Selam. Benim bir sorunum var ve ilk defa başıma geliyor. Şu an kullandığım sistemi kendim topladım. •Asus P9 X79 Pro anakart •Intel i7 3820 işlemci •Corsair Vengeance 4x4 GB 1600 MHz RAM •OCZ Vertex 4 256 GB SSD •Xigmatek Venüs işlemci soğutucu •İşletim sistemi Win 10 pro x64 •Cooler Master Pro Silent 1000w güç kaynağı Şimdi bu sisteme Sapphire HD7970 OC 3GB 384bit ekran kartı takılıydı ve birçok oyunu en yüksek ayarlarında oynadım hiçbir sorunla karşılaşmadım(fps sorunu hariç) ama 15 gün önce ekran kartını yeniledim o da Sapphire RX480 Nitro+8GB OC, ilk başlarda sorun yoktu ama 1 hafta önce PC'ye format attım bu bir hafta içinde Doom ve Sniper Ghost Warrior2 oyunlarını oynarken ekran donup PC kapandı. 2 veya 3 saniye sonra yeniden başladı. PC açıldığı zaman ise Windows mesaj bölümünde sistem arızası algılandı ve wattman ayarları sıfırlandı diye bi mesaj çıktı ve en son resetten sonra RAM 8 GB göründü(16GB olmasına rağmen). Ben de RAM'lerin yerlerini değiştirdim şimdi yeniden 16 GB olarak görünüyor acaba hata nerede yardımcı olun lütfen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme