Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG KARA LİSTE OLUŞTURUYORUZ- (PC) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
10.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • far_cry diye bir adamla oynadım.. Özel maçtı para ödüllü.. Helal olsun beni duyuyorsa adam delikanlı çıktı ve oyunu koparmadı, yüksek puanlıydı. Böyle adamlarıda yazalım bilinsin..

Tekrar helal kardeşime..

Bu arad G.SARAY adlı kullanıcıya çakınca maçı koparttı..

Bari türk türke yapmasın arkadaş !
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaldo85

far_cry diye bir adamla oynadım.. Özel maçtı para ödüllü.. Helal olsun beni duyuyorsa adam delikanlı çıktı ve oyunu koparmadı, yüksek puanlıydı. Böyle adamlarıda yazalım bilinsin..

Tekrar helal kardeşime..

Bu arad G.SARAY adlı kullanıcıya çakınca maçı koparttı..

Bari türk türke yapmasın arkadaş !

far_cry benim tanıdığım.. çok düzgün adamdır zaten sürekli hilecilerde yakınırız pes hakkındaki konuşmalarımızda..
    G.SARAY adlı kullanıcı kadar adi biri yok bu oyunda. en 10 kere bende kaçtı ama kaydediyorum sürekli. toplu şekilde konamiye raporlayıp 1 hafta uzaklaştırma aldırtacam. devam ederse de banlanacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

Orijinalden alıntı: hakan_ua

oyundan kaçan herkesin videosunu burada yayınlıyorum. sizde sayfayı beğenip kaçanları burada paylaşabilirsiniz..

https://www.facebook.com/myPes13

abi kaydı fraps le mi yapıyorsun ? geçen kayıt yaparken oyun kastı.. düzelteyim derken maçtan koptum.. var mı önerin ya da çözümün ?

kayıt yaparken tam ekrana ve pencere arasında geçiş yaptıgında sorun ile karşılaşırsın.
  • cristybanga,spectre77,darktulipan,ByDiablo eklermisin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzzy00 -- 20 Ekim 2012; 20:03:03 >
  • Herkese selamlar,

Benim karşılaşılaşıp engellediklerim ve not alabildiklerim bu asalaklar;

Arazog
    Alonso86
    Maddox
    Chain5moker
    Golfjunkie
    PooH
    DRUMMERMARIOS
    SG_Copyrighter
    ZY_kanala_real
    MONTAGNINI
    tdwangwy
    WESLEY
    kirajun
    KULLANICI1 (adam engelli listesine ekledim, gene de karşıma çıkıyor)
    erenolgac
    MT03
    gibus62
    jackbarraco
    horizont.1905
    NAmLock
    AmadoSCP_Di19
    MarcosRJ
    PopelJogi
    DONJUAN
    TJ90
    Luuiiss_Mattoos
    MARTINCABJ
    rachade10cr
    Jovan111p
    JO06974
    giwrgos_136
    Sr.Manzana
    uA_gs
    Paligol
    s.l.b_crack33
    Lexandro
    TOOMA
    dkuslnk.
  • https://www.facebook.com/myPes13

bu grubu beğenin arkadaşlar.. hile yapan herkesi kaydederek buraya yükleyelim..
    tüm hilecileri konami'ye rapor ediyorum ve 1haftalık uzaklaştırma alıyorlar. tekrarladıkları zaman ise banlanacaklar.
  • Bir tane daha; ALEXANDER
    Takımı; Dinamo kiev

Arkadaşlar bu oyun içindeki engelli listesi hiç bir işe yaramıyor. Şimdi yazdığım adamı daha önce listeye eklememe rağmen hala en az 2 kere karşıma çıktı. Sizlerde de böyle mi?
  • Bir tane daha; madman
    Takımı; SC Corinthians
  • stereo denen adi pisligide ekleyin ya..hayvan gibi takım yapmış ..pislik herifi 2-1yeniyodum 90 a kadar üklendi 90 da ben topu kapınca çat die modemi söktü..
    ya ben anlamıyom son dk modemi söküyolar maç sonucu kaydedilmiyo..hükümsüz dio..böle bi salaklık varmı ya..geçen sene böle degildi en azından puanı veriyodu bize..
    bide arkdaşlar bu kişileri nasıl engelliyoruz ya..onuda bi anlatsanız..
  • esesli PLANB_SRB MMM ekleyin lütfen videolarida youtube a koycam!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gibon , ngocthien Offf bitmiyo bunlar ya

• Merhaba arkadaşlar, Görmüşsünüzdür beni oyunda normalde forumlara üye olmam ama bu iş sinirimi bozdu..Nickimden anlaşılacağı gibi İRFANC nickli pes 2013 kullanıcısıyım..

Beni bilirsiniz 1 kez bile kaçmadım kim olursa olsun.. İnsanların fair play puanlarına bakıyorum 1 - 3 - 5 .. Benim 25 küsür.

Bydiablo kadar karaktersiz biri görmedim..Dream Cup'ta Yarı finalde bağlantıyı zayıflatıp , maçı hükümsüz saydırdı. Averajı benden yüksek olduğundan dolayıda maçı o kazanmış oldu.

İngilizecesi iyi birileri yok mu arkadaşlar Konami'ye şikayet edelim.. Yenilen herkes bağlantıyı zayıflatıp hükümsüz yaptırıyor maçı..

Buna bir çözüm bulalım. Sürekli mail atalım. Çare bulunsun artık..

Yok mu ingilizcesi çok iyi olan biri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfanC

Merhaba arkadaşlar, Görmüşsünüzdür beni oyunda normalde forumlara üye olmam ama bu iş sinirimi bozdu..Nickimden anlaşılacağı gibi İRFANC nickli pes 2013 kullanıcısıyım..

Beni bilirsiniz 1 kez bile kaçmadım kim olursa olsun.. İnsanların fair play puanlarına bakıyorum 1 - 3 - 5 .. Benim 25 küsür.

Bydiablo kadar karaktersiz biri görmedim..Dream Cup'ta Yarı finalde bağlantıyı zayıflatıp , maçı hükümsüz saydırdı. Averajı benden yüksek olduğundan dolayıda maçı o kazanmış oldu.

İngilizecesi iyi birileri yok mu arkadaşlar Konami'ye şikayet edelim.. Yenilen herkes bağlantıyı zayıflatıp hükümsüz yaptırıyor maçı..

Kardes demin aynisini bendede yapti video cektim bütün maça yarin videoyu tamamladiktan sonra yollicam konamiye

• quote:

Orijinalden alıntı: Serdar53

quote:

Orijinalden alıntı: İrfanC

Merhaba arkadaşlar, Görmüşsünüzdür beni oyunda normalde forumlara üye olmam ama bu iş sinirimi bozdu..Nickimden anlaşılacağı gibi İRFANC nickli pes 2013 kullanıcısıyım..

Kardes demin aynisini bendede yapti video cektim bütün maça yarin videoyu tamamladiktan sonra yollicam konamiye

Eline sağlık kardeşim.

İnşallah Konami gerekli cezayı verir ve sen de bizlere büyük iyilik yapmış olursun..
  • Bende eve gidince paylasıcam liste mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysnyzc

Bende eve gidince paylasıcam liste mi

[simage]
    [/simage]

Buıda benim listem
  • Antrenör modda bile maç kopartan bir asalak daha; acus7
    Takımı; RODA JS KERKRADE
  • arkadaslar cenksa kullanıcı adım bu baglantı yavaslatıp kaçan zavallılar bu işi nasıl yapıyor.youtube falan mı acıyor mac oynanırken
  • Beşiktaş1903 de katıksız hileci, ekleyebilirsin, herkese hilesiz oyunlar...
  • oyuna ilk online olurken bir topluluga kayıt ol diyordu ben türkiyeyi sectim başka ülkelere kayıt olmanın ne farkı var acaba?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.