Şimdi Ara

Pc özellikleriniz ? SRO Client açma sayınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
1
Favori
19.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pc özellikleriniz ? SRO Client açma sayınız ? Hem PC alacaklar, veya PC özelliklerini Yükselticekler için faydalı olabilir diye düşündüm.

Hem de bakalım en güzel Pc/Sro Performansı sağlayan bilgisayar hangisi.

Kendiminkinden başlayım.

Ram*3 Gb DDR2 (Silkroad Clientini Kolay açmadaki en önemli etken bence.)
    Ekran Kartı*NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS
    İşlemci*Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz
    Anakart*Gigabyte 8I945PL-G

Çalıştırabildiği Silkroad Client Sayısı 5, Silkroad En Tasarruflu ayarlada iken.

• şimdi yeni diye fazla açıkda bırakmıyorsundur biz tek char zor acıyoz
  • intel i7 870 2.93mb 8 çekirdek
    Asus Engtx460 1+1gb 256bit ekran kartı
    kingston 2x3=6gb ram
    gigabyte anakart

5ten sonra denemedim, bilgisayarım daha yeni çünkü
    tahminime göre 14-15tane açar
  • Laptop kullanıyorum;
    4 Gb Ram
    1 Gb Nvidia Ekran Kartı

3 tane açıyorum ama daha da açar mı denemedim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aazam -- 26 Ekim 2010; 9:37:42 >
  • @K_L!F3, Benim pc yeniyse herkesinki yenidir artık. 5 seneyi geçti alalı, Crt Monitor falan tam komedi. PC hep açık bu arada, 4 char minimum açıktır. 5'ncide Stall char zaten .

@Aazam, Deneyin bi zahmet

@Ophiafagus, sen deneme seninki yeniymiş

• Zotac GTX460 SYNERGY 768 MB 192Bit GDDR5 16X [SLI] -- x2
    OCZ Gold LV 8 GB (2*4GB)1333 MHz DDR3 Dual Kit CL9
    Gigabyte X58A-UD9 6.4GT/s DDR3 S+GL+16X*4 1366p
    1000w psu Enermax Galaxy 1000 W Power Supply
    2 TB HDD Samsung Seagate 32mb..
    intel i7-960
    200 tane fln açar :D herhalde :D şirketin ana makinası bana çalışıyor ^^

bide bnm kendi pcm war 6 gb ram i5 720işlemci 750 gb hdd nvidia sparkle 9600 gts 2gb 256 bit donanımlarına sahip bi alet var buda yaklaşık 20 tane fln açıyor :) accık iteleme ile ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS9 -- 26 Ekim 2010; 11:17:55 >
  • ReLaKs arkadaşımızın dediği gibi en önemli faktör Ram. Işınlanmaları, açılışı, birden fazla client olayını tamamen etkiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3GB ram
    1Gb ekran kartı ( 64 bit )
    2.93 işlemci intel çift çekırdek 7 tane açıyor daha açarmı bılmıyorum.
  • ASUS N6JQ

Intel® Core™ i7 işlemci
    4 Gb ddr3 ram
    2 Gb Ati Radeon HD5730 ekran kartı
    640 Gb hdd

Denemedim ama tahminimce 5 tane açar.Laptop olduğu için gayet iyi bence :)[Max ekran kalitesinde]
  • t6600
    gt240m
    3gb ram

belki inanmassınız ama 8 char açıyorum 7/24

Packard Bell tj65-dt-021tk
  • Çoklu karakter açmak için isrobot mu kullanıyorsunuz?

Öyle ise aşağıdaki "netbook" ile en düşük ayarlarda 2 tane açtım. 3.'ye açmaya korktum Karakterler sabitse problem yok

Sistemde denemedim.
  • İntel T5500 işlemci 1 gb Rem onboard e.kartı ile 2 deneyi rahat açıyor .

Benim sizlerden ricam eğer var ise netbooku ile çar açan AurorAbeam arkadşımız gibi lütfen yazabilmi bir tanede netbook alıcamda Netbookun özeliklerinide yazarsanız sevinirim ona göre alayım
  • phenom 2 955 4x 3.2ghz, hd 5850 1gb ,4gb ddr 3 1333 mhz, kaç tane açar sizce?Şu anda çoklu client açmaya yarayacak programım bulunmuyor.10- 12 tane falan açar herhalde.
  • AMD x3 720 4gb ram ati 3450 7 taneyi actım aynı ptde ciddi sorun olmadı ama biraz pc yavasladı.7/24 acıkta bişe olmuyor yanlız dc yiyip geldiklerinde aksam bakıyorum makina kasılmıs.
    SRO da en önemlisi ram 7-8 client calısrıken işlemci kullanımına bakın %35-40larda göreceksiniz birazda ekran kartı sanırım graficlerde yoruyor.
  • 3gb ram
    1gb ekran kartı

6sro

Bu da resim Charların ismini gösteremiyorum. Botla girilmiş charların resimleri nete düşünce Joymaxın banladığını bilenler bilir :D

Edit: Resmi kaldırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zmpprz -- 28 Ekim 2010; 21:46:54 >
  • Vay hocam bana ilham verdin! Ben de açıjam lan! Ya bir de win7'de aşşağıdaki barda sbotların hepsini ayrı ayrı görüyorsun. Onu nasıl yaptın? Bende tek bir simge halinde duruyo hep anca mouse ile tıklamadan üzerine gelince istediğimi açabiliyorum...
  • Şuanda 1Gb ram 256mb erkan kartı var ama ekleme yapıcam bayramda sizcce erkan kartımı almalıyım yoksa rammi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Vay hocam bana ilham verdin! Ben de açıjam lan! Ya bir de win7'de aşşağıdaki barda sbotların hepsini ayrı ayrı görüyorsun. Onu nasıl yaptın? Bende tek bir simge halinde duruyo hep anca mouse ile tıklamadan üzerine gelince istediğimi açabiliyorum...

Her sbotu zaten ayrı ayrı klasörlere kopyalayıp açman gerekiyor. Diğer türlü multiclient açamazsın Hepsi bir arada gözüküyorsa aynı sbot.exe'yi birçok kez açmışsın demektir ve bu şekilde çoklu client açmak bi işe yaramaz. sbot.exeyi kopyalayıp başka klasöre atman gerekiyor

• Bu arada çarların ismini yukardaki bot adlarının ordanda sil bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosense

Bu arada çarların ismini yukardaki bot adlarının ordanda sil bence

Neyse kaldırdım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.