Şimdi Ara

pc ozellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni bi bilgisayar toplamayi dusunuyorum. Ama bi konuda kararsizim.

Islemci FX-6300 FX- 8320 yada FX- 8350( EN SON IHTIMAL)
    RAM 8 GB takicam
    Ekran karti powercolor hd 4850 1gb 256bit vardi eski bilgisayarimda onu takmayi dusunuyorum uygun olur mu sizce?
    Bide bu sisteme uygun anakart onerebilirmisiniz asus msi gibi bisey olsun assrock olmasin :)

Performans delisiyim biraz saglam bisey olsun istiyorum arada video felan cekebilcegim. BF4 oyununu kasmadan oynayabilcegim bisey. Umarim anlatabilmisimdir :)

Butcemde 1000 1300 tl arasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isot.TRojan -- 23 Kasım 2013; 19:51:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: isot.TRojan

Merhaba arkadaslar.
    Yeni bi bilgisayar toplamayi dusunuyorum. Ama bi konuda kararsizim.

Islemci FX-6300 FX- 8320 yada FX- 8350( EN SON IHTIMAL)
    RAM 8 GB takicam
    Ekran karti powercolor hd 4850 1gb 256bit vardi eski bilgisayarimda onu takmayi dusunuyorum uygun olur mu sizce?
    Bide bu sisteme uygun anakart onerebilirmisiniz asus msi gibi bisey olsun assrock olmasin :)

Performans delisiyim biraz saglam bisey olsun istiyorum arada video felan cekebilcegim. BF4 oyununu kasmadan oynayabilcegim bisey. Umarim anlatabilmisimdir :)

Butcemde 1000 1300 tl arasi

AMD
    FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci-303 TL

MSI
    970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart-189 TL

COOLER MASTER
    ELITE RC-430 500W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA-189 TL

CORSAIR
    4GB XMS3 DDR3 1333MHz CL9 Tek Modül Ram-95 TL

SEAGATE
    3.5" 500GB Barracuda Sata 3.0 16MB Cache 7200Rpm Harddisk-133 TL

ASUS
    R7 260X GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı-423 TL

• Bence 6300 alin. 8350 ile arasindaki fiyat farki + elinideki ek. kartini satin ne kadar ediyor bilmiyoru fakat sapphire 7850 1/2gb ali derim :)

Edit: lightin warrior hocam cok guzel bir sistem onermis :) Ben mumkunse rami de 8 yapin derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 23 Kasım 2013; 20:00:53 >
  • Ram 8 olcak en dusuk 6 :D ama asusun ekran kartini onermissiniz. nasil bi kart bilmiyorum. mumkunsede 256 bit kart tercih ediyorum. Cunku cok memnun kalmistim

• quote:

Ram 8 olcak en dusuk 6 :D ama asusun ekran kartini onermissiniz. nasil bi kart bilmiyorum. mumkunsede 256 bit kart tercih ediyorum. Cunku cok memnun kalmistim

256 bit fayda etmiyor tek başına sisteme şu an 4 gb yeter ileride mesela 3-5 ay veya 6-8 ay sonra 4 gb daha alırsınız ve 8 gb olur sisteminiz.Bu ekran kartını kullanmamın nedeni ise yeni nesil olması
  • isot.TRojan İ kullanıcısına yanıt
    Biraz daha verip ekran kartını bununla değişelim,

SAPPHIRE
    HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı-447 tl
  • Arasinda pek oynamamis ama sapphire daha iyi gibi duruyor

• Simdi baktim da aslinda 7850 almak cok daha mantikli :)

• Evet 7850 hedefim arasinda. Iyi bi kart Sanirim. Detayli arastiramadim. Ama daha bakicam. Bide bu fx serisi islemcilerim sogutuculari yetmiyormus dogrumu?

• Dostum yanlis yere konu acmissin Dahili Bilesenlere konu ac daha fazla yardmci olurlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet 7850 hedefim arasinda. Iyi bi kart Sanirim. Detayli arastiramadim. Ama daha bakicam. Bide bu fx serisi islemcilerim sogutuculari yetmiyormus dogrumu?

Msi control center ile fanini sessizlestirebilirsin. Yetmezse de Contac21 - 30 filan var guzel sogutucular onlari dusunebilirsiniz..

• quote:

Evet 7850 hedefim arasinda. Iyi bi kart Sanirim. Detayli arastiramadim. Ama daha bakicam. Bide bu fx serisi islemcilerim sogutuculari yetmiyormus dogrumu?

fx 6100 stok soğutucu boşta 27 derece oyunda tam yük 47 derece şehir efsanesi bu fx lerin soğutucusu yetmez hikayesi.

• Hadi ya cok tesekkur ederim o zaman arkadaslar :)

• quote:

Hadi ya cok tesekkur ederim o zaman arkadaslar :)

önemli değil :)

• isot.TRojan İ kullanıcısına yanıt
    dostum o ekran kartı gelmez bf4 e
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-ax7850-1gbd5-dhe-hd7850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=68716
    buna bak belki bütceni biraz aşar ama senin için ideal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.