arkadaşlar. benim ps2 makinam var. winhiip programını kullanarak oyun yükleyecem. ama biliyorum ki dosyaların iso olması gerekiyor. isoya dönüştürecek programı da buldum. onda da sorun yok. fakat mesela 2 cd lik oyun 2 ayrı iso oluyor. ben o 2 ayrı iso dosyasını birleştirmem mi gerekiyor. ps2 ye nasıl atabilirim o şekilde. lütfen bi yardımcı olun...
birleştirmen gerekmez zaten birleşmez
peki nasıl yapacam o halde. 2 dosyayı da ps2 ye mi atacam. nbasıl çalıştıracam oyunu...
2 cdlik oyunlar zaten ilki bitince calısıyor sana b uyarı eger o 2dvdlik oyun su cok populer neydi adı aklıma gelmıyor suan capcomun yaptıgı oyun işde eger o ise calışmaz onu calıstırman için editlemen gerekir gt4 ve gow gibi bilgin olsun
Konu yanlış yerde açılmış. Söyleyeyim: Alcohol %120 adlı programla oyunun CD'si içindeki image'ları alabilirsin...
Bu olay çok basitki;
İki DVD'lik oyunuda normal ISO olarak HDD'ye at. İlk DVD'yi bitirince zaten senden 2. DVD'ye geç diyecek ve oyunu otomatik save edecek. Sende tekrar HDD'deki oyunlar listesinden 2. DVD'yi seçip 1.DVD'nin bittiği yerden devam edeceksin.
Mesela Devil May Cry 2 2 DVD'di ben öyle oynuyordum HDD'den...