Şimdi Ara

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.761
Cevap
13
Favori
308.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İNTERNET BAĞLANTINIZIN daha iyi olmasını istiyorsanız binanın girişinde bulunan abone kutusundan evinizdeki modemin olduğu yere kadar CAT6 kablo çekin , genelde mütahitler fazla para gidiyor gerekçesiyle binanın planlarında olmasına rağmen iç hatlara zil teli çekiyorlar (%90) zil teli ile telefon sorunsuz çalışmasına rağmen yükesk hızlı internet imkansız. Eğer CAT6 kablonuz çekili olduğu halde halen hız sorunu yaşıyorsanız ilinizdeki Türk Telekom binasına uğrayıp yüz yüze şebekecilerle konuşup tatlı dille (her yerde işiniz olsun istiyorsanız) hız problemi olduğunu mümkünse HAES (Harici Aktif Erişim Sistemi) ten daha güzel bir hat bulmalarını rica ederseniz sorunuz çözülür. Benim bağlantım çok kötüydü böyle 7.60 lara kadar çıktım ve çok rahat şu an.

Hız sorunu olanlara duyrulur.
  •  [PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU
     [PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU

messi'li kadro as kadro eto'lu kadro da yedekler bazı isimleri yanlış yazmış olabilirim

bu arada levent6 diye trabzonlu bi eleman yüzünden turnuvadan elendim ben öndeyken kapattı kurnaz hiçbişey alamadan elendim türk bu arkadaş türk
  • angelsbjk sende bu kadroyu hile kurdun dimi kusura bakma ama bukadar kısa sürede kurulmaz bu kadro..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio26

angelsbjk sende bu kadroyu hile kurdun dimi kusura bakma ama bukadar kısa sürede kurulmaz bu kadro..

valla kusura bakarım dostum 3 kere bana hile yaptılar 1 "cent" bile hileyle kazanmadım günde 18-20 saat maç yaptım ama "tabi ben nöbetteyken kardeşim devam etti" bir numarada "K0H" diye bi eleman var ne zaman denk gelse yeniyorum mesela çok nadir maç kaybediyorum yorgunken oyundan sıkılınca antrönör modu açıp öyle devam ediyorum "kasıyorum anlayacağın" o yüzden alnımın teri mevcut her bir kuruşunda

NOT: robinho da 22. oyuncum olarak kadroya dahil oldu ve 35 ML de para var kasada çalış senin de olsun
  • selamlar üye ismim emreuzumovali pes 2012 dede bu ismi kullanmaktayım eger oynuoyrsanız kaydedin cogu zaman online ım oyuncu alısveris durumu yapalım söyle ya neler alırız neler satarız nasıl kadro kurarız ben sizlere elimdeki bilgileri vereyim sizlerde bana yardımcı olun her bölgeye adam alma işi iyice sıktı ya 5 mac yeniyom arka arkaya sonra kaybediyom ne iştir bu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa323

benim bağlantı 8 Mbt sabit değil, 8Mb e kadar olandan 54,90 lık tarife..oda sabit bir bağlantı kalitesi sunmuyor sanırım...ne yapmalıyım peki....bana bi akıl verin çok ağır oynanıyor ve sürekli donuyor...
    birde bu mypes var ben faceden izin verdim ona ama + 500 000 gelmiyo nasıl olacak ?*

arkadaşlar bi yardımcı olurmusunuz...

oyunun anamenüsünden kişisel ayarlar var orda facebook ayarları var oraya bilgilerini gir
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelsbjk

messi'li kadro as kadro eto'lu kadro da yedekler bazı isimleri yanlış yazmış olabilirim

bu arada levent6 diye trabzonlu bi eleman yüzünden turnuvadan elendim ben öndeyken kapattı kurnaz hiçbişey alamadan elendim türk bu arkadaş türk

Ya bende de bu şablon var ama her aldığım adam sanırsam bu taktiğe oturmuyor. Hangi adamın bu taktiğe daha iyi olduğunu nasıl anlayabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 11 Ekim 2011; 8:03:37 >
  • emre seni kaydedicem arkadaş listeme benim nick:YURDUYOK..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

quote:

Ya bende de bu şablon var ama her aldığım adam sanırsam bu taktiğe oturmuyor. Hangi adamın bu taktiğe daha iyi olduğunu nasıl anlayabilirim?

"güzel imza" valla bu kadroda ki herkes bu taktiğe uygun önemli olan form durumları ama messi ronaldo hariç mavi ya da mor olan herkes satılabilir
  • beyler yeni başladım var mı oyuncu önerisi olan bir de oyuncuları nasıl satıyoruz sözleşme uzatıyoruz felan onları bulamadım iki transfer yaptım m.pektemek c.erkin beni de ekler misin pes 2012 adım : veriler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falsoluserttop -- 11 Ekim 2011; 11:38:58 >
  • şu an 65-75 overalli 18-19 topçuyla devam ediyorum.insanlar nasıl o kadar topçu alıyor anlamadım. her maçı kazansan + mypes ile 2200 yapıyor bir ronaldonun 10 maçlık aylığı 3.5 milyon gerisini siz düşünün.birde şuna dikkat ettim: kazandığınız zaman karşıdakinin bütçesine değil puanına göre kazanıyorsunuz.

tavsiyem kesinlikle 10 maçtan fazla kontrat yapmayın. oyuncu kondisyonu ve yorgunluğu gittikçe düşüyor. ben kondisyonu iyi olan ovarali düşük oyuncuları alıp sürekli değiştiriyorum. hem daha az yoruluyorlar,hemde performansları çok iyi oluyor.örneğin geçen el mubarki ile 20 maç sözleşme yaptım adam benim takımı beğenmemiş olsa morlaştı ve hiç işime yaramamasına rağmen oynatmak zorunda kaldım.

bu arada bana 70-80 ovarelli sağlam bir sf önerebilirmisiniz. bu aralar çok gol kaçırıyorum.

bir hilecide Kralex diye bir uyuz arkadaş. 15 dakikada 4 gol yiyince adam maç boyunca kendi kalesi önünde pas yapıtı. bide türk olacak...
  • quote:

işin doruk noktasına varmışsınız ..bundan sonra pek zevk alacağınızı sanmıyorum.
  • nedamed sana GİGNAC ı öneririm müthiş oynuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio26

nedamed sana GİGNAC ı öneririm müthiş oynuyor..

teşekkürler... bugün bakayım formu iyi ise alacağım. denemekten zarar gelmez.
  • takım türü hız seçtiğinizde takımın hız değerleri yükseliyor..dengesi 80 ve üzeri olan SF tercih ederseniz yararınıza olacaktır..lukaku,semih ve gameiro yu değişmeli oynatıyorum..bugün D1 e çıktım..lukaku 36 maçta 35 golle bir rekor kırdı :D tavsiyem bu yönde...
    GAMEİRO yu almayan arkadaş yoktur heralde 2.500.000 bonservisle daha iyi bi adam alınamaz heralde..ilgi çeken oyuncularıpaylaşmaya devam edicem..herkese bol şans...
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavy86

Merhaba arkadaşlar ;

benim sorunum pes 2012 blur ile ilgili. Demodayken kaldırabiliyordum ancak ,

oyunum orjinal ve kitserver'ın son sürümünü indirdim blur yamasını attack yaptım ancak loading bölümünde donmalar meydana geliyor . oyun kilitleniyor.

kitserver'dan kaldırdığımda sorun da kalmıyor.

bu sorunu yaşayan var mı ?

Orjinal + 1.01 yama yüklü.

sanırım oyun yeni oldugundan kimse bu soruna değinmiyor ama blur sorunu benide cıldırtıyor nette dolasan blur yamasını yaptıgında exe değiştirdigimizden dolayı online oyuna giremiyoruz bu sorunu cozen bir arkadasımız varmı varsa bizede cozumu anlatabilrmi?
  • Gignac ın bugünkü kondisyonu sarı gayet formda ben yaklaşık 20 maçtır gignacla oynuyorum çok memnunum kanatlarda neymar ve capel war her ortaya çakıyo adam:D
  • OLM Bu oyunu herkes o igrenc blurlamı oynuyor yaa kimse cevapda vermiyor raatsızda olmuyor anlasılan
  • Valla bende blur mulur yok kardeş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: herhangi1i

OLM Bu oyunu herkes o igrenc blurlamı oynuyor yaa kimse cevapda vermiyor raatsızda olmuyor anlasılan

Usta oyunundan ss koyabilir misin biz mi gormuyoruz su bluru yoksa siz mi goruyorsunuz ya da bilgisayara gore degiskenlik mi gosteriyor anlamadim gitti
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.