Şimdi Ara

[PC] ★ SENSIBLE F.C. ★ |ı OYUNCU ALIMI BAŞLADI ı| (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
5.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sedat4444

Beyler merhaba.ST mevkinde oynayabiliyorum overialim 88.Petsise FC oynuyordum fakat o takım dağıldığı için yeni takım arıyorum.Sizinle maç yapmıştık ordan nası oynadığımı belki haırlarsınız ilgilenirseniz id sedatsezgin

sedat oyununu kişisel olarak pek hatırlayamadım ama açıkçası takımınızın oyun tarzı hoşuma gitmemişti.fark etmişsindir biz o şekilde oynamıyoruz daha çok pas,daha gerçekçi oyun anlayışı,overalldan ziyade takım oyununa önem veriyoruz.overalla güvenerek her topu havadan arapası atmıyoruz,galip gelmek için gerçekçi olmayan şeyler yapmaktan kaçınıyoruz.gerekirse yeniliyoruz,fark yiyoruz ama önemli olan oyundan keyif almak kazanmak değil. Bunları sana söylemedim yanlış anlama eğer bizim oyunumuza uygunsan tabiki senide seve seve aramızda görmek isteriz

• Ben bi ara denenecektim fakat denemediniz bende başka takıma gitmiştim.Şimdi tekrar denenmek istiyorum origin id imzamda zaten eklisiniz,beklemekteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

Ben bi ara denenecektim fakat denemediniz bende başka takıma gitmiştim.Şimdi tekrar denenmek istiyorum origin id imzamda zaten eklisiniz,beklemekteyim.

Sanırım iletişimde sorun oldu.Maç günü açık olursan haberleşiriz
  • hocam yabancılarla oynamaktan sıkıldım ne zamandır bi kulüp arıyordum origin id ekledim kanat veya forvet oynarım 86 ovrl
  • Beyler ilk konuya düzeltme: CB,RB,LB,CDM aramaktayız.Bu mevkilerde oynayacak arkadaşların pozisyon bilgileri kesinlikle çok iyi olması gerekiyor.İletişim için ekleyin..
  • oyuncu alımı devam ediyor
  • Akşam iyiydik 1-2 maç haricinde.. Kurulu düzenle, aynı sistemle ve aynı mevkilerde oynayan oyuncularla daha verimli olduk.. Valla dün gece 2 de uyudum ama aklım oyunda kaldı... Böyle devam...
  • evet beyler takım ilk günlerinden çok ilerde ve henüz istenilen aşamada olmasakta rakiplerimizden oyun olarak ve pas trafiği olarak çok çok ilerdeyiz.uyarılarımızı ciddiye alan ve oyunlarını geliştiren bütün arkadaşlara teşekkür ederiz aynen böyle devam
  • http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/115469380

Bu da benden bir gol olsun..

Devamı gelicek :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyrL -- 28 Şubat 2012; 22:12:28 >
  • laptopun ekran kartıyla ilgili bir sorun yaşıyorum.en kısa sürede sorunu çözüp tekrar aranıza katılacağım.belgelerimdeki klasörü kopyaladım.yapıştırınca umarım oyumcum silinmez.
  • sorun olmuyor myres ben çok yaptım sorunu hallet bekleriz

Siyrl o gol efsane ya
  • Yer varsa katılmak isterim arkadaşlar.
  • Merhaba,
    bende maç yapabileceğim düzgün arkadaşlar arıyordum.İyi bir takım oyunu varsa katılmak isterim,oldukça iyiyim ayrıca.
    Orta saha kanat(lm-rm) ya da forvet kanat (rw - lw ) oynayabilirim.
  • Silvérlight & biarkadasabakpcikcam
    Beyler 3 gündür yoktum,diğer arkadaşlarda cvp vermemiş ama bu akşam bjk maçından sonra origindeyim eklerseniz görüşelim
  • yarın gece büyük ihtimalle maçlarda olacağım.görüşmek üzere arkadaşlar.
  • Yeni açtığım adamı geliştirme aşamasındayım.İhtiyacınız olduğunda sol ya da sağ açık stoch tarzı adam lazım olursa haberim olsun :D :D
  • @Oprichniki Kanatlar dolu ama bek oynayabilirim dersen buyur gel bekleriz :)
  • Evet Kanatlar dolu :D kaptan bu arada boş oldugu zamanlarada sag kanatı deneyebilirmiyim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: master94

Evet Kanatlar dolu :D kaptan bu arada boş oldugu zamanlarada sag kanatı deneyebilirmiyim :D

:D kale boş siyrl orayı deneyelim istersen :D
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.