Şimdi Ara

pc parça değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar laptoplarda parça değimi oluyor mu mesela cpu,ram,hdd felan.Bende masaüstü biligisayar var onun parçalarını laptop için kullanabilirmiyiz mesela benim masaüstü pc de 4 çekirdek işlemci var bunu laptopun işlemcisi ile değiştirip laptopta kullanabilirmiyiz.yardımcı olursanız sevinirim..

• quote:

Orjinalden alıntı: scalera

arkadaşlar laptoplarda parça değimi oluyor mu mesela cpu,ram,hdd felan.Bende masaüstü biligisayar var onun parçalarını laptop için kullanabilirmiyiz mesela benim masaüstü pc de 4 çekirdek işlemci var bunu laptopun işlemcisi ile değiştirip laptopta kullanabilirmiyiz.yardımcı olursanız sevinirim..

Mümkün değil maalesef...
  • laptoplarda uygun urunlerı alırsanız ram hdd ekran kartı ( kısıtlı olarak ) ve ıslemcı degısıklıgı olmaktadır ama kullanılan urunler laptoplara ozgudur so-dımm ram 2.5 hdd gıbı o yuzden masaustu pc parcalarını kullanamazsınız
  • - dizüstü parçaları masaüstü parçalarından farklıdır. masaüstü işlemcisini bu yüzden dizüstüne takamazsınız.

- dizüstü işlemcileri de değiştirilebilir. ancak bu işlemcinin ana karta gömülü olmadığı durumlarda uygulanabilir. bu işlem biraz pahalıya gelebilir. anakartınızın desteklediği şekilde yükseltilebilir. (ben şu an değiştirmeye çalışıyorum. fiyatlar çok yüksek.)

- ram anakartınızın desteklediği şekilde yükseltilebilir.

- hard disk anakartınızın desteklediği şekilde yükseltilebilir.

- ekran kartı anakartınızın desteklediği şekilde yükseltilebilir. (bu işlem biraz pahalıya gelebilir. ekran kartının ana karta gömülü olmadığı durumlarda uygulanabilir.)

- bunların hepsini garantisi varsa garantiye gönderip yaptırmanız gerekir. aksi halde garanti dışı kalmasına neden olursunuz. garanti süresi bitmişse benim gibi kendiniz (bilginiz dahilinde) değiştirebilirsiniz. fakat dizüstü bilgisayarları açıp geri toplaması zordur. bilmiyorsanız açmayın. sorumluluk kabulüm değildir.

kolay gelsin...

• çok tesekkurler arkadslar yardımıcı oldugun ıcın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.