Şimdi Ara

Pc reset sorunu ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam biraz garipseyebilirsin fakat bulunduğun yapıdan farklı bir yerde bir tanıdığında gün boyu aşırı yükte senin test etmen ya da bir yakınının test etmesi mümkünse denemelisin. Bu sayede en azından vatan'ın uyguladık dediği testleri uygulamış olursun. Ve eğer binada ya da senin elektrik tesisatında ise sorun öğrenmiş olursun. Bence denemeye değer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc yi gündüz 11 den beri çalıştırıyorum yine ekran kartı takılı değil bu ana kadar reset yok henüz, voltajdan kaynaklı olduğunu ciddi şekilde düşünmeye başladım doğrusu, yarın bi UPS alıyorum 130TL ye pc ci tanıdığa siparişi verdirdim işimi görecek fazla pahalı olmayan cinsten bişey seçimi o yaptı bana elektrik gittikten sonra yarım saat sistemi açık tutacak bi UPS lazım değil 5dk da tutsa bana yeter benim derdim elektrik varken oluyor zaten
  • Arkadaşlar sormak istediğim bir soru var cevaplarsanız memnun olurum, şöyle ki bugün reset olayı hiç olmadı pc 11 den beri açık eğer sorun anakartta olsaydı böyle bi gün bu sorun olup diğer gün olmaması gibi bir durum söz konusu olurmuydu, eğer voltajdansa benim pc de kilitlenme olayı da oluyor sık olmamamkla birlikte ama oluyor voltaj dalgalanması böyle bir soruna da yol açar mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.