Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Pc oyunları yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı günler herkese, benim oyunlar hakkında bazı sorunlarım var yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim, arkadaşlar playstore dan aldıgım oyunları sorunsuz şekilde yüklüyorum genelde multiplayer oynuyorum crysis2, call of duty serisi ,bioshok,battalfield bad company felan şimdi arkadaşlar bunların bi cogu Ürün anahtarını aktive etme sayısı sınırlıdır.ben pcme format attıgımda tekrar indirip kurmak zorunda kalıyorum sadece call of duty serisini d yani harici diske attım oradan sorunsuz sekilde oynayabiliyorum fakat digerleri acılmıyor tekrar c ye kurmamı istiyor bu da ürün aktive etme sayısı sınırlı oldugundan ugraşmak zorunda kalıyorum teknik bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olursa memnun olurum nereye yüklemem ve backup almam gerekirse nasıl almam gerektigi gibi kısacası ben pcme format atsamada o oyunlarımı kurmadan aktive etmeden oynamak istiyorum teşekkür ederim

• origon icin konusuyorum zaten originde my games bolumu var orada hangi bilgasayara gecersen gec o oyunlar hep sende kalir steam dada kutuphane var kullanici adi ve sifre girmen yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc Toplama da yardım
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.