Bir Pc'mde Amd Athlon 3200+ işlemci var bu 2.2 ghz diğer pcimdeki 1.4 ghz yazıyor işlemci hızına şimdi 3200+ olan pcde Ekran kartı Via S3g unichrome Pro IGP 64 mb var. 1.4 lükte Geforce fx5200 var ben diyorum fx5200 ü 3200+lığa takayım ve ram ekleteyim 1.2 gibi ram olacak pc sizce daha iyi duruma gelebilir mi?
yok mu yardım edecek ya
quote:
Orijinalden alıntı: DevilishParya
Bir Pc'mde Amd Athlon 3200+ işlemci var bu 2.2 ghz diğer pcimdeki 1.4 ghz yazıyor işlemci hızına şimdi 3200+ olan pcde Ekran kartı Via S3g unichrome Pro IGP 64 mb var. 1.4 lükte Geforce fx5200 var ben diyorum fx5200 ü 3200+lığa takayım ve ram ekleteyim 1.2 gibi ram olacak pc sizce daha iyi duruma gelebilir mi?
o pcye para yatırmayın artık çünkü performans alamassınız isterseniz en hızlı ekran akrtını takın fayda etmez komple yeni bir sisteme ihtiyacınız var şahin motorlu ferrari sürmek gibi bişi olur kaportayı cilala yagla pakla fayda etmez
O iki ekran kartından da bir şey beklemeyin. FX5200'zü takarsanız film izlerken belki çok az fark hissedersiniz. İkisiylede günümüz oyunlarını oynamanız mümkün değil. Ofis bilgisayarı olarak kullanacaksanız biraz daha ram eklerseniz performans artışı olacaktır.
knight online 2 tanesini rahat kaldırsın bana yeter yani kaldırır mı sizce ?
quote:
Orijinalden alıntı: DevilishParya
knight online 2 tanesini rahat kaldırsın bana yeter yani kaldırır mı sizce ?
Valla Knight Onilene bildiğim kadarıyla fazla bir şey istemiyor FX5200 kaldırabilir onu.
Peki bu parça değişimleri işi zor mu yani bilgisayarcıya versem ne kadar ister?
Peki bu parça değişimleri işi zor mu yani bilgisayarcıya versem ne kadar ister?
Anladığım kadarıyla ekran kartlarını değiştireceksiniz bir de ram takacaksınız. Bunun için bilgisayarcıya para verilmez çok basit işler ikisi de. Zaten ramin yeri belli çıkardığınız yere takacaksınız. Ekran kartı girişide anakart üzerinde bellidir isteseniz de başka yere takamazsınız. Bence hiç para vermeyin bilgisayarıcıya, el yordamıyla kendiniz takabilirsiniz ya da çevrenizde varsa birazcık anlayan birisi rica edin taksın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme