Şimdi Ara

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU (355. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.761
Cevap
13
Favori
308.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk 16 da bebeyi 2 0 yenerken attı sunucudan allah belasını versin böyle oyunun ne diyim
  • başlamış yine sunucu kopma olayı aq konami senin
  • VALLA KONAMİ SUPPORTTAN SEABASA ALENEN VE AÇIK BİR ŞEKİLDE ÇOK PİS KÜFÜR ETTİM BANLASINLAR İSTERLERSE YETTİ BEE
  • forum ölmüş
  • arkadaslarım

yahu modemde port acın ben 4200 actım atmıyor eger sabıt ıpnız yoksa(bılgısayarınız modem tarafından her acılısda bellı aralıklarda kı ıplere atar ) ozaman actıgınız port mantıksız olur ve atar

pcnızın hangı ıp aldıgınuı masa ustundekı ag baglantısı ıkonuna sag tıklayıp--durum---destek dıyerek gorebılırsınız eger buradkı ıp portta actıgınız ıp degılse actıgınız port bosa gıtmıs demektır

portacmak dıye bır arkadas da maılo atmıs ordan bakabılırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZoR.VoLKaN

forum ölmüş

kopma başlıyıncaaa forum düştü :)
  • valla arkadaşlar akşam dibi başı iki maç oynadım o da birinde yavaşladı bağlantı kesti diğerindede oyun normal bitti ama çok yavaştı ayrı mesele
  • Bugün hiç kopan var mı ? ven sonunda bölge ve dil ayarlarını ingilizce ingiltere yaptım oyun dilini de ingilizce yaptımmmmm :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: adlaykut

arkadaslarım

yahu modemde port acın ben 4200 actım atmıyor eger sabıt ıpnız yoksa(bılgısayarınız modem tarafından her acılısda bellı aralıklarda kı ıplere atar ) ozaman actıgınız port mantıksız olur ve atar

pcnızın hangı ıp aldıgınuı masa ustundekı ag baglantısı ıkonuna sag tıklayıp--durum---destek dıyerek gorebılırsınız eger buradkı ıp portta actıgınız ıp degılse actıgınız port bosa gıtmıs demektır

portacmak dıye bır arkadas da maılo atmıs ordan bakabılırsınız

seni dün hiç atmadı mı ve ttnet mi kullanıyorsun ?
  • yönetimi tbrk etmek lazım forumu bitirdi...
  • forumu bıtırdıler ustune pes oyununu da bıtırdıler. bu ne ya kopmalardan oyun oynanmıyor.sozlesmelerın,formların ve puanın amk 'lar
  • 10 dk içind ekopan var mı ?
  • zaten giriş yaptınız hatası veriyor arkadaş :D
  • ERZAN21 İLE BİRDAHA DA OYNAMAM NE ZAMAN OYNADIYSAM OYUN LAGLI SON 2 3 AYDIR ARTIK KELİME HAZNEM TÜKENDİ BÖYLELERİNE
  • erzan21 senın gıbı o.çocugu bırı gormedım pezzzsevenkkk herıf. it herif.tam sut cekecegımde ekran donuyor.top bendeyken donmadan oynayamıyorum eleman serı sekılde donma olmadan oynuyor.o topu senın gotune sokucam piç herıf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreatinkinaz -- 12 Temmuz 2012; 2:37:56 >
  • arkadaşlar aklınızda bulunsun diye anlatıyorum... Akşam sadece al açık turnuvasına girebildim neyse uzatmayalım ilk maçı kazandım ikinci maçı kaybettim üçüncü maçı kazandım 23 dakka var ve cenkceza diye bi elemanı buldu bana türk ve daha öncede oynadık aynen şunu söyledi eğer iki maç kazanmadıysan bana maçı verirmisin bende takımla uğraşıyorum baktım yazmış hiç kontrol etmedim ok dedim ve maçı verdim verdimde maçtan sonra baktım diyorki hemen çıkmam lazım bi maç daha alma lazım la idne bende alabilr ve çıkabilrdim bu yapılacak bişey deyil kısaca akşam çok fena katakülleye geldim sanırım aklınızda olsun biri sizden maç isterse bakın bakalım senle aynımı durumu diye kontrol edin aksi halde benim gibi kendni enayi gibi hissedebilirsiniz :)) haa ama şu da var bir daha benden bilerek maç alamaz bu adam ölümüne oynarım ona karşı durumu ne olursa olsun ayrı mesele...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kreatinkinaz

erzan21 senın gıbı o.çocugu bırı gormedım pezzzsevenkkk herıf. it herif.tam sut cekecegımde ekran donuyor.top bendeyken donmadan oynayamıyorum eleman serı sekılde donma olmadan oynuyor.o topu senın gotune sokucam piç herıf.

abi biz bu oyunu zevk için oynuyoruz adamlar neler yapıyor yazık gerçekten ya ben dün 300 küsür bir abi ile tanıştım beşiktaşı almış 26 yaşında oyunu bilmiyor bütün Türkler neredeyse rest çekmiş msn den yardım ettim adama böyle insanlarda var lag lag lag ne zevk alıyorsa
  • dün öğlen çok kopmuştu,internetin kablosunu çıkatıp taktım akşam 15 maçta hiç kopma olmadı ama şansa kopmamıştır herhalde...
  • bendede dün kopma olmadı
  • ramon_da_pg nickli büyük bir hileci geldi,maç tamamlama oranları %30 ile %50 idi.girerken maçı kaydedip konamiye yollayacağım dedim bu yüzden mi korktu anlamadım 3 gol attı kendi kalesine maçı hükmen bana verdi niye korkuyorsa,bunca zaman tehdit eden olmamış mı?
  • 
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.