Windows Version: MicrosoftWindows XP Professional Service Pack 3 (build 2600)
Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.06GHz
Graphics Card: ATI Radeon Graphics Processor (0x5B63)
Total RAM: 1023.2 MB
Sizce bilgisayarımın hangi özelliklerini yenilemeliyim? Genelde oyun odaklı kullanıyorum, buna göre cevaplarsanız sevinirim
Rami arttırmalı ve ekran kartını değiştirmelisin duruma göre işlemcide değişebilir oyun oynicaksan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
sıstemınız oyun ıcın cok gerılerde kalmıs gozukuyor maddı ımkan varsa anakart + ıslemcı+ ram +ekran kartı seklınde bır guncelleme yapılabılır bıraz daha ucuz olsun dersenız amd onboardlı bır sıstem toplanabılır
Eğer rahat bir oyun oynayayım dersen heleki sağlam oyunları kesinlikle sistemi sil baştan yenile, ekran kartını ve ram'i değiştirsen performans için anakart gerekecek onuda alsan zaten geriye bir şey kalmıyor işlemciyi de değiştirip iyi performans elde edersin, o sistemle kullandığın anakartta eski olacağı için uprage yapman gereksiz ve anlamsız olur bence bütçen varsa belirt ona göre sistem tavsiyesi al.
Dostum bilgisayarın eski. Değiştirmek istiyorsan topluca bir değişiklik yapman gerek. Anakartı değiştirmen gerekecek yeni işlemciler için. Grafik kartı alman gerekecek. Büyük ihtimal bunlara kasanın PSU'su yetmeyecek yeni bir psu gerekecek. Yani sistemin için parça tavsiyesi yapmaktansa sistemi tamamen yenilemen daha doğru olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Eternades
Dostum bilgisayarın eski. Değiştirmek istiyorsan topluca bir değişiklik yapman gerek. Anakartı değiştirmen gerekecek yeni işlemciler için. Grafik kartı alman gerekecek. Büyük ihtimal bunlara kasanın PSU'su yetmeyecek yeni bir psu gerekecek. Yani sistemin için parça tavsiyesi yapmaktansa sistemi tamamen yenilemen daha doğru olur.
+1
Bu sisteme masraf yapılmaz . DDR3 ler o sistemin parçalarına göre bedava sayılır .