Şimdi Ara

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.761
Cevap
13
Favori
308.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jacki

benım olayım bıraz farklı, oncelikle bu musabaka bolumune gırıyorum mavı olan yerler sanırım onlıne başlayacak turnuvalar mesela 14:05 turnuvasıu var kapasıte 500, ama ben ne zaman gırsem musabakaya gıremezsıznı kapalı yazısı çıkıyor olayı nedır bunun yahu neden gıremıyorum ben bu bolumdekı maçlara fılan ustte açık renklı maçlar var turnuvalar yanı onalrada gırebılmış değilim...

Arkadaşım kalsmanlara göre renkler var mesela 1. klasman yeşil, 2. mavi ... 5. siyah sen hangi klasmandaysan saati gelince ona girebilirsin ha bide AL açıklara yani maviler başlayacak yerler değil, ayrıyeten hemen altında yazıyor turnuvanın hangi klasmana ait olduğu.
  • download 1,2 mbps updownload 0. 58 Mbps ...HUAWEİ modem var bende...çok ağır oynanıyo ve duraksatıyo..çoğu maçtada bağlantı kopuyo...tüklerle yapcam ama onuda bi türlü rakip bulamıyo... oyundan kopa kopa eşleştirmelerde de kötü bağlantılarla eşleşiyorum çok geç eşleşiy dili türkçe yapınca...uffffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaa....nasıl olacak bu iş....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa323

download 1,2 mbps updownload 0. 58 Mbps ...HUAWEİ modem var bende...çok ağır oynanıyo ve duraksatıyo..çoğu maçtada bağlantı kopuyo...tüklerle yapcam ama onuda bi türlü rakip bulamıyo... oyundan kopa kopa eşleştirmelerde de kötü bağlantılarla eşleşiyorum çok geç eşleşiy dili türkçe yapınca...uffffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaa....nasıl olacak bu iş....

Kardeş valla hızlar obiçim yani çok fazla bile dediğim gibi adam 96kbps ile sorunsuz oynuyor o zaman modemi değiştir bide öyle dene komşudan yada bi tanıdıktan modemi ödünç al bir dene çözülürse modem alırsın bana kalırsa sorun modemde.
  • tamam kardeşim saolasın ne ypalım başka şeyler deniyecez artık....
  • Dün akşam birisi beni donanım haber toplulukuna davet etmiş kim o?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetressive -- 10 Ekim 2011; 15:32:12 >
  • Master online girerken seçtigimiz takımı bir daha değiştiremiyozmu?
  • @JETAACK PS3 forumunda cevabı aldığın için herhangi birşey yazmıyorum

Benimse şöyle bir sorum var oyun esnasında ikinci adamı kontrol etme sağ analog ile oluyor yanılmıyorsam,antremanını açtım ama diğer elemanı bir türlü seçemedim ya . Tuşları da yanlış ayarlamamışım,o zaman sorun nerde
  • Sağ anoloğa bastır öyle yön ver adamın seçilcektir kardeş bastırarak yön ver ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: velnor

llllllllll denen eleman bana da geldi bu akşam. 3-4 kere baglantıyı kopardı yarısında ben yarısında o 3-0 hükmen aldı.
    Bi de sogukyurek diye biri var daha macın basında çık mactan yoksa ben cıkarım dedi. neden diye sordugumda anlarsın sen diye cevap verdi. ilk yarı berabere bitti ikinci yarı öne geçince hemen baglantıyı yavaslattı ve mac bitti.
    sonuç: 0 oyuncuların bi mac sözleşmesi gitti ve mac yapılmamış sayıldı
    bunun gibiler yüzünden maç tamamlama oranım %67 suan ve bir türlü %70 yapamıyorum.

anlamadıgım turnuvaya veya sıralamaya giremedikten sonra kazanmanın ne anlamı var?

yakında bu konuda değişiklik olacak mı? en azından baglantıyı koparan kimse o ceza almalı. ben galibiyette falan değilim oranım düşmesin yeter.

bu sogukyürek 2012'de var demek. daha oyunu orjinal alıp başlamadım ama 2011'de de bu sogukyürek aynıydı hilecinin biri maç öncesi bağlantıyı koparma eğer koparcaksan çıkayım ben oyundan vs vs der kadrosuda çok iyiydi geçen sene ama maç başladıgında bir de 2-3 gol atıp farklı öne geçtiğin zaman bağlantıyı koparıyordu bununlada oynamayın eğer denk gelirse de siz bağlantıyı koparın boşa zamanınızı harcamayın bunun gibi adilerle
  • okadar hileye maruz kalmama hakkımın puanımın paramın yenilmesine rağmen takımı toparladım biraz ..
  • slm beyler dün Türkiye den bir arkadaşla tek kale oynadığım iki maçtada yenildim (1-2 ve 2-0). yenilmemin sebebi kaleci farkı ve performans düşüklüğü. futbolcularım 3 maçtır full düşüşte hemde hepsi arada 3 tane sarı yeşil var. birde sogrocan diye bi kaleci aldım berbat çıktı adam her şutta gol attı ve üstüne gelen toplar. rakibin kalecisi 10 net pozisyon kurtardı. iyi bir kaleci rica ediyorum sizden...
  • Selam arkadaşlar. Yaşadığım çok garip bir olayı paylaşmak istiyorum. Artık yüzsüzlüğün dibine vurmuş durumdalar. Aşağıdaki screende karşı taraf ile yazışmam mevcut.

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU

Gördüğünüz gibi utanmadan kaybedersem çıkarım oyundan haberin olsun demiş. *** All Turks diye de eklemiş. E kolay değil tabi zamanında avrupanın anasını ağlatmış bizim dedeler =)
    Neyse üşenmedim konamiye yolladım. Birde hileci listesi yolladım tınlamadılar.

Pes 2011'de de aynı durumları yaşıyodum. Pes 11 de ki nickim : serkancinioglu ( karşı tarafa güven verir belki adım ve soyadımı kullanmam dedim yine acımadılar) Pes 12 de ise nickimi değiştirdim. Şuan sekoslovakya nicki ile oynamaktayım.

Bunlarda hile yapan gerzoların listesi: BATTALGAZİ_53, MERKUR, lazkopat (üçüde Türk ve Trabzonspor ne tesadüf uefaya da böyle gitti bu adamlar =) Nemoteph, Wodi-Killa, Masterm2k, Alex13, kaptain_karacho, Messagio diye devam ediyor...

Neden bunları yazdım. Arkadaşlar artık hilenin boku çıkmış durumda. Pes 11'de kendi aramızda çok hoş bir lig düzenledik. Yukarıda da Habib abi bahsetmiş. Son derece fair play ortamında gerçekleşen bu ligde anormal eğlendik! Pes 12'de de aynı lige devam etmeyi düşünüyoruz.

Yarın bir gün sıkılacaksınız nasıl olsa. Bence bir göz atın derim. Herkese iyi oyunlar...
  • Akşam saat 21 de kim benle maç yapar???
  • Frikikden gol atamıyorum siz nasıl atıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga_uzun_

slm beyler dün Türkiye den bir arkadaşla tek kale oynadığım iki maçtada yenildim (1-2 ve 2-0). yenilmemin sebebi kaleci farkı ve performans düşüklüğü. futbolcularım 3 maçtır full düşüşte hemde hepsi arada 3 tane sarı yeşil var. birde sogrocan diye bi kaleci aldım berbat çıktı adam her şutta gol attı ve üstüne gelen toplar. rakibin kalecisi 10 net pozisyon kurtardı. iyi bir kaleci rica ediyorum sizden...

Kondüsyonu iyi duruma geçtiği zaman Frey muhteşem oluyor.Keşke şu an mor olmasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: JETAACK

Frikikden gol atamıyorum siz nasıl atıyorsunuz?

Training güzelcene öğretiyor ama 2011'e epey benziyor kullanması
  • Bir de ricam var herkesten Taktik paylaşımı yapsak da fena olmaz mı ya. Mesela benim taktiğim 3-4 gün önce herkesi dize getirirken şimdi ne denediysem maça hükmedemiyorum. Defans yapmaktan başka birşey yapamıyorum. Maç sonuçlarım 1-0 0-0 ya da 0-1. Öneriler yapalım birbirimize
  • PES 2012 de lig kurup oynayalım arkadaşlar okadar hileci o...pu çocuğu varki delirdim artık Türklerdende çok hile yapan var en şerefsizi de llllllllll yada IIIIIIII mı ne nicki böyle saçma bi nicki var adam nezaman bana denk gelse daha maça başlamadan taktik menüsünde bağlantıyı kopartıyo ve nasıl yapıyor bilmiyorum ama ben hükmen 3-0 yenik sayılıyorum hem puanım gidiyo hem para verilmiyo hemde oyuncularım birer maç yapmış sayılıyo bidahakine fraps ile video çekip konamiye göndericem şerefsizi TEK DİYECEĞİ ALLAH BELALARINI VERSİN HEPSİNİN EZİKLER...
  • Hiç fark etmez konami önemsemiyor
  • HİLE YAPAN EZİKLER :
    1. IIIIIIIII
    2.SKASSATO
    3.CHERNIGOV
    4.K4MILLE
    5.Alex13

Bunları KONAMİ'ye mail olarak rapor etmek şikayet etmek istiyorum arkadaşlar hangi mail adresine göndericem bilen varmı bu ezik şerefsizleri rahat rahat hile yapmasına göz yumamıycam hepsinin fraps ile hile yaparken çekilmiş videoları ile birlikte rapor edicem geçen sene Konami biçok hile yapana ceza vermişti engellemişti bunlarada vericektir çünkü video ile birlikte şikayet edicem yardım edecek arkadaş varmı nereye mail atıcam hatta hep birlikte hile yapanların isimlerinide gönderebiliriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 10 Ekim 2011; 20:22:48 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.