dümenler dönüyormuş, valla dünya kadar işi bi saniyeden daha az zamanda yine iyi yapıyolarmış bu aletler :) sayenizde öğrendik. Emeğinize sağlık.
  • eline sağlık. çok iyi ve güzel bir konu.
  • Ellerine kollarına bacaklarına sağlık güzel olmuş.
  • Çok yararlı bi konu olmuş.

Directx de eklenebilir. Bu arada neden üst konu olmamış şaşırdım doğrusu
  • Mükemmel paylaşım.Böyle konuların artması dileğiyle.
  • Bilgilendirici bir çalışma olmuş.
  • Nasıl erinmeden yazdınız bu kadar yazıyı, tebrikler valla. Detaylı şekilde okuyacağım.
  • Vaktim olursa bu konuyla tekrar ilgileneceğim. Bir up çekelim.
  • Bilgilendirmelerin gerçekten işimize yarıyor konuyu soluksuz okudum... özellikle triple buffer ve vsync olayını daha iyi öğrenmiş oldum..

saygılar şef..
  • gtx590 sli olmasına rağmen hiç bir şey anlamam ayarlardan bu sayede bilgi sahibi olucam.
  • Bilgilendirici ve güzel bir konu olmuş.Teşekkürler
  • ellerine saglık süper bir calısma
  • Çok uzun bu okumaya üşeniyor insan.Yazan üşenmeden yazmış.Teşekkürler yazana
  • Favorilere ekledim yarın okurum.
    teşekkürler :)
  • Çok iyi dostum
  • Faydalı bir konu ama güncellenmesi gerekiyor. Linklerin bir kısmı çalışmıyor ve resimlerin de bir kısmı yok çünkü.
  • hazırlayan arkadaşın ellerine sğlık çok güzel ve gerekli bir konu olmuş

PC'de iyi performans için bir kaç edindiğim tecrübeyi paylaşmak istedim, ben oyunlarda genelde konfigrasyonu şu şekilde yapıyorum ve tüm oyunlardan maximum performans alıyorum, yağ gibi kayıyor oyunlar:

laptopımın monitörü 17,3", çözünürlük maximum 1600x900.. bunu 1360x768 yapıyorum

anti analyzing: off
    v-sync: off
    shadow: low

görüntü kalitesinde neredeyse hiçbir değişiklik olmuyor (çok ufak bir değişiklik oluyor ama oyun esnasında kesinlikle göze batmıyor) ve performans çok ama çok artıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Faydalı bir konu ama güncellenmesi gerekiyor. Linklerin bir kısmı çalışmıyor ve resimlerin de bir kısmı yok çünkü.

Maalesef güncellemek için pek zamanım yok, temel bilgileri eklemiştim. Daha detaylı bilgiler şu konuda var oraya da bakabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_65831647/tm.htm
  • Acaba bu sorun nasıl meydana geldi bilen varsa sölesin lütfen görüntüde noktacıklar var efektleri kötüleştiriyor bide uzaktaki nesnelerin arkasında örümcek ağı gibi şeyler cıkıyor lütfen yardım. http://j1305.hizliresim.com/19/g/n21hc.png
  • venomtrk kullanıcısına yanıt
    Cok guzel bir yazi olmus usenmeden yazilmis bende usenmeden okudum tesekkur ederim. Yanliz kendimce cozumluyemedigim bir konu var. Mesela bir oyun yukledik ultrada actik ama kasiliyor oyun simdi Optimal grafik ayarina ulasilmasi icin ilk hangi ayarlardan feragat etmeliyiz? Yani goruntuye sagladigi fayda ve harcadigi kaynak orani olarak en gereksiz ayarlarlar hangileridir. Ilk sayfadaki yazinin altina önem sirasina gore eklenirse 10 numara olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.