Şimdi Ara

PC SECURITY programı YARDIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc securıty'i nasıl kaldıracam bir türlü yapamıyorum,program vistada sorun çıkardıgı için kaldırmaya çalışıyorum ama olmuyor,çünkü program şifreleme programı oldugu için şifreyi girmeden kaldırılmıyor şifreyide kabul etmiyor.Bu pislikten nasıl kurulurum acaba??? Bu sorunu çözene duacıyımm

• yok mu bu işten anlayan???
  • hocam sende kimsenin bilmediği programları kurup durma şurada
    karizma takılıyorsan bilmiyorum ama sende herkesin bildiği çok kullanılan şeyleri kursan yardımda alırsın cevapta
  • hocam öyle diyosun da bu program pcden iyi anlayanların bildiği bi program(ben iyi anlamasam da).hem olmuş bikere ne bilem ben vistaya uyumsuz oldugunu,abartısız herşeyin düzgün çalışmasını engelliyo format atmadan şu işi bir halletsem yardımlarınızla çok makbule geçecek wallaha billaha.
  • donanımhaberde de halledemeyeceksek nerde halledecez?!!??!
  • quote:

Orjinalden alıntı: srdrxxx

Arkadaşlar pc securıty'i nasıl kaldıracam bir türlü yapamıyorum,program vistada sorun çıkardıgı için kaldırmaya çalışıyorum ama olmuyor,çünkü program şifreleme programı oldugu için şifreyi girmeden kaldırılmıyor şifreyide kabul etmiyor.Bu pislikten nasıl kurulurum acaba??? Bu sorunu çözene duacıyımm

Sistemi geri yükle kurtulursun
  • allah belasını versin pc security'nin onun yüzünden format atmak zorunda kaldım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TİTAN06 -- 2 Eylül 2007; 20:24:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: strikeforce

quote:

Arkadaşlar pc securıty'i nasıl kaldıracam bir türlü yapamıyorum,program vistada sorun çıkardıgı için kaldırmaya çalışıyorum ama olmuyor,çünkü program şifreleme programı oldugu için şifreyi girmeden kaldırılmıyor şifreyide kabul etmiyor.Bu pislikten nasıl kurulurum acaba??? Bu sorunu çözene duacıyımm

Sistemi geri yükle kurtulursun

bu şrfsiz program yüzünden sistem geri yükleme de yapılmıyor,sistem geri yüklemeyi açtıgımda yeni geri yükleme noktası oluşturmamı istiyor ki daha önceden vardı,bu prog. yüzünden o da gitmiş,yeni geri yükleme noktası da oluşturulmuyo çünkü program yüzünden o da olmuyor.

• hocam sana tavsiye
    antivirüs olarak nod32
    firewall olarak sunbelt kerio 4
    kullan
    sonra bana dua edersin

not:eğer çok istiyorsan birde antispy olarak sunbelt counterspy kur.daha başka birşey gerekmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 3 Eylül 2007; 0:25:45 >
  • bu programı pcye kurduktan sonra ortaya çıkan sorulardan bitaneside virüs taraması yaptırırken virüs programı donuyo çalışmasını durduruyo hatta pc donuyo pcye reset atmak zorunda kalıyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrxxx -- 3 Eylül 2007; 0:34:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

hocam sana tavsiye
    antivirüs olarak nod32
    kullan
    sonra bana dua edersin

not:eğer çok istiyorsan birde antispy olarak sunbelt counterspy kur.daha başka birşey gerekmez

dedim yaaa

• quote:

quote:

hocam sana tavsiye
    antivirüs olarak nod32
    kullan
    sonra bana dua edersin

dedim yaaa

biraz zçıklasan???

• bi el atın şu işe nolur
  • quote:

bi el atın şu işe nolur

o programı kaldır.güvenli kipte ama
    yerine nod32 ile sunbelt kerio4 kur arkadaşım
  • arkadaşim ilgin için ALLAH razı olsun ama nod32 bi bu salak prog. yüzündan çalışırken donuyo daha dogrusu pc donuyo gibi bişey.başlata basıp kapat diyorum o bile işlemiyo ama klasörlere falan girilebiliyo tam olarak donmuyo yani pc.bu arada vista kullanıyorum.
  • quote:

arkadaşim ilgin için ALLAH razı olsun ama nod32 bi bu salak prog. yüzündan çalışırken donuyo daha dogrusu pc donuyo gibi bişey.başlata basıp kapat diyorum o bile işlemiyo ama klasörlere falan girilebiliyo tam olarak donmuyo yani pc.bu arada vista kullanıyorum.

hocam vista 32 bit kullanıyorsan onunla uyumlu birşey kurman lazım.her program vista ile sorunsuz çalışmıyor
    sana tavsiyem daha erken vista için.sen windows xp pro kur bence
    vista 64 bitden uzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 3 Eylül 2007; 1:46:15 >
  • bu sorun nasıl hallolcak peki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.