Şimdi Ara

PC Oyuncusunun Grafik & Görüntü Ayarları Rehberi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
15
Favori
56.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süper bir rehber olmuş. Ellerinize sağlık :)
  • Konu güzel olmuş, ellerinize sağlık...
  • emeğine sağlık arkadaşım çok güzel bir çalışma olmuş sayende birkaç şey daha öğrendim
  • Bioshock 2 de oyun içinden aa yok ya da çok yetersiz, nvidia kontrol panelden uygulamanın üzerine yaz dediğim halde aa aktifleştirilmiyor yani oyunda herhangi bir fark oluşturulamadı ama aa'nın açılabildiğini biliyorum ben beceremedim.Yardımcı olabilirmisiniz ne gibi bi ayar yapmam gerekiyor?
  • Emeğine sağlık hic bitmicek sandım
  • harika bir rehber olmuş. bilgilerin hepsi bir arada. ekran kartının çalışma prensibini de böylece öğrenmiş oldum. tebrik ediyorum.
  • faydalı bilgiler ve yapmış olduğun çalışmalar için teşekkür ederim.
  • ATI ekran kartı sürücüleri için daha sonra ilk sayfaya çevirisini yapıp konuyu tamamlayacağım. Ekstra denetim masası bilgileri gelirse de konuya eklerim.
  • çok faydalı bi konu olmuş bence sabitlenmeli birde son zamanlarda çıkan oyunlarda yeni grafik ayarları görmeye başladık HDR - Distortion Effects - SSAO - Depth of Field - Volumetric Effects gibi bunlarada açıklamalar getirilebilir .

yeni sürücü yükleme konusunda win 7 de aşamadığım bi sorun var yeni sürücüyü yüklemek için eskisini kaldırıyorum restart tan sonra pc açılır açılmaz sistem kendi wdm sürücüsünü yükleyi veriyor denetim masasından hiçbir sürücüyü yüklememesini seçtiğim halde bunu yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurk

çok faydalı bi konu olmuş bence sabitlenmeli birde son zamanlarda çıkan oyunlarda yeni grafik ayarları görmeye başladık HDR - Distortion Effects - SSAO - Depth of Field - Volumetric Effects gibi bunlarada açıklamalar getirilebilir .

yeni sürücü yükleme konusunda win 7 de aşamadığım bi sorun var yeni sürücüyü yüklemek için eskisini kaldırıyorum restart tan sonra pc açılır açılmaz sistem kendi wdm sürücüsünü yükleyi veriyor denetim masasından hiçbir sürücüyü yüklememesini seçtiğim halde bunu yapıyor

Katılıyorum yeni efektler için de çalışmayı genişletmek iyi olacak. Mafia II çevirisinden sonra şu konuyu biraz düzenleyeyim

driver sweeper denemelisin ilk mesajda yazıyor

www.guru3d.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 17 Eylül 2010; 21:29:43 >

• bütün bilgiler bir arada
    güzel çalışma

teşekkürler
  • Harika bir konu olmuş bildiğimi sandığım birçok şeyi tam anlamıyla bilmediğimi öğrendim teşekkürler.

Benim küçük bir sorum olacaktı. Ben monitörü 75 Hertz de kullanıyorum, bazı oyunlara girince bu 60'a düşüyor bende her seferinde masaüstüne dönüp 75 e çevirmek zorunda kalıyorum. Bunu sabitlemenin bir yolu var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neccko

Harika bir konu olmuş bildiğimi sandığım birçok şeyi tam anlamıyla bilmediğimi öğrendim teşekkürler.

Benim küçük bir sorum olacaktı. Ben monitörü 75 Hertz de kullanıyorum, bazı oyunlara girince bu 60'a düşüyor bende her seferinde masaüstüne dönüp 75 e çevirmek zorunda kalıyorum. Bunu sabitlemenin bir yolu var mı ?

Oyunlarda refresh rate adı altında tazeleme oranı ayarları olur genelde. Ama eğer yoksa bir yöntemi daha var. Rivatuner programında refresh rate kilitlemek için bir ayar yapılıyor. istediğin çözünürlükte istediğin tazeleme oranını kilitleyebiliyorsun.

WWW.GURU3D.COM

Buradan rivatuner çekebilirsin.

adamın birisi tutorial yapmış mesela

• Eline sağlık çok güzel yararlı bilgiler bencede sabitlenmeli.
  • Çok güzel bir rehber olmuş yarısına kadar okudum yarısınıda sonra bitiricem bakalım.
  • Teşekkürler. Yine güzel bir çalışma yapmışsın
  • Eline sağlık hocam süper olmuş çok yararlı
  • Güzel bir çalışma ama yeni teknolojiler çıktı, güncellenmesi lazım. Tebrikler ama bilmediğim bazı bilgileri öğrenmiş oldum.
  • mükemmel bir konu. elinize emeğinize sağlık.

bu konu eğer ekran kartı bölümüne açılırsa çok çok daha fazla rağbet görür ve son kullanıcı için daha faydalı olur.
  • gerçekten çok doyurucu bir derleme olmuş, eline sağlık kardeşim...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.