Şimdi Ara

Pc Performansını yükseltmem için ne yapmam gerekir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımın performansını yükseltmeyi düşünüyorum ev kullanımı için uygun olan tv izleme özelliği,
    film video izleme özellikleri iyi olan, arasıra oyun oynanabilecek performansı iyi 64 bit bir pc ye yükseltmeyi düşünüyorum
    bunun için ne yapmam gerekir ne tür donanımlar eklemem gerekir ve hangi sistem uygun olur yardımcı olursanız sevinirim

kullanmakta olduğum pc nin özellikleri

anakart : ecs mcp61m-m3
    işlemci : amd sempron 145 2800mhz
    ram : 2gb ddr3
    hdd : samsung 250gb sata2 , western digital 250gb sata2
    optik sürücü : samsung dvd rw
    psu : bross atxc-230
    ekran kartı : geforce 9500gt 128 bit ddr2 1gb
    monitör : benq t71w 17" lcd widescreen monitör 1440x900

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle1234 -- 4 Şubat 2013; 2:00:06 >

• 64 bit işletim sistemine geçmek istiyorsan öncelikle en az 2 gb daha ram almalısın.Ekran kartın yeterli , iyi bir kart zaten ağır oyunlar oynamazsan çok rahat götürür seni , monitöründe ideal
  • Amd Athlon II X2 270 3.4GHz AM3 65W en azından çift çekirdekli böyle bir işlemci ile baya bir performans artışı alırsın film video hd video izlerken oyundada farkeder.. fiyatı 100tl felan
    ramide 4gb yaparsan daha iyi olur...oyun oynucam dersen ekran karıtınıda iyileştirmen lazım eğer video film felan izlerim genelde diyorsan ekran kartı yeterli.

sonrasında windows 7 64 bit işletim sistemi kurarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yununu -- 4 Şubat 2013; 3:44:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxst12

64 bit işletim sistemine geçmek istiyorsan öncelikle en az 2 gb daha ram almalısın.Ekran kartın yeterli , iyi bir kart zaten ağır oyunlar oynamazsan çok rahat götürür seni , monitöründe ideal

psu ve işlemci nasıl onlarda uyarmı performansı artırmak için yukarda saydığım özellikler için , yardımın için saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle1234 -- 11 Şubat 2013; 1:48:48 >
  • Anakartinda dual ram destegi var. 2gb daha olsa iyi olur ama su anda da kirsan 64bit gene calisir bir sıkıntı olmaz.
    Anakartinin versiyonuna gore islemci cekirdek acma destegi olabilir. Bunu ogrenmek icin anakartin versiyonunu ogrenmen gerekli. icini acipta bulabilirsin sanirim. markasinin yazdiginin yaninda yazacaktir. Boylece islemci almana gerek kalmaz.
    oyun vs icinde adam gibi guc kaynagi ve iyi bir ekran karti oyunda oynatir hale getirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Anakartinda dual ram destegi var. 2gb daha olsa iyi olur ama su anda da kirsan 64bit gene calisir bir sıkıntı olmaz.
    Anakartinin versiyonuna gore islemci cekirdek acma destegi olabilir. Bunu ogrenmek icin anakartin versiyonunu ogrenmen gerekli. icini acipta bulabilirsin sanirim. markasinin yazdiginin yaninda yazacaktir. Boylece islemci almana gerek kalmaz.
    oyun vs icinde adam gibi guc kaynagi ve iyi bir ekran karti oyunda oynatir hale getirir.

Çekirdek açma şimdilik kalsın. Ram ve psu olarak nasıl birşey önerirsin mhz si filan , psu kaç watt iyi olur iyi bir tv kartıda düşünüyorum bunlara uyacak
  • Bu bolum tavsiye bolumu degil. konunuzu tasitalim orada arkadaslar tavsiye versinler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 100 maksimum 150 liraya istediğin ayara getirirsin. İşlemci(yukarıda arkadaşın söylediği AMD iyidir) ve 2 gb ram yeterli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.