Selam catherine de cheat engine ile hile yapmak istiyorum. Google da yabanci veya turk video yada forumlarda arastirma yaptim ama bir turlu hile yapamadim. Yaptigim sey. 1) Cheat engine i kurdum. 2) oyunu actim, actiktan sonra save yapabildigim bir yerde oyunu pause ladim. 3) google a catherine classic cheat yazdim Soyle bir siteden ikinci dosyayi indirdim https://fearlessrevolution.com/viewtopic.php?t=8519 4. indikten sonra cift tiklayip " select a process to open " dedikten sonra " Catherine.exe" yi secip open dedim. 5. "Keep the current adress list/code list" diye sordu " evet " dedim. 6. Assagida kutucuklar cikti " kutucuga enable " yapmak icin tikliyorum sadece " pointers" secilebiliyor "coins , freeze level " vs secemiyorum. 7. Sectikten sonra bile ne yapacagimi anlamadim lutfen yardimci olabilir misiniz? Hayatim boyunca konsol kullandim PC konusunda ozurluyum . Catherine full body yi PS4 te daha once bitirdim ama su hile isini nasil yapacagimi anlamak istiyorum ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim