Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG KARA LİSTE OLUŞTURUYORUZ- (PC) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
10.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazen rakip oyun kadro kondisyon olarak cok agir geliyo 5-6-7 yiyoruz ...ama bir keresinde biktim gol yemekten ve topu geriye gonderip oynamadan beklettim rakip te sagolsun uzerime gelmedi :))bu arkadasi merak ediyorum forumdansa yazsin bana :)) nickine bakmamistim cok oldu unuttum gitti
  • "BaLdiRsiZ98" nikli velet karşılaşmayı 15-0 kaybederken 61.dkda bağlantısını koparmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt.ahmet08

bazen rakip oyun kadro kondisyon olarak cok agir geliyo 5-6-7 yiyoruz ...ama bir keresinde biktim gol yemekten ve topu geriye gonderip oynamadan beklettim rakip te sagolsun uzerime gelmedi :))bu arkadasi merak ediyorum forumdansa yazsin bana :)) nickine bakmamistim cok oldu unuttum gitti

Karsıki takım Galatasaray mıydı ben olabilirm cunku bi keresinde biri öle yaptı bende macın bitmesini bekledim centilmenlik geregi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysnyzc

quote:

bazen rakip oyun kadro kondisyon olarak cok agir geliyo 5-6-7 yiyoruz ...ama bir keresinde biktim gol yemekten ve topu geriye gonderip oynamadan beklettim rakip te sagolsun uzerime gelmedi :))bu arkadasi merak ediyorum forumdansa yazsin bana :)) nickine bakmamistim cok oldu unuttum gitti

Karsıki takım Galatasaray mıydı ben olabilirm cunku bi keresinde biri öle yaptı bende macın bitmesini bekledim centilmenlik geregi

Ben genellikle öyle yaparim 2:0 da bile biraktigim oluyor saldirmiyorum daha rakip cok gücsüzse zaten yedeklerle basliyorum maca ! takimim barca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar53

quote:

Orijinalden alıntı: ysnyzc

quote:

Ben genellikle öyle yaparim 2:0 da bile biraktigim oluyor saldirmiyorum daha rakip cok gücsüzse zaten yedeklerle basliyorum maca ! takimim barca

bizim pes 2013 konusu neden açmıyor yaw
  • quote:

genelde karşı takım eğer çok zayıfsa aradaki farkı 2 tutuyorum. 2 attıktan sonra da oynamıyorum genelde karşı tarafta bırkıyor maçı zaten, zamana oynuyoruz:)
  • Bir tane daha ezik hileci; besiktas1903
    takımı: BEŞİKTAŞ
  • özel maçta 3-0 yenerken kaçan ezik bir beşiktaşlı daha Arazog
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipekci61

özel maçta 3-0 yenerken kaçan ezik bir beşiktaşlı daha Arazog

O mikrop bana da denk geldi, antrenör modunda bile kaçıyor pislik.
  • Adam 5-1 önde hala kalesinin önünde top çeviriyor.
    Maç bitince msj sonrada kara liste
    Yazıklar olsun sizin oynayacağınız oyuna

• güncel
  • Yeni bir pislik daha;
    Kullanıcı adı: erDINc
    Takımı FENERBAHÇE.
  • Beyler Yeni Şerefsiz : TUKK

Dk 90'da gol attım 2-2 olunca koparttı baglantıyı...
  • SAMIRTORRES, Ops, MMM, ByDiablo, greco, MajorJovem, AT2A.VEDETTE, SANTANA, Dexinho, loverkaka, Dereck, Maia_Br

Bir kac noob!

• Bir tane daha Macar salamı;

Kullanıcı adı: bachirou_salou
    Takımı: Pesci FC
  • Hilecileri kara listeye ekleyince yeniden karşısına çıkan varmı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 6 Kasım 2012; 0:00:14 >
  • mcnecati
    herkese pislik diyorsun ama sende kaçıyorsun!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio26

Hilecileri kara listeye ekleyince yeniden karşısına çıkan varmı..

sadece kupada çıkması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_ua

mcnecati
    herkese pislik diyorsun ama sende kaçıyorsun!!!

Öyle mi? Ne zaman kaçmışım?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.