Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG KARA LİSTE OLUŞTURUYORUZ- (PC) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
10.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu ismide eklermisiniz EFELER daha ilk gol attım hemen kesti.
  • arkadaşlar cidden bakın konamiye topluca mail atalım..ingilizcesi iyi bir arkadaş güzel bir metin yazsın..yollayalım onu..bu ne ya..şimdi açtım oyunu 4 maçtır yeniyorum hepsindede oyundan kaçıyorlar..artarda bu kadar çapsızı nerden buldum ya !!!
    konamininde hile yapanlarında alah cezasını versin ya!
  • Beyler hakketten hileciler arttı.Dün kaç maç yaptım sadece 1 galibiyet aldım.Amatöründen tut super starına kadar herkes kesiyor..
  • krasic_29 pisliginide yazın listeye..
    birde bu listeyi boşuna yapıyoruz..allahın belası konami kullanıcı adıyla engellemeyi aktif etmedikten sonra liste işe yaramıyor..resmen oyundan hiçbir zevk almıyorum artık ya..
  • ARKADAŞLAR BEN OYUNU ALALI 3 AY FELAN OLUYOR BU OYUNU COK SEVERİM AMA İNANIN TİKSİNTİ GELDİ BU HİLECİLERİN YÜZÜNDEN ASLINDA ÇÖZÜM BASİT AMA NE HİKMETSE KONAMİ Bİ ÇÖZÜM BULMUYOR. SANIRIM HİLECİLER ARTIK BİŞEY YAPAMADIKLARINDA OYUNU ALMAYACAK DİYE KORKUYOR KONAMİ ŞUNU SÖYLEYEYİM BU KADAR O.ÇOCUĞU OLDUĞU SÜRECE BU OYUNDAN ZEVK ALMAK İMKANSIZ BEN YEMİN ETTİM BU İŞİ DÜZELTENE KADAR KONAMİ , ALMIYCAM ORJİNAL OYUN SİZE TAVSİYEM DÜRÜST OYUNCULAR OLARAK OYUNA BİR ÇÖZÜM BULUNANA KADAR ALMAYIN OYUNU O KADAR CAN SIKICI Bİ DURUM Kİ ANLATAMAM İŞTE ÖRNEK BU SEREFSİZLERDEN BİRİ... "serebanya"

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG KARA LİSTE OLUŞTURUYORUZ- (PC)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dradeval -- 16 Aralık 2012; 17:37:13 >
  • işte bir hileci orospu çocuğu daha " trombacci "

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG KARA LİSTE OLUŞTURUYORUZ- (PC)
  • bendende birtane o.cocuu daha adnan nickli anası belli değil
  • timeturk adlı onun bunun çocugunuda yazın..
  • Ben de bu tarz adamların çok mağduru oldum. Yani konaminin bu olaya çözüm bulamaması tam anlamıyla bir rezalet.
    Belki gerizekalı diyeceksiniz geçen gün yabancı bi elemanla oynuyorum. maç başladı. Adamın sanırım işi vardı yani bilgisayarın başında değildi. 3 tane gol attım. Sinirlendim çünkü bırakıp gitmesine. Neyse eleman daha sonra döndü oynamaya başladı. Benim de içim rahat etmedi. Dedim kendi kendime böyle galibiyet alacağıma mağlup olurum daha iyi. Neyse döndüm kendi kaleme 3 tane salladım. Bir baktım oyundan "uygunsuz davranışlarım nedeniyle" atıldım:) Eminim içinizden Maaaaaaalll diyenler vardır. Ama yine olsa ve oyundan atılmayacağımı bilsem yine yapardım:) Bu arada kullanıcı adım : hagi
    Nasıl ekleniyor ya da nasıl dostluk maçı yapılıyor bilmiyorum ama arada sırada akşamları takılıyorum keyifle maç yaparız. M.City seçmeyenlere öncelik tanıyorum:)
  • slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende tr donamhaber topluluktayım lakabım leqendoo ve size bende bitane hileci söylim dedim gerçektende insan nefret kusuyo hilecilerden 2-1 yeniliyom kaleciyle karşı karşıyayım arkadan kaydı düşürdü beni hemde 2 kere buda hile sayılır şerefsizlik hatta neyse alın ekleyin lakabı winterfell 11 arsenal takımı ben bunu nasıl bulurum peste ona bi çift lafım var delikanlı gibi oynasın kalleşce arkadan yapmasın kalleş
  • arkdaşlar az önce öle bi hileciyle oynadımki daha önce böle bi adam görmemişsinizdir..hayvan gibi takım kurmuş resmen..top bana geçer geçmez o lanet programı çalıştırıyo ve oyun kasmaya başlıyo..ben öle oynuyom..ona geçince tekrar düzeliyo oyun..buna ragmen 88 de 2-1 yaptım..daha santraya gelmeden oyunu kopardı adi pislik..gol sevinci bile yaşayamadım..
    allah konamininde belasını versin..bu pislikler yüzünden bir oyun zevkimiz var onuda yaşayamıyoruz..
    böyle olmaz arkdalar gelin topluca mail atalı şu pisliklere
  • evet arkdaşlar konamiye mail attım..bir daha sizin oyunlarınızı k,mse almak istmeiyo falan die..ilgileniyoz tarzında bi mail attılar..

konamide gelene mail in çevrilmiş hali =)
    Sayın Bay, Bayan,

Konami Digital Entertainment için destek isteğiniz için teşekkür ederiz. Bu bizim oyun hakkında teknik bir soru ise, biz hemen isteğiniz ilgilenir. Sizin e-posta isteği genellikle 24 saat içinde işlenir.

Anlamak edin, ancak işlem süresi iş yükü ve talep karmaşıklığına bağlı olarak farklı olabilir.

Böyle Size ulaşmaya hizmet hattı aramak için teşvik ipuçları ve püf noktaları, vb gibi oyunu ile ilgili içerik için bir istek halinde.

Bu yardımcı olmaktan mutluluk ve anlaşılır olacaktır: (Pzt-Cum 8-24 saat) Telefon 0190/82 46 94 (1,86 Euro / dak.)

Saygılarımızla,
    Konami ekibinizin Destek

herkes atsın arkdaşlar mail..
  • nando7 denen pisligide ekleyin..özel maçta farkı ikiye çıkarınca kaçtı hemen adi pislik
  • arkdaşlar okadar yazıyosunuz buraya hilceler şöye böyle diye ama hiçbişe yapmıyosunuz..
    ben bütün listeyi konamiye mail attım..bende ing. bilmiyorum ama translate fen yazıp yolladım..herkez yollarsa bi işe yarar belki..
    ama umursamazsanız daha çok maçtan atılırız !
  • iyi düşünce
  • bencede bi arkadaş ingilizce yazsın sonra hepimiz konamiye mesaj atalım istek çokolunca belki kafalarına dank eder malların oyundan sıkıldık hileciler yüzünden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir annesi belirsiz daha Nick kod ekleyiniz
  • Algeriano,hao,NICOLASXYQ 3 hileci daha
  • bir tane daha emek hırsızı : chikiyo82
  • 3-1 öndeyim bağlatntıyı kopardı : favourite
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.