Şimdi Ara

[PC] ★ SENSIBLE F.C. ★ |ı OYUNCU ALIMI BAŞLADI ı| (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
5.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blastryan

Kaleci alımı falan varmı ?

Biz bayadır kaleci arıyorduk ama bulamamıştık, kaleci çok değişik bir mevki, bir arkadaşımız denedi kaleci olmayı falan çok basit goller yiyordu sonra bıraktı, uzun süredir cpu'ya bırakmıştık kaleciyi. Ama bazen rakiplerde öyle kaleciler oluyor ki biz de özeniyoruz açıkçası... Seviyenin iyi olduğunu düşünüyorsan origin'den bizi ekleyebilirsin deneyebiliriz...
  • Fallen Angels (Dunya birincisiydik) -> saolsun ordaki arkadaslar bnm adıma video yaptılar takımdan ben ayrılırken.. Bazı arkadaslar beni bilir.. nickim Blastryan..
    Nankatsu SC de oynadım bir kaç ay önce..
    Pumpat United'da bi süre oynadım..

ve bir kac takımda daha..

Fallen Angels Burçak Aksar Tribute

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blastryan -- 18 Haziran 2012; 21:12:45 >
  • Blastryan takımımıza katıldı hayırlı uğurlu olsun :) Yurtdışından bir turnuvadan teklif aldık bu ay sonu başlıyor MoRaCe ın saydığı özellikleri taşıdığına inanan arkadaşlar acil olarak bana originden ulaşsınlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmac23

Blastryan takımımıza katıldı hayırlı uğurlu olsun :) Yurtdışından bir turnuvadan teklif aldık bu ay sonu başlıyor MoRaCe ın saydığı özellikleri taşıdığına inanan arkadaşlar acil olarak bana originden ulaşsınlar..

Hayırlı olsun başarılar :) Temmuz başında tatile gitmeseydim tekrardan aranızda olmak isterdim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmac23

Blastryan takımımıza katıldı hayırlı uğurlu olsun :) Yurtdışından bir turnuvadan teklif aldık bu ay sonu başlıyor MoRaCe ın saydığı özellikleri taşıdığına inanan arkadaşlar acil olarak bana originden ulaşsınlar..

tesekkurler hayırlısıyla icraatlara baslayalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

quote:

Orijinalden alıntı: Blastryan

Kaleci alımı falan varmı ?

Biz bayadır kaleci arıyorduk ama bulamamıştık, kaleci çok değişik bir mevki, bir arkadaşımız denedi kaleci olmayı falan çok basit goller yiyordu sonra bıraktı, uzun süredir cpu'ya bırakmıştık kaleciyi. Ama bazen rakiplerde öyle kaleciler oluyor ki biz de özeniyoruz açıkçası... Seviyenin iyi olduğunu düşünüyorsan origin'den bizi ekleyebilirsin deneyebiliriz...

Pm .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaitreSkiLL -- 21 Haziran 2012; 15:59:45 >
  • Oyuncu aramaya devam ediyoruz.blastryanla yolları ayırdık.uzun süreli bizimle olabilecek,takımı sahiplenicek takım oyunu oynayan,eleştiriye açık,olgun,RM,GK mevkilerinde oynayabilen değil,bu mevkilerde üst düzey oynayan arkadaşları bekliyoruz. 29 haziranda yurtdışı turnuvamız başlıyor aramıza katılmak isteyenler 1-2 gün içinde benimle iletişime geçin..
  • Arayış devam ediyor beyler. Üstte yazdığımız niteliklere sahip olduğunu düşünen arkadaşlar tarafımıza başvuru yapabilirler. Yalnız online olan, geceleri sürekli gelebilecek arkadaşları aramızda görmek isteriz. 1 gün gelip 1 hafta yok olan arkadaşlar başvurmasın lütfen...

EDIT: Puanımız 6400'lerde seyrediyor. Maçlarımız genelde zorlu geçiyor, ileri seviyede oyunu bilen ve oynayan arkadaşları görmek isteriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 10 Temmuz 2012; 10:11:04 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.