Şimdi Ara

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU (356. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.761
Cevap
13
Favori
308.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZoR.VoLKaN

yönetimi tbrk etmek lazım forumu bitirdi...

dh.yönetiminin çok da suçu olduğunu düşünmüyorum.hilecilere yada konamiye olan kızgınlığımızı gelip burada ana avrat söverek yatıştırmaya çalışmak hoş olmuyor.hilecinin birine denk gelen hemen soluğu burada alıp dümdüz gidiyor.tamam bende dahil,hepimiz çok kızıyoruz bazen pes oyununa ama.burasıda küfür ederek sakinleşme yeri olmamalı.
    ayrıca yaz tatilinin gelmiş olmasından dolayıda birçok oyuncu şu sıralar aktif değil(mesela ben)forum bu yüzden de biraz zayıfladı şu günlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzdolabi

quote:

Orijinalden alıntı: ZoR.VoLKaN

yönetimi tbrk etmek lazım forumu bitirdi...

dh.yönetiminin çok da suçu olduğunu düşünmüyorum.hilecilere yada konamiye olan kızgınlığımızı gelip burada ana avrat söverek yatıştırmaya çalışmak hoş olmuyor.hilecinin birine denk gelen hemen soluğu burada alıp dümdüz gidiyor.tamam bende dahil,hepimiz çok kızıyoruz bazen pes oyununa ama.burasıda küfür ederek sakinleşme yeri olmamalı.
    ayrıca yaz tatilinin gelmiş olmasından dolayıda birçok oyuncu şu sıralar aktif değil(mesela ben)forum bu yüzden de biraz zayıfladı şu günlerde.

küfür etmediğim halde banlandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZoR.VoLKaN -- 12 Temmuz 2012; 21:04:33 >
  • sınırsız banlanacagımı bılsem yınede hakedene kufrederım. tınımda degıl sankı foruma yazmazsam ne kaybetcem.burada kufrederek enazından bı nebze sınır bosalması yasıyorum.
  • pes 13 hangi ayda ne gün çıkabilir sizce hazırlıkları yapıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: burockfear

pes 13 hangi ayda ne gün çıkabilir sizce hazırlıkları yapıyım

eylülün 2. haftasından sonra demo çıkar..1 ay sorasına en geç oyun çıkar..
  • ATEİSTLE OYNADIM BEYLER TÜRK ADAM DİN MİN YOK DİYO ALLAH A İNANIYORMUSUN DEDİM NE ALLAH I DİYOR (HAŞA) BU KADAR ZULUM ADALETSİZLİK VARSA NASIL ALLAH DEDİ (HAŞA)ÖBÜRDÜNYADA MÜKAFAT DİYE BİRŞEY DUYDUNMU DEDİM.O FAKİRLERİ KANDIRMAK İÇİN DİYOR ALLAH AKIL FİKİR VERSİN DEDİM ÇIKTIM EKSİSOZLUKTEKİLER ÇOĞU BÖYLE ZATEN EKSİSOZLUKU GÖRÜNCE ANLADIM NE BOK OLDUĞUNU

• 1 haftalık ban süresinin ardından herkese merhaba. Konuyla ilgili çok fazla konuşmıcam. Sadece adminler biraz zekasını kullansınlar yeter. Her küfreden banlanırsa bu forumda kimse kalmaz. (Gerçi her küfreden banlanmıyor orası kesin. Bu engelleme neye göre yapılıyor onu da anlamış değilim. Neyse) Anlayana ...
  • Banı yedik döndük, oyun benim içinde ilginç geçiyor ne zaman 530 görsem kesin kopma yaşanıyor şansa birde 300 lü elamanlarla oynarken yaşadım bugün iki kopmayıda, sonra kas babam tekrar. Neyse Pato normale döndü birde Cabaye dönerse tamam olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yipman2014

ERZAN21 İLE BİRDAHA DA OYNAMAM NE ZAMAN OYNADIYSAM OYUN LAGLI SON 2 3 AYDIR ARTIK KELİME HAZNEM TÜKENDİ BÖYLELERİNE

Erzan ile bugün bende oynadım ama sanmıyorum öyleile filan yaptığını. Ben 1-0 öndeyken devre arası yemeğe gidiyorum yazıp maçı bıraktı gitti ve bende bir tane daha atıp bıraktım. Hile yapsa direk çıkardı.
  • Ya benim maç tamamlama oranı tüm maçlarda %81.33 ken o an maç iptal edildiğinde %81.10'a düştü. Daha sonra oynanan macın ardından %81.16'ya cıktı. Normalde %81.30larda falan olması gerekmiyor mu yoksa ben mi yanılıyorum. Maç oynanmadığında %0.23 düşüyor oynandığında %0.06 artıyor. Aklım ermedi benim bu işe ...
  • Evet 1 haftalık haksız esaretin sonunda artık cezam bitti. AMa bakıyorum da pes'de bitmiş hileci'ler yetmiyormuş gibi bir'de server'dan atma rezilligini bize yaşatan buna müsade eden ne kadar mahluk varsa Allaha havale ediyorum bir kupa heyecanı keyfimiz vardı onun'da içine ettiler resmen soğudum bu oyundan zaten forum'da da konuşulan bir çok muhabbet.in başını hileci'ler oluşturuyor hep aynı kısır döngü hep aynı muhabbet artık insanın canını sıkıyor pes 13'de de durum değişmezse artık söyleyecek bir sözüm yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEYLER BEN PES 13 DEN ÜMİTLİYİM,HADİ HAYIRLISI

http://www.youtube.com/watch?v=48avf7NdxIw
  • quote:

Orijinalden alıntı: chegs1905

quote:

ERZAN21 İLE BİRDAHA DA OYNAMAM NE ZAMAN OYNADIYSAM OYUN LAGLI SON 2 3 AYDIR ARTIK KELİME HAZNEM TÜKENDİ BÖYLELERİNE

Erzan ile bugün bende oynadım ama sanmıyorum öyleile filan yaptığını. Ben 1-0 öndeyken devre arası yemeğe gidiyorum yazıp maçı bıraktı gitti ve bende bir tane daha atıp bıraktım. Hile yapsa direk çıkardı.

başlarda sorunsuz oynuyorduk bizde ama son aylarda ne zaman karşılaşsak oyun laglı oluyor
  • quote:

quote:

quote:

başlarda sorunsuz oynuyorduk bizde ama son aylarda ne zaman karşılaşsak oyun laglı oluyor

lagı bılerek olusturuyo bu elemanla neredeyse hergun 2-3 kez karsılasıyorum adamın ıbrahımovıcı benım ronaldodan nasıl hızlı olabılır .eleman saf ayagına yatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kreatinkinaz

quote:

quote:

quote:

lagı bılerek olusturuyo bu elemanla neredeyse hergun 2-3 kez karsılasıyorum adamın ıbrahımovıcı benım ronaldodan nasıl hızlı olabılır .eleman saf ayagına yatıyor

Valla üç kere oynadık onunla ilk maç 3-0 yaptım müşteri geldi bıraktım 3-2 aldım maçı, ikincide 4-1 yendi beni sonuncuda 1-0 ben yenerken o bıraktı. 2-0 aldım.

O değilde carter1907 var o elamana uyuzum ben.
  • Mac tamamlama yüzdemiz düşmesin diye kaçma potansiyeli yüksek olan adamlara maç veriyoruz bilerek.. Öyle b..tan bi hal aldı bu oyun iştee:) Aa pardon küfrettim galiba donanımhaber yetkilileri kusura bakmayın ...
  • hanshans senin şerefine tükürim ben maça çıkmadan eledin beni turnuvadan,hile yaparak alacağın o kupayı sok bi tarafınaa
  • yorumsuzz http://www.youtube.com/watch?v=FG-1SLQn9Jw
    http://www.youtube.com/watch?v=St5UUxouEYE

elin almanı bizim türkleri nasıl rezil ediyor ayrıca ifşa ettıgı 2 adamın takımıda galatasaray

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreatinkinaz -- 14 Temmuz 2012; 9:13:26 >
  • yeni bir o.cocuuu size gezqinist hemde türk anasını s...
  • Arcel var birde geri zekalı hile yapmayıda beceremeyip kendini oyundan düşürdü. :)
    Konami liste yapabilir aslında oynamak istemediğin adamları işaretliyeceksin böylece kimse hilecilerle oynamaz.
  • 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.