Şimdi Ara

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
42.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

Benim bir de çözüm bulamadığım bir şey var.Mesela XXTYSHK nıcklı şahısla maç yapıyorsun maçın sonuna gelmiş adam maçı koparıyor.Maç başında bilemediğin için adamın nıckını sonradan unutuyosun.Maç kaydıda olmadığı için nicki kaydetmiyor.Peki bu nıcklı kişiyi nasıl bulup engelleyeceğiz ?...

maç sonunda ekranda çıkıyor.. maç başındaki bağlantı ekranı gibi.. orda engelleyebiliyorsun adamı..

bağlantı sorunu nedeni ile.... yazısından sonra nerde çıkıyor dostum ?

şanslıymışın abi şimdi hileye maruz kaldım..ahanda nası yapacağın

bu eleman hilecinin kralıdır.. 2-0 dan 4-3 e getirdim maçı..dakika 89 kaçtı arkadaş..alta gözüküyor abi maç engellileri listesine ekle diye. bizde üçgen yuşuyla ekleniyor yani..

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alanyalı-07

quote:

ligler arasında oyuncuların fiyatları farklımı? birlik ligindeki messi ile diğer ligdeki messi farklı fiyat mı yani ?

volkan sana bişi sorcam ! pes 2014 de turnuva yok mu analşigde ben birlik ligindeyim daha öle bişi göremedim menude ?

Şu anlık turnuva yok ama sanırım patch çıktıktan sonra turnuva olur diye düşünüyorum

Çok yarım oyun olmuş ya transferlerde çok gecikti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Benim bir de çözüm bulamadığım bir şey var.Mesela XXTYSHK nıcklı şahısla maç yapıyorsun maçın sonuna gelmiş adam maçı koparıyor.Maç başında bilemediğin için adamın nıckını sonradan unutuyosun.Maç kaydıda olmadığı için nicki kaydetmiyor.Peki bu nıcklı kişiyi nasıl bulup engelleyeceğiz ?...

maç sonunda ekranda çıkıyor.. maç başındaki bağlantı ekranı gibi.. orda engelleyebiliyorsun adamı..

bağlantı sorunu nedeni ile.... yazısından sonra nerde çıkıyor dostum ?

şanslıymışın abi şimdi hileye maruz kaldım..ahanda nası yapacağın

bu eleman hilecinin kralıdır.. 2-0 dan 4-3 e getirdim maçı..dakika 89 kaçtı arkadaş..alta gözüküyor abi maç engellileri listesine ekle diye. bizde üçgen yuşuyla ekleniyor yani..

eyw saol dostum :) ama bende bu ekran nedense çıkmadı.. bakalım bir hileci çıkar muhakkak :).

Bu arada bizim lig son hız devam ediyor..

• Arkadaşlar bağlantım iyi ama son 3 maçtır sürekli bağlantı sorunu var sizdede öylemi

• Uygun fiyata Pc hesabı buldum ama alıp almamakta halen kararsızım. Fifa aldım, Pes de almak istiyorum ama şikayet çok.. Gelecek olan güncellemeyle sorunlar giderilir mi ne dersiniz?
  • Kadro son durum Lv 2 2 tanede yıldızım oldu
  • quote:

Arkadaşlar bağlantım iyi ama son 3 maçtır sürekli bağlantı sorunu var sizdede öylemi

bnde o simge çıkmıyor fakat acaip lag var.. top oynamayan adamlara maç kaybediyorum saçma sapan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cmd.KEEN

Uygun fiyata Pc hesabı buldum ama alıp almamakta halen kararsızım. Fifa aldım, Pes de almak istiyorum ama şikayet çok.. Gelecek olan güncellemeyle sorunlar giderilir mi ne dersiniz?

Düzeleceğini ümid ediyoruz kimse bilemez.Uygun bir fiyata alacaksan kaçırma.. Ne kaybedersin dostum ...
  • ZoRVoLKaN kullanıcısına yanıt
    Beğenmezsem en kötü satarım artık :) Peki yabancılarla değil de kendi arkadaşlarımızla oynadığımızda lag durumu nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cmd.KEEN

Beğenmezsem en kötü satarım artık :) Peki yabancılarla değil de kendi arkadaşlarımızla oynadığımızda lag durumu nasıl?

yok ben lig düzenliyorum lag vb sorun olmuyor
  • ZoRVoLKaN kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, sağol.
  • sert frikik nasıl vuruluyor yahu 30 m den mesela ?
  • SELERm nıcklı türk kaçmana gerek yoktu...
  • bağlantı kalitesi kötüleşti hatası sürekli alıyorum. Hani önde olup alsam kaçtı derim ama yenik olduğum halde de sürekli bağlantı kalitesi kötüleşti hatası deyip maç gidiyor maç başlıyor 5 10 dakika geçiyor golsüz devam ederken bağlantı kalitesi kötüleşti hatası yazısından bıktım.
    Son 10 15 maçtan 1 yada 2 tane oynayabildim. Buna çözüm var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evindare25

bağlantı kalitesi kötüleşti hatası sürekli alıyorum. Hani önde olup alsam kaçtı derim ama yenik olduğum halde de sürekli bağlantı kalitesi kötüleşti hatası deyip maç gidiyor maç başlıyor 5 10 dakika geçiyor golsüz devam ederken bağlantı kalitesi kötüleşti hatası yazısından bıktım.

bende de boyle. hic bir oyunda lag sorunum yoktur ama pes 2014'de lagsiz macim yok. macin yarisi lagsiz olsa sevinir haldeyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

quote:

bağlantı kalitesi kötüleşti hatası sürekli alıyorum. Hani önde olup alsam kaçtı derim ama yenik olduğum halde de sürekli bağlantı kalitesi kötüleşti hatası deyip maç gidiyor maç başlıyor 5 10 dakika geçiyor golsüz devam ederken bağlantı kalitesi kötüleşti hatası yazısından bıktım.

bende de boyle. hic bir oyunda lag sorunum yoktur ama pes 2014'de lagsiz macim yok. macin yarisi lagsiz olsa sevinir haldeyim..

Aynen umarım en kisa zamanda oyundan iyice sogumadan düzeltilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bende ise daha maça girmeden diğer kulanıcılarla iletişim kesildi deyip bazen galip bazen mağlup sayılıyorum.Günde 10 denemeden en az dört tanesi bu şekilde daha eşleştirme yapmadan son buluyor.
  • Ya arkadaşlar siz maçlarda genelde kaç puan alıyorsunuz bütçe olarak bende en fazla 140 larda filan para geliyor genelde hep düşük...
  • quote:

Ya arkadaşlar siz maçlarda genelde kaç puan alıyorsunuz bütçe olarak bende en fazla 140 larda filan para geliyor genelde hep düşük...

600 aldığımı biliyorum bir maçtan
  • quote:

quote:

Ya arkadaşlar siz maçlarda genelde kaç puan alıyorsunuz bütçe olarak bende en fazla 140 larda filan para geliyor genelde hep düşük...

600 aldığımı biliyorum bir maçtan

şansa geliyor sanırım ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.